iPhone SE KPN abonnement

iPhone SE KPN abonnement afsluiten? Vergelijk hieronder direct te goedkoopste iPhone SE abonnementen bij KPN.


KPN is er als de kippen bij met het nieuwste Apple model. Hoewel een budget uitvoering staat ook deze provider te popelen om het model aan de man te brengen, en geef ze eens ongelijk. In het verleden is vaker gebleken dat budget modellen meer dan prima weten te verkopen en het geeft je natuurlijk ook alle mogelijkheden om in grote getalen te verschepen. Om nog maar niet te spreken over de bekendheid dat een merk als Apple met zich mee brengt, het staat nu eenmaal als een huis dat het merk bij iedereen op zijn zachtst gezegd zeer positief bekend staat.

Middelen van KPN

Om de iPhone SE aan de man te brengen heeft KPN verschillende middelen in werking gezet. Sinds jaar en dag is KPN één van de grootste providers van Nederland en voert al jarenlang samen met andere groten de markt aan met top aanbiedingen en modellen. Nu ook het jonge en hippe Hi! weer onderdeel is gaan uitmaken van KPN, is het klantenbestand ineens enorm gegroeid. Veel potentiële klanten om natuurlijk een iPhone SE abonnement aan te verkopen.

KPN

KPN’s keuzes

Waar valt allemaal uit te kiezen bij KPN? Om te beginnen is er het model zelf, dat in één fysieke uitvoering te krijgen is, namelijk met een 4 inch scherm. Daarnaast biedt KPN de vier kleuren aan die Apple ook zelf heeft uitgebracht: zwart, goud, zilver en rosegoud. En hoewel het een budgetmodel betreft heeft Apple ook een model uitgebracht dat beschikt over 64 GB opslagcapaciteit, het drie dubbele van de standaard 16 GB. Maar wat maakt een KPN abonnement dan anders dan andere providers? Deze specificaties zijn namelijk bij vrijwel iedere andere provider terug te vinden. KPN maakt echter gebruik van een kortingssysteem dat is gebaseerd op wat je wel of niet bij hen reeds hebt afgesloten. Hoe meer klant je ‘bent’ bij KPN, hoe goedkoper je nieuwe kosten zullen uitvallen. Zo kun je aanvinken of je al één of meerdere mobiele abonnementen hebt lopen, of Interactieve TV. Ook kun je aangeven of je gebruik maakt van KPN’s internetdiensten of het vaste bellen. Deze aspecten kunnen allemaal bijdragen aan potentiële kortingen op je nieuwe iPhone SE.

De middenmoot

Zo zie je maar dat KPN haar eigen manier heeft van goedkope abonnementen aan de man brengen. Mocht je voor het ‘standaardabonnement’ gaan, dan kom je uit op ongeveer € 49,- per maand. Bij dit abonnement maakt je gebruik van je volgende opties: je kiest een 4 inch model met een opslag capaciteit van 16 GB. Daarnaast kies je voor het aanbevolen abonnement, namelijk het Zorgeloos Standaard voor € 54,- per maand. Hierin krijg je de mogelijkheid om onbeperkt te bellen en 5 GB in je databundel. Omdat je deze keuze maakt krijg je gedurende de loop van je abonnement zelfs € 5,- korting per maand. Vandaar dat je uiteindelijk uit zult komen op € 49,- per maand. Al met al een prima abonnement, dat voor de gemiddelde Nederlander prima werkbaar is. Maar ga zelfs eens op onderzoek uit, puzzel eens met de mogelijke bundels voor de juiste prijs.