‘Uiterlijk iPhone 7 heeft veel weg van de iPhone 6 en iPhone 6S’

Het duurt nog ongeveer vier maanden voordat er hoogstwaarschijnlijk een nieuwe iPhone aangekondigd gaat worden. Hierdoor zal zeer waarschijnlijk de iPhone 6 uit het assortiment verdwijnen en het assortiment van Apple alleen nog bestaan uit de iPhone 6S (Plus), iPhone SE en enkele iPhone 7-modellen. Maar hoe komt de iPhone 7 er eigenlijk uit te zien? Steve Hemmerstoffer, bekend van @OnLeaks en de website NoWhereElse, heeft samen met uSwitch een blauwdruk gepubliceerd van het ontwerp van de nieuwste iPhones.

iphone 7 blauwdruk

iPhone 7 tekeningen

De tekeningen zijn gebaseerd op basis van informatie die Cather Technology, een Tawainese Apple-leverancier, in handen heeft over de nieuwste iPhone 7. Volgens Hemmerstoffer bevestigen de tekeningen dat zowel bij de iPhone 7 als de iPhone 7 Plus de koptelefoonaansluiting verwijderd zal worden. Verder laten de tekeningen van de zijkant zien dat de mogelijke dubbele camera nog altijd een stukje uit het ontwerp steekt.

Andere functies

Zoals gezegd krijgt de nieuwe iPhone volgens de laatste geruchten voor het eerst een camera met twee lenzen. Apple zou hebben besloten de iPhone 7 met een 4,7-inch beeldscherm te produceren. De iPhone 7 Plus krijgt een 5,5-inch scherm. Het ontwerp lijkt volgens de laatste geruchten veel op die van de iPhone 6 en iPhone 6S. Apple zou alleen de antennestrepen niet langer horizontaal over de behuizing laten lopen. Ook zou er een tweede speaker ingebouwd worden.

Analisten reageren nog niet al te enthousiast op de laatste geruchten over de iPhone 7. Volgens hen mogen we pas echt grote veranderingen verwachten in 2017. Mogelijk worden de iPhones dan voorzien van een AMOLED-scherm.

1/5 - (2 stemmen)