Nog meer redenen om een iPhone te bestellen

By | 28 februari 2015

Op het internet is nu al zoveel te vinden over de iphone 6, en dat zelfs terwijl deze nog (op dit moment) niet eens uit is. Kun je dus nagaan hoe hoog de verwachtingen van deze splinternieuwe smartphone wel niet zijn!

Het mag een feit zijn dat er echt iets geweldigs zit aan te komen, en dat veel mensen het liefste nu al de nieuwe iphone 6 kopen. Helaas gaat dit nu nog niet, maar het maakt ons natuurlijk allemaal wel nieuwsgierig. We willen natuurlijk allemaal graag weten wat er nu zo geweldig is aan deze smartphone, en waarom er nu als zoveel over te vinden is.

Mensen willen de iphone 6 kopen door concurrentiestrijd tussen Apple en Samsung
Zoals je waarschijnlijk wel is opgevallen, is er al een lange tijd een enorme concurrentiestrijd gaande tussen Apple en Samsung. Deze concurrentiestrijd zou normaal gesproken te merken zijn in de prijzen van beide toestellen, maar bij Apple en Samsung is dit nauwelijks het geval. Ze zijn namelijk letterlijk met een oorlog bezig, en gaan ervan uit dat wie uiteindelijk de beste smartphone produceert de winnaar zal zijn van deze concurrentiestrijd. Apple en Samsung liggen qua telefoons redelijk dicht op elkaar, maar de iphone 6 zou hier weleens een verandering in kunnen gaan brengen. De reden is dat Apple met deze smartphone echt alles uit de kast probeert te halen, en zo dus een perfecte smartphone wil creëren (voor zover dat nog niet is gelukt). De iphone 6 krijgt verschillende nieuwe features en verbeteringen die de gebruikerservaring zouden moeten verbeteren, daarnaast krijgt het toestel ook een ander soort glas waardoor het minder makkelijk zal beschadigen en alleen dit is al een reden waarom veel mensen niet kunnen wachtten en het liefste nu al de iphone 6 kopen.

Geschatte prijs van een los iphone 6 toestel
Volgens geruchten zou de nieuwe iphone met saffierglas duurder worden dan de voorgangers. Het verschil zit hem in de nieuwe technologie, en het saffierglas. Ook biedt de Iphone 6 twee varianten, en dit is natuurlijk ook te zien in de prijs. Zie hieronder een voorbeeld:
 De Iphone 6 met een 4,7” scherm zal verkrijgbaar zijn vanaf €699,-
 De Iphone 6 met een 5,5” scherm zal verkrijgbaar zijn vanaf €799,-
 Ze zullen verkrijgbaar zijn in 16gb 32gb 64gb en 128gb varianten, en in de volgende kleuren: Zilver, Goud en Grijs
De prijzen zullen natuurlijk zeer uiteenlopend zijn, en er gaan ook geruchten dat de iPhone 6 ook nog weleens leverbaar zou kunnen zijn met een groter geheugen wil je dus een iphone 6 kopen, dan doe je er goed aan om vooraf even goed te prijzen te vergelijken en vooral in het begin als de smartphone net uit is gekomen.

Iphone 6 kopen via het internet
Ben je altijd op zoek naar de beste deal? Over het algemeen zijn producten via het internet net iets goedkoper te krijgen dan in de winkel. Zo zal dit ongetwijfeld met de iphone 6 ook zijn, dus zou het lonend kunnen zijn om deze via het internet te kopen. Bij ons is meer te vinden over de mogelijkheden, lees daarom goed onze website door.

Rate this post