‘Release van iPhone 6S (Plus) in Nederland valt op 2 oktober’

By | 16 september 2015

Apple brengt volgens de laatste geruchten de iPhone 6S begin oktober naar de Nederlandse markt, precies een week na de release van de iPhone 6S en 6S Plus in landen als de Verenigde Staten, Frankrijk en Duitsland. Dat de release in Nederland één week na de release in de eerste landen volgt, is geen verrassing. De afgelopen jaren kwamen de nieuwe iPhone-toestellen ook telkens een week na de release in de eerste landen. Apple zelf heeft de officiële releasedatum voor landen als Nederland nog niet bevestigd. Het ontkent noch bevestigt in de officiële reactie de start van de verkoop van de iPhone 6s op 2 oktober.

verschillende modellen

iPhone 6S reserveren

De pre orders voor de iPhone 6S en 6S Plus beginnen volgende week vrijdag bij aanbieders als Vodafone. Bij sommige aanbieders is het zelfs al mogelijk om een iPhone 6S abonnement te reserveren. Bekijk hier de laatste informatie over pre order-mogelijkheden van de nieuwe iPhones.

iPhone 6S prijzen

De prijs van de iPhone 6S zou beginnen bij 749 euro voor het 16GB model, 50 euro meer dan het goedkoopste iPhone 6 toestel vorig jaar. De iPhone 6S 64GB zou dan 849 moeten kosten, en het 128GB model zou verkrijgbaar zijn voor 949 euro. De hogere prijs ten opzichte van vorig jaar heef vermoedelijk te maken met de koers van de euro ten opzichte van de dollar. De prijzen in de Verenigde Staten zijn namelijk gelijk gebleven aan vorig jaar.

Rate this post