Voorspellingen iPhone 6S en iPhone 6S Plus: wat wordt de prijs?

By | 21 augustus 2015

De iPhone 6 en 6 plus liggen nog maar net in de winkel, maar de opvolgers staan al klaar. Tijdenlang is er onzekerheid geweest over de precieze specificaties van de nieuwste iPhones. Ook nu heb je nog veel onduidelijk heden, aangezien Apple de lippen nog steeds stijf op elkaar houdt. Als Apple de lijn van de afgelopen jaren zou volgen, dan zou de nieuwste iPhone rond 8 september gelanceerd wordt en dan zou je hem rond 25 september in Nederland kunnen kopen. Inmiddels is echter gebleken dat de iPhone in Groot-Brittanië pas eind september gelanceerd wordt. Aangezien Nederland meestal iets later is met de start van de verkoop van nieuwe modellen van de iPhone, is het maar de vraag of de telefoon in Nederland in september te koop zal zijn of dat het toch later wordt. Dankzij de vele onduidelijkheden rondom de specificaties van de telefoon, is er ook veel onduidelijk geweest en gespeculeerd over de prijs.

iPhone 6S rose goud

Waar hangt de iPhone 6S prijs vanaf?

Een tijdlang hoorde je op internet veel geruchten dat er geen 16 GB versie van de iPhone 6S zou komen. Dit zou waarschijnlijk betekent hebben dat je voor de iPhone 6S heel wat meer neer zou moeten tellen dan voor het instapmodel van de iPhone 6 vorig jaar. Inmiddels is echter gebleken dat er toch een 16 GB versie komt. Verder gingen er geruchten dat je wegens de vele innovaties van de iPhone meer voor zo’n toestel zou moeten betalen dan in eerste instantie in de lijn der verwachting lag. Inmiddels is ook dit gerucht een stuk minder sterk geworden, al dan niet ontkracht.

iPhone 6S Prijs

De iPhone 6S kopen zal vanaf eind september mogelijk zijn. De meeste voorspellers schatten op dit moment in dat de iPhone 6S bij de goedkoopste aanbieders 699 euro gaat kosten. De 64 GB variant 799 euro gaan kosten en de 128 GB variant 899 euro. De iPhone 6S plus zou per variant 100 euro extra gaan kosten.

Rate this post