‘iPhone SE productie is al in volle gang, aankondiging in maart’

By | 29 januari 2016

De laatste weken komen er steeds meer geruchten naar buiten over de aankomende ‘iPhone SE’, een 4-inch budgettoestel van Apple die mogelijk in maart dit jaar verschijnt. Hoewel men eerst dacht dat er een iPhone 6C uitgebracht zou worden, lijkt de iPhone SE nu de naam van het toestel te worden, hoewel Apple dat tot op heden nog niet heeft bevestigd. De laatste geruchten zijn nu dat de productie van de iPhone SE zelfs al begonnen is en dat het toestel dus binnenkort op de markt gebracht kan worden.

iphone 5se

iPhone SE release in maart?

Bronnen melden dat de iPhone SE mogelijk op 14 maart aangekondigd gaat worden, samen met de iPad Air 3 en een nieuwe Apple Watch. Mogelijk is het afsluiten van een iPhone SE abonnement of het benutten van een iPhone SE aanbieding dus in maart of april mogelijk. De iPhone SE krijgt dezelfde processor als de iPhone 6S, maar zal voor de rest weinig op de iPhone 6S lijken. De SE wordt een budgettoestel en zou de concurrentie met onder andere Samsung aan moeten gaan. Het design van het toestel zou wel vergelijkbaar zijn met de iPhone 6S, alleen zal de SE net als de iPhone 5C verkrijgbaar zijn in verschillende felle kleuren.

16GB of 64GB

Zoals gezegd krijgt de iPhone SE mogelijk ook de A9 processor en 2GB aan RAM. Het zal waarschijnlijk mogelijk zijn een keuze te maken uit het toestel met 16GB of 64GB intern geheugen. Tijdens het Apple-evenement in maart krijgen we hopelijk de bevestiging van de komst van de iPhone SE. Uiteraard zullen wij ook de goedkoopste abonnementen van de iPhone SE op onze website tonen.

Apple iPhone

Rate this post