iPhone 6S Rose Gold abonnement: Vergelijk nu!

By | 19 september 2015

De iPhone 6S Rose Gold is heel populair. Bekijk hier de top 10 goedkoopste iPhone 6s rose gold abonnementen van dit moment (selecteer zelf de juiste kleur):

Bekijk direct de goedkoopste iPhone 6S Rose Gold abonnementen bij:

Bekijk de top 10 Rose Gold abonnementen (selecteer zelf de juiste kleur)

[slidetabs id=”688″]

Dat geldt ook voor de 6S Plus Rose Gold. Alle modellen (16GB, 64GB en 128GB) van deze rosé gouden iPhone zijn erg geliefd in veel landen waaronder Nederland, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk en China. Sommigen denken dat de iPhone 6S Rose Gold zo in trek is, omdat een iPhone bezitter hiermee aan anderen kan laten zien een 6S in plaats van een reguliere iPhone 6 te hebben. Alleen de 6S en 6S Plus zijn namelijk beschikbaar in de kleur rosé goud.

Vind zelf een goedkoop iPhone 6S Rose Gold abonnement bij:

iPhone 6S Rose Gold

Keuze voor rose gold was niet zo maar een keuze van Apple

Apple heeft de iPhone 6S Rose Gold in eerste instantie ontworpen met de Chinese consument in het achterhoofd. Het is dus niet zo maar een keuze geweest van Apple om deze kleur toe te voegen. Eerder sloeg in China de gouden versie ook goed aan. Chinese consumenten zijn dol op smartphones met een gouden of rosé gouden kleur. Het was even afwachten voor Apple of de iPhone Rose Gold versie ook zou aanslaan in de rest van de wereld. Dat blijkt nu het geval te zijn. Gezien het aantal verkopen, is het een van de meest populaire kleuren van de iPhone 6S en iPhone 6S Plus.

De rosé gouden kleur is niet het enige wat Chinese consumenten erg aanspreekt, ook de stap naar een groter scherm was een bewuste keuze van Apple om de iPhone ook bij het Chinese publiek populair te maken. Het grotere scherm bleek niet alleen daar goed aan te slaan maar ook in de rest van de wereld. Door te kiezen voor een groter scherm werd door Apple afstand genomen van Steve Job’s filosofie: Een iPhone moet makkelijk met één hand vastgehouden en bediend kunnen worden. Vooral bij de iPhone 6 Plus met 5.5 inch display is de bediening met één hand een stuk lastiger geworden. Maar consumenten willen nu eenmaal een groot display en dus kiest Apple hier voor.

Beschikbare modellen iPhone 6S Rose Gold / iPhone 6S Plus Rose Gold

Modellen iPhone 6S Rose Gold
– 16GB
– 64GB
– 128GB

Modellen iPhone 6S Plus Rose Gold
– 16GB
– 64GB
– 128GB

Welk iPhone 6S of iPhone 6S plus model kun je het beste kopen?

De meeste slimme aankoop doe je wanneer je kiest voor de iPhone 6S 64GB of 128GB. Waarom? Omdat het op internet vol staat met klachten over dat het 16 GB model simpelweg te weinig opslagruimte heeft wanneer er geüpdate moet worden naar een nieuwe versie iOS. Ondanks dat Apple een nieuwe methode heeft ontwikkeld waarbij alleen die software onderdelen worden opgehaald die nodig zijn, blijft de beperkte opslagruimte van 16 GB een probleem. Maar er is nog een voordeel wanneer je kiest voor het 64 of 128 GB model. Wanneer je je iPhone 6S of iPhone 6S Plus later gaat verkopen blijft de waarde beter behouden dan bij het 16 GB model. Het 16 GB model is tegenwoordig minder in trek. De keuze voor de iPhone 6S Rose Gold of iPhone 6S Plus Rose Gold is in ieder geval een slimme keuze, omdat deze kleur echt super populair is. Ook dat is een voordeel wanneer je je iPhone na verloop van tijd gaat verkopen.

Design

De iPhone 6S Rose Gold ziet er erg mooi uit, dit geldt ook voor de iPhone 6S Plus Rose Gold. De behuizing van zowel de 6S als 6S Plus is gemaakt van 7000 Series aluminium. Dat is het sterkste materiaal dat ooit is gebruikt voor een Apple iPhone. Aan de voorzijde kan een Retina HD display gevonden worden dat is gemaakt van het sterkste glas dat beschikbaar is voor smartphones. De Rose Gold kleur is helemaal nieuw bij de Apple iPhone. Alleen de 6S en 6S Plus kunnen in rose gold gekocht worden. De iPhone 6, iPhone 6 Plus en iPhone 5S zijn niet leverbaar in de rosé gouden kleur. Super uniek dus!

Niet het gehele design is rose gold
Bij de iPhone 6S Rose Gold is niet het gehele design rose gold (rosé goud). Alleen de achterzijde en zijkanten hebben deze kleur. De voorzijde is wit. De ring rondom de Touch ID is zilverkleurig, de Touch ID zelf is net als de behuizing wit.

iphone-6s-apple-plus-ios-9-force-touch-540x334[1]

Display

Het formaat van de 6S en 6S Plus schelen veel van elkaar. Maar ongeacht welke versie je kiest, al je apps, foto’s en andere media zien er helder en scherp uit op het Retina display. Op beide versies is het contrast hoog, ze beschikken beiden over dual-domain pixels (betere kijkhoeken) en accurate kleurweergave. Het Retina display beschikt bovendien over de nieuwste 3D Touch techniek. Dit is next generation Multi-Touch. Deze techniek (capacitive sensors) herkent hoe hard je op het display van de iPhone 6S / iPhone 6S Plus drukt. 3D Touch zorgt voor nieuwe functies en geeft je een totaal nieuwe gebruikservaring op de iPhone.

iPhone 6S Rose Gold
– 4.7 inch Retina HD display met 3D touch
– 1334 x 750 resolutie
– 326 ppi
– 1400:1 contrast ratio
– 500 cd/m2 brightness
– Full sRGB standard
– Dual-domain pixels

iPhone 6S Plus Rose Gold
– 5.5 inch Retina HD display met 3D touch
– 1920 x 1080 resolutie
– 401 ppi
– 1300:1 contrast ratio
– 500 cd/m2 brightness
– Full sRGB standard
– Dual-domain pixels

Verbeterde camera

De iPhone 6S en iPhone 6S Plus beschikken over een betere camera. Dit was eerst een 8-megapixel iSight camera met 1.5µ pixels, dit is nu een 12-megapixel iSight camera met 1.22µ pixels. De kleurtonen en ruisonderdrukking zijn sterk verbeterd. Panorama foto’s die je met de 6S of 6S Plus maakt zijn nog mooier. Met de iPhone 6 kun je panoramafoto’s maken met een resolutie tot 43 megapixels, dit is bij de iPhone 6S en 6S Plus 63 megapixels. Daarnaast is het mogelijk om 4K-video’s op te nemen met een resolutie van 3840×2160 met 30 fps. De iPhone 6S Plus beschikt als enige iPhone model over optical image stabilization for video. Met de iPhone 6S Plus schiet je dus de meest rustige video’s. De FaceTime camera op de iPhone 6S en 6S Plus is ook beter geworden. Dit is nu een 5-megapixel camera in plaats van 1.2-megapixel camera die aanwezig is op de iPhone 6 en 6 Plus. Net als bij de iPhone 6 en 6 Plus steekt de camera aan de achterzijde een beetje uit.

Snelle A9 processor

De 6S en 6S Plus beschikken over een A9 processor. Het is de meest geavanceerde processor chip ooit gebruikt in een smartphone. De processor is heel erg snel en zorgt ervoor dat alles wat je doet op je iPhone vloeiend verloopt. Ook zware games kunnen zonder problemen gespeeld worden. De A9 processor is de derde generatie processorchip van Apple met een 64-bit architectuur. De processorsnelheid ligt 70% hoger dan bij vorige generatie processors. De grafische performance is 90% hoger in vergelijking met de vorige generatie. De M9 motion coprocessor zit direct geïntegreerd in de A9 chip. Met de M9 technologie kun je langer met je iPhone accu doen en het zorgt voor supersnelle grafische performance.

Verbeterde Touch ID

De nieuwe iPhones zijn zonder paswoord te unlocken met de Touch ID (vingerafdrukscanner). De Touch ID is verbeterd en de sensor herkent je vingerafdruk nu nog sneller dan het geval is bij vorige generaties.

5/5 - (1 stemmen)