Problemen met de iPhone 6S of iPhone 6? Tip: Twitter met Apple

By | 6 maart 2016

Sinds begin deze week bestaat er een nieuw Twitter-account van Apple, genaamd ‘Apple Support’. Via dit kanaal kunnen de volgers gebruik maken van enkele handige tips, slimme trucjes en belangrijke informatie.

TwitterTwitteren voor hulp

Het is niet het allereerste Twitter-account dat Apple heeft geopend, in tegendeel zelfs. Momenteel kan er al gebruik worden gemaakt van de accounts ‘Apple Music Help’, ‘App Store Games’, ‘iBooks’, ‘iTunes’ en zelfs ‘Apple Music’. Toch is dit Twitter-account weer anders, deze biedt namelijk de helpende hand en ondersteuning bij problemen. Volg gemakkelijk en snel het account, zoek @AppleSupport op en klik op volgen. Heb je nog geen Twitter-account, dan kan deze binnen enkele minuten worden aangemaakt.

Bij elk Twitter-account van Apple staat een beschrijving, zodat jij weet waarvoor het account bedoeld is. Bij het ‘Apple Support’ account, gaat het enkel en alleen om hulp bij de apparaten van Apple. “We zijn hier om tips, trucs en behulpzame informatie te bieden die jij nodig hebt”, staat in de bio. “En als je een vraag hebt, dan helpen we je daar ook mee.”

Binnen dertig minuten reactie

Nadat het account geopend werd, stroomde de eerste vragen al snel binnen. De meeste vragen werden binnen dertig minuten beantwoord. Sommige vraagstellers werden verzocht om de vraag in detail te bespreken via een persoonlijk bericht op Twitter, de ander moest contact opnemen via de website van Apple, daar staat namelijk een speciale hulppagina voor de klanten.

Maar het account beantwoord niet alleen vragen, het geeft ook tips aan de volgers. Een goede tip was hoe een notitie, gemakkelijk kan worden aangepast in een speciaal lijstje dat afgevinkt kan worden. Deze tip en andere handige tips kan ook jij vinden via het Twitter-account van Apple.

Wij weten niet hoeveel medewerkers van Apple achter deze dienst zitten. Wel weten wij dat het enkel en alleen om Engelse medewerking gaat. Mocht je in een andere taal geholpen willen worden, dan raden wij alsnog de hulppagina van Apple aan, deze is terug te vinden op de website van de technologiegigant.

Rate this post