PRIVACYVERKLARING 

PRIVACYVERKLARING  Zodra je onze website iphone6sabonnementen.nl bezoekt of contact met ons opneemt, ontvangen we informatie over jou. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we met die informatie doen. We gaan altijd zorgvuldig met je informatie om en slaan die veilig op. Heb je vragen of wil je weten welke informatie we van je hebben,… Read More »

Apple Computer Inc. versus Apple Inc.: wat is er veranderd?

Zoals je misschien wel weet is Apple in 1977 begonnen als Apple Computer Inc.. Toen het bedrijf werd opgericht lag de focus op desktops zoals de Macintosh-computers. Sindsdien is er veel veranderd en is het bedrijf met name bekend om zijn razend populaire iPhones. Welke veranderingen heeft Apple de afgelopen twee decennia doorgemaakt? In 1977… Read More »

iPhone 4 en 4S verdwijnen langzaamaan uit de Nederlandse broekzakken

Voor het derde jaar op rij heeft Multiscope onderzocht welke mobiele telefoons de Nederlanders daadwerkelijk in bezit hebben. Nederland blijkt een land van Apple- en Samsung-gebruikers, want geen enkel ander merk wist in de top 20 door te dringen. Wat blijkt: de iPhone 4 en iPhone 4S beginnen langzamerhand uit de Nederlandse broekzakken te verdwijnen.… Read More »

Apple erkent accuproblemen iPhone 6S

Apple erkent dat er een probleem is met een deel van de iPhone 6S toestellen. Een aantal van deze iPhone 6S toestellen, voornamelijk geproduceerd in september en oktober 2015, heeft een niet goed functionerende accu. Zo zouden deze toestellen zomaar uitvallen. Apple gaat de accu’s nu kosteloos vervangen. Klein aantal iPhone 6S exemplaren Zoals gezegd… Read More »

‘Apple werkt hard aan accuprobleem iPhone 6S’

Stopt jouw iPhone 6S er soms plotseling mee, terwijl de batterij zojuist nog aangaf dat deze nog voldoende was opgeladen? Je bent niet de enige gebruiker met dit probleem. Eerder schreven wij al dat de accuproblemen mogelijk groter zijn dan Apple wil toegeven. Het bedrijf gaf immers aan dat het om een ‘klein aantal’ toestellen… Read More »

‘Accuproblemen iPhone 6S groter dan Apple wil toegeven’

De batterijproblemen rondom de iPhone 6S en iPhone 6 zijn mogelijk groter dan Apple wil toegeven. Dat zegt de China Consumers Association, een Chinese belangenorganistatie voor consumenten, schrijft Quartz. Volgens de organisatie hebben niet alleen de iPhone 6S, maar ook de iPhone 6, iPhone 6 Plus en de iPhone 6S Plus te kampen met batterijproblemen.… Read More »

‘iPhone 7 verkopen zijn al gepiekt’

De bekende KGI Securities analist Ming-Chi Kuo heeft in een bericht aan investeerders voorspeld dat de iPhone 7-verkoop al zijn piek heeft bereikt. Apple kondigde de iPhone 7 samen met de iPhone 7 Plus aan in september 2016. Beide toestellen zijn vergelijkbaar met hun voorgangers, maar onder de motorkap heeft Apple wel het een en… Read More »