Vodafone bevestigt naam ‘iPhone 6S’ op Nederlandse website

By | 9 september 2015

Update: iPhone 6S reserveren bij Vodafone? Dat kan! Meld je op deze pagina aan.

De Nederlandse tak van Vodafone lijkt de naam iPhone 6S en iPhone 6S Plus inmiddels te hebben bevestigd op de eigen website. Vodafone heeft namelijk zijn ‘New Phone Every Year’ pagina een update gegeven met de iPhone 6S en iPhone 6S Plus, die de iPhone 6 en iPhone 6 Plus opvolgen. Een grote verrassing is het natuurlijk niet, maar de oude geruchten dat er mogelijk geen ‘iPhone 6S’ maar direct een iPhone 7 zou worden gelanceerd, lijken de kop in te zijn gedrukt.

iPhone 6S en iPhone 6S Plus bestellen bij Vodafone

Het is bij Vodafone zelfs al mogelijk om je aan te melden voor de voorinschrijving van de iPhone 6S of iPhone 6S Plus. Het New Phone Every Year programma laat Vodafone-klanten voor een maandelijks bedrag van €10 elk jaar een nieuwe high-end smartphone uitzoeken. De twee nieuwe iPhone 6 toestellen behoren nu tot deze groep. Je oude iPhone kun je, mits in goede staat, gewoon om gaan ruilen met de iPhone 6S.

iPhone 6S Vodafone

iPhone 6S Vodafone abonnement

Wil je een Vodafone iPhone 6S abonnement afsluiten rond de tijd van de release? Op onze homepage zetten wij de beste iPhone 6S aanbieding met Vodafone voor je neer voor de 16GB, 64GB en 128GB uitvoering. Houd onze website dan ook in de gaten voor het beste of het goedkoopste iPhone 6S abonnement van het moment.

Rate this post