Telecompaper: iPhone 6S meest aanbevolen smartphone

Volgens Telecompaper is de iPhone 6S momenteel de meest aanbevolen smartphone. Negen van de tien bezitters zouden de smartphone aanbevelen aan familie, vrienden, collega’s en/of kennissen. Als tweede eindigt de iPhone 6 en de top 3 wordt gecomplementeerd door de Samsung Galaxy S6.

aanbiedingen

Meest aanbevolen iPhone

Opvallend is dat deze drie modellen een hogere Word-of-Mouth-score (WoM-score) behalen dan luxere high-end toestellen, zoals de Samsung Galaxy S7 (Edge) of de iPhone 6S Plus. Ook valt het op dat allen Apple en Samsung in de top drie zijn vertegenwoordigd. Andere merken zoals Sony, HTC en LG komen niet in het stuk voor.

2016 smartphones

Meest aanbevolen provider

Van alle sim only providers scoorde Simyo het beste: zij zijn de meest aanbevolen provider volgens Telecompaper. Aan het onderzoek deden achtduizend Nederlanders mee en ook alle andere elf providers (KPN, Vodafone, Tele2, T-Mobile, Simyo, Hollandsnieuwe, Ben, Youfone, Ziggo, Simpel, Telfort) deden mee aan de keuring. Simyo haalde een WoM-score van 69 procent en liet daarmee KPN (66%) en T-Mobile (63%) achter zich. Het is onbekend wat de WoM-score van alle andere providers is, maar alle providers haalde volgens Telecompaper een score van boven de 50%, wat goed te noemen is.

Rate this post