‘Uiterlijk iPhone 7 wordt in video vergeleken met iPhone 6S’

By | 30 juli 2016

Inmiddels duiken er steeds meer foto’s op van de mogelijke iPhone 7, maar nu lijkt er ook een video te zijn opgedoken waarin de iPhone 7 mogelijk wordt getoond en wordt vergeleken met de iPhone 6S. Daaruit blijkt dat de iPhone 7 er vrijwel hetzelfde uit ziet als de iPhone 6S, en slechts enkele veranderingen kent, zodat een verdwenen koptelefoonaansluiting, grotere cameralens en subtielere antennestrepen. Of de video betrouwbaar is, is echter twijfelachtig.

iPhone 7

iPhone 7 vs iPhone 6S

Het Chinese blognetwerk Weibo (via NWE) heeft de video online geplaatst. De video laat in ongeveer tweeënhalve minuut zien hoe het nieuwe toestel is veranderd in vergelijking met de iPhone 6S, die vorig jaar september werd geïntroduceerd. Het filmpje geeft ons een redelijk duidelijk beeld van hoe de iPhone 7 er uit ziet.

De video

De video kun je hier bekijken. De video bevestigt opnieuw de geruchten die we de laatste maanden steeds langs zagen komen. Het uiterlijk van de iPhone 7 lijkt enorm veel op die van de iPhone 6S, maar de iPhone 7 heeft geen traditionele koptelefoonaansluiting, subtielere antennestrepen, een grotere en cameralens (mogelijk een dubbele cameralens voor de iPhone 7 Plus) en een extra speaker op de plek waar eerst een aansluiting zat voor de koptelefoon.

Als deze video daadwerkelijk de iPhone 7 laat zien, zal de iPhone 7 dezelfde afmetingen hebben als de iPhone 6S en is ook de Spacegrijze kleur hetzelfde gebleven. Enkele geruchten beweerden dat Space Gray een donkerdere kleur zou krijgen, maar dat is volgens deze video niet het geval. Verdere interne specificaties worden niet toegelicht in de video, zoals informatie over de accu of over de processor.

Het valt te betwijfelen of de video daadwerkelijk een iPhone 7 toont. Het komt namelijk zelden voor dat een toestel al voor de release uitgebreid wordt getoond in een video. Het kan net zo goed een zelfgemaakte behuizing zijn op basis van voorgaande gelekte afbeeldingen. Ook is de kwaliteit van de video zeer beperkt. Afijn, we zullen tot de eerste of tweede week van september moeten wachten. Dan presenteert Apple de iPhone 7 en iPhone 7 Plus officieel op een nieuw georganiseerd Apple event.

Rate this post