iPhone SE abonnement vergelijken

iPhone SE abonnement afsluiten? De iPhone SE is even krachtig als de iPhone 6S, maar heeft het uiterlijk (en de prijs!) van de iPhone 5S. Bekijk de top 10 en vind een goedkoop iPhone SE abonnement:iphone se abonnement

Met behulp van bovenstaande vergelijker vind je direct het goedkoopste iPhone SE abonnement van dit moment. Een iPhone SE aanbieding benutten scheelt maandelijks een hoop in de kosten! Bovenaan deze pagina zetten wij tevens de goedkoopste iPhone SE abonnementen en aanbiedingen op een rij, die wij geselecteerd hebben van alle providers (KPN, T-Mobile, Vodafone, Tele2, Telfort, Ben en Hollandsnieuwe) en aanbieders zoals Belsimpel.nl en Mobiel.nl. Wij checken iedere dag voor iedere provider het beste of goedkoopste iPhone SE abonnement, en nemen deze vervolgens op in de top 10 abonnementen. Dit geldt zowel voor de iPhone SE 64GB als de 16GB-variant.

SE beeldscherm

Release informatie

iPhone SE event AppleOp 21 maart jongstleden werd de iPhone SE dan eindelijk aangekondigd door Apple. De geruchten wezen al lange tijd op een aankondiging van het toestel tijdens het Apple-event van 21 maart. Apple gaf zelf al aan dat de geruchten correct waren; de nieuwe naam van het budgettoestel van Apple is de ‘iPhone SE’, wat staat voor ‘Special Edition’. Het toestel is even krachtig als de iPhone 6S, maar heeft het uiterlijk van de iPhone 5S. Dit maakt het toestel de ‘krachtigste 4-inch smartphone van dit moment’, aldus Apple. Bovenaan deze pagina vind je direct de goedkoopste iPhone SE abonnementen van dit moment, voor zowel de 16GB als de 64GB uitvoering.

De geruchten naar aanloop van de release

‘Nieuwe iPhone krijgt dezelfde camera als de iPhone 6S’
Volgens de laatste geruchten krijgt de iPhone SE ongeveer dezelfde interne specificaties als de iPhone 6S heeft. Hiermee wordt het budgettoestel van Apple een toestel die aan alle eisen van deze tijd voldoet. Naar alle waarschijnlijkheid is ook de camera in de iPhone SE vergelijkbaar met de camera die in de iPhone 6S zit verwerkt. Zo krijgt de SE dus een 12 megapixel camera waarmee 4K-video’s geschoten kunnen worden.

‘iPhone SE abonnement verkrijgbaar met twee modellen’
Het is altijd weer afwachten hoe groot Apple het geheugen van de nieuwe iPhones maakt. Sommige consumenten klagen dat 16GB eigenlijk niet meer van deze tijd is, maar zeer waarschijnlijk brengt Apple toch gewoon weer een iPhone SE 16GB uit, naast de mogelijkheid om een iPhone SE 64GB abonnement af te sluiten. Volgens anonieme bronnen zou Apple er voor dit budgettoestel niet voor kiezen om het toestel ook op de markt te brengen in een 128GB-uitvoering, wat bij de iPhone 6 en iPhone 6S wel werd gedaan. Apple zou een 128GB-uitvoering niet passend vinden bij een 4-inch budgettoestel.

aanbieding iPhone SE

‘SE ook weer verkrijgbaar in rose goud’
Apple zou net als bij de iPhone 6S de SE opnieuw uitbrengen in de kleuren Space gray (zwart), Silver (zilver) en Rose Gold (rose goud). Deze laatste kleur werd voor het eerst geintroduceerd bij de iPhone 6S en bleek een populaire kleur te zijn. Vooral vrouwen hebben de voorkeur voor een iPhone in de trendy rose gouden kleur. Of de SE ook wordt uitgebracht in de kleur ‘Gold’ (goud), is twijfelachtig. Sommige bronnen beweren dat Apple er voor kiest de SE niet in een gouden kleur uit te brengen. Sommige analisten beweren dat Apple in plaats van een gouden nieuwe iPhone een nieuwe kleur introduceert op 21 maart.

‘iPhone SE abonnement net zo duur als de iPhone 5S’
Apple zou bewust er voor kiezen om de SE en daarmee ook het iPhone SE abonnement ongeveer net zo duur te maken als de iPhone 5S. Volgens verschillende analisten zou Apple er zelfs voor kiezen op termijn de iPhone 5S uit het assortiment te halen en alleen nog de SE als budgettoestel aan te bieden. Qua prijs zouden de abonnementen dus vergelijkbaar zijn. Waarschijnlijk wordt de iPhone SE los voor ongeveer 400-500 euro verkocht. Mogelijk is de telefoon al eind maart verkrijgbaar in de Verenigde Staten, en zouden we in Nederland nog twee weken langer moeten wachten op de lancering van de SE.

iPhone SE abonnementen

iPhone SE abonnement informatie: de geruchten

Zoals gezegd komen er de laatste tijd steeds meer berichten naar buiten over het bestaan van de iPhone SE. Dit toestel zou er ongeveer hetzelfde uit zien als de iPhone 6S, maar een stuk kleiner zijn (4-inch beeldscherm). Wel zou de SE de beschikking hebben over dezelfde A9 processor als de iPhone 6S, een een RAM van 2GB. Voor het interne geheugen kun je kiezen uit de 16GB of 64GB uitvoering, en qua uiterlijk zul je waarschijnlijk kunnen kiezen uit verschillende (felle) kleuren, net als bij de iPhone 5C. Met de SE wil Apple een andere doelgroep aanspreken en de concurrentie aan gaan met de budgetmodellen van Samsung. Naar alle waarschijnlijkheid ben je voor een goedkoop iPhone SE abonnement ongeveer net zoveel kwijt als een abonnement voor de iPhone 5S op dit moment. Mogelijk wordt de iPhone 5s na de aankondiging van de SE uit de productie gehaald. Wanneer je een budgettoestel van Apple wil, zou je dus voor de SE moeten kiezen.

Een abonnement voor de SE afsluiten is mogelijk bij de volgende providers: KPN, T-Mobile.