iPhone 7 abonnement vergelijken

Goedkoop iPhone 7 abonnement afsluiten? Vergelijk direct de goedkoopste iPhone 7 abonnementen en vind de iPhone 7 aanbieding die past bij jouw wensen:

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Q6dsRpVyyWs]

iPhone 7 informatie

Wil je een goedkoop iPhone 7 abonnement afsluiten bij de providers KPN, T-Mobile, Tele2, Vodafone, Telfort of Hollandsnieuwe? De iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn twee geweldige toestellen, beter dan ooit. Apple heeft nog nooit zo’n uitstekend toestel op de markt gebracht. Twijfel je nog tussen een iPhone 6S of iPhone 7 abonnement? Op deze pagina leggen wij je de verschillen haarfijn uit. Het iPhone 7 abonnement is af te sluiten in de volgende uitvoeringen:

 • Uitvoeringen: iPhone 7 met 4.7 inch-beeldscherm, de 7 Plus met een 5.5 inch-beeldscherm
 • Kleuren: Gold (goud), Silver (zilver), Rose Gold (Rose goud), Black (zwart), Jet Black (gitzwart)
 • Geheugen: Keuze uit de iPhone 7 32GB, iPhone 7 128GB of iPhone 7 256GB.

goedkoop iphone 7 abonnement

Maar welke veranderingen zijn er doorgevoerd, en wat is nou echt de reden om een iPhone 7 abonnement te nemen boven een abonnement voor de iPhone 6S? Apple heeft tijdens de presentatie de volgende details uit de doeken gedaan, die je mogelijk helpen bij de keuze voor het nieuwste toestel van Apple of de oudere iPhone 6S.

iphone 7 abonnement

Verbeteringen in de iPhone 7

De verbeteringen van de iPhone 7 zouden moeten leiden tot het kiezen van een iPhone 7 abonnement boven de iPhone 6S. Qua design zijn beide toestellen echter weinig verschillend: zoals verwacht lijkt de iPhone 7 veel op het design van de iPhone 6S. Het grootste verschil is de achterkant, waar de antennestrepen zijn weggewerkt. Ook de cameralens ziet er iets anders uit dan bij de 6S. Vooral ‘onder de motorkap’ zijn dan ook de grootste veranderingen te zien. Wij zetten de belangrijkste op een rij:

 1. iphone 7 64GBVijf nieuwe kleuren, meer geheugen
  Voor het eerst in de geschiedenis van Apple stapt het bedrijf af van het 16GB instapmodel. Het instapmodel van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus heeft een opslagcapaciteit van 32GB. Een logische keuze van Apple, aangezien de 16GB-uitvoeringen vaak zeer beperkt blijken te zijn. Dit komt mede door de steeds groter wordende foto’s, bestanden en apps. Wanneer je meer geheugen wilt, kun je kiezen voor de iPhone 7 128GB of zelfs de gloednieuwe 256GB-variant. Met 256GB kun je zorgeloos bestanden, (4K-)video’s, afbeeldingen en muziek opslaan.Net als bij de iPhone 6S wordt de iPhone 7 uitgebracht in de kleuren Gold (goud), Silver (zilver), Rose Gold (rose goud), Black (zwart, heeft veel weg van Space Gray) en de nieuwe Jet Black (gitzwart). De nieuwe gitzwarte iPhone 7 heeft een glimmend ontwerp. Het Apple-logo op de achterkant is van roestvrij staal.
 2. Beste camera en beeldscherm ooit
  In een wereld waar foto’s nemen steeds belangrijker wordt met opkomende social media als Instagram, mag een uitstekende camera niet ontbreken. Apple heeft dan ook veel moeite gedaan om de camera van de iPhone 7 zo goed mogelijk te maken. De 7 heeft een 12 megapixel camera met een grotere lens, die ook duidelijker zichtbaar is op de achterkant van het toestel. Aan de voorkant kun je met een 7 megapixel camera selfies maken, waar je voorheen het nog met een 5 megapixel camera moest doen. Een geheel nieuw ontworpen flitser zorgt voor vijftig procent meer ligt. Ook de optische beeldstabilisatie is verbeterd. Al met al maak je schitterende foto’s met de iPhone 7; warme kleuren worden warmen en lichte kleuren worden lichter. Het betere contrast leidt tot haarscherpe foto’s. Apple toonde tijdens de presentatie enkele afbeeldingen die gemaakt waren met de iPhone 7, en deze zagen er erg indrukwekkend uit. Naast de camera is ook het beeldscherm van de iPhone 7 flink verbeterd: je zal direct opmerken dat video’s en foto’s schitterend worden getoond op het beeldscherm van de iPhone 7.De iPhone 7 Plus krijgt zelfs een dubbele camera, je beschikt dan over de iPhone met de beste camera ooit. Dit verbetert de kwaliteit van de foto’s aanzienlijk, en maakt optische zoom mogelijk.
 3. koptelefoonKoptelefoonaansluiting verdwijnt
  Een opvallende verandering is het verdwijnen van de koptelefoonaansluiting. Dit betekent dat je niet zomaar iedere koptelefoon op de iPhone 7 kunt aansluiten. Apple geeft je echter wel een Lightning-kabel die je kunt aansluiten op de Lightning-ingang, waarmee je alsnog iedere koptelefoon kunt aansluiten wanneer je dat liever wenst. Apple heeft nieuwe EarPods genaamd ‘Airpods’ ontworpen waarmee je draadloos muziek kunt luisteren. Deze draadloze oordopjes zitten niet in de verpakking. Wel geeft Apple je dus de Lightning-adapter en normale Earpods.
 4. Een nieuwe homeknop
  Op het eerste gezicht is het moeilijk te zien, maar de homeknop van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn volledig vernieuwd. De knop kan niet meer worden ingedrukt, maar via trillingen lijkt het er toch op dat je de knop in drukt.
 5. Stereo-speaker
  De iPhone 7 bevat voor het eerst een stereo speaker. Dit houdt in dat de oorspeaker ook kan fungeren als twee speaker wanneer je de iPhone 7 in landschapmodus houdt. Dit verbetert de kijkervaring aanzienlijk.
 6. Waterdicht toestel
  Beide modellen zijn voor het eerst waterdicht (IP67-gecertificeerd). Je kunt de iPhone dus eindelijk gerust in de gootsteen of het zwembad laten vallen.

iphone 7 aanbieding

iPhone 7 abonnement afsluiten?

iphone 7Ben je overtuigd? En wil je het allerbeste toestel van dit moment in bezit hebben? Kies dan voor een iPhone 7 abonnement of iPhone 7 Plus abonnement in de kleuren Black (zwart), Jet Black, Gold (goud), Silver (zilver) of Rose Gold (Rose goud) en kies voor één van de geheugentypen: het iPhone 7 32GB abonnement, het iPhone 7 128GB abonnement of het iPhone 7 256GB abonnement. Uiteraard is het goedkoopste iPhone 7 abonnement te vinden bij de 32GB variant. Maar met een goedkope iPhone 7 aanbieding voor de 128GB- of 256GB-variant is een groter geheugentype ook zeker te verkrijgen. Vaak betaal je voor een groter geheugentypen enkele euro’s per maand meer voor het iPhone 7 abonnement. Wanneer je het toestel los koopt, betaal je ongeveer 100 euro meer. Ben je overtuigd? Sluit nu dan nu een goedkoop iPhone 7 abonnement af via deze pagina. Scroll naar boven en je vind aan de hand van de vergelijkingstool de iPhone 7 aanbieding die perfect bij jou past. Stel de filters in, en vind direct het goedkoopste iPhone 7 abonnement die perfect aansluit op jouw wensen.

Geruchten in aanloop naar de release

7 september 2016: Analist Ming Chi-Kuo zet alle verwachte details op een rij
Op woensdagavond 7 september worden de nieuwe toestellen aangekondigd door Apple en weten we vanaf wanneer we een iPhone 7 abonnement of iPhone 7 Plus abonnement kunnen afsluiten, of natuurlijk een los toestel kunnen aanschaffen. Voor deze aankondiging heeft Apple een evenement georganiseerd in San Francisco. Om 19.00 uur Nederlandse tijd start het evenement, die tevens live te volgen is. De bekende analist Ming Chi-Kuo, die het ieder jaar bij het rechte eind blijkt te hebben als het gaat om de specificaties van de nieuwe iPhone, heeft de verwachte details nog eens haarfijn op een rijtje gezet:

 • De iPhone 7 verschijnt in vijf verschillende kleuren. De kleuren Gold (goud), Silver (zilver) en Rose Gold (rose gold) kennen we nog van de iPhone 6S. Space gray krijgt een nieuwe naam: ‘Dark Black’. De vijfde kleur is nieuw: ‘Piano Black’. Dit is een zwarte kleur met een glimmend laagje. Ming Chi-Kuo verwacht dat het iPhone 7 abonnement het vaakst afgesloten zal worden voor deze kleur. Hij verwacht dan ook dat dit model in de beginfase te kampen heeft met forse tekorten.
 • De speaker die je tijdens het bellen tegen je oor houdt, zal tevens fungeren als volwaardige speaker. Een tweede speaker dus. Wanneer je bijvoorbeeld een video bekijkt en het toestel horizontaal houdt (in landschapmodus) dan zal het geluid dus stereo worden afgespeeld. Hierdoor kijk je met meer plezier naar video’s en ook muziek klinkt beter wanneer je dit via beide speakers afspeelt.
 • De 7 Plus bevat een dubbele cameralens. Deze lens bestaat uit een telelens en een groothoek-camera van 12 megapixels. Daarnaast bevat de cameraflitser vier led-lichtjes: twee voor zacht en twee voor warmer licht.
 • Het werkgeheugen: 3GB RAM voor de 7 Plus, 2GB RAM voor de 7.
 • Beide toestellen zijn de eerste iPhone-toestellen die waterdicht zijn (IPX7-gecertificeerd).
 • De koptelefoonaansluiting verdwijnt en je kunt via draadloze speaker (mogelijk ‘Airpods’) muziek afspelen. Apple stopt wel een Lightning-adapter in de doos zodat je nog altijd je koptelefoon kunt gebruiken wanneer je dat wenst.
 • De A10-processor heeft een kloksnelheid van maar liefst 2.4 GHz (dit was bij de A9-processor van de iPhone 6S nog ‘slechts’ 1.84 GHz).
 • Het instapmodel van 16GB wordt geschrapt en zal 32GB bevatten. De andere opslagcapaciteiten zijn 128GB en 256GB.

Een zeer concrete lijst aan details volgens Ming Chi-Kuo. Na 7 september weten we of de voorspellingen van de analist correct zijn. Uiteraard kun je bovenaan deze pagina dan direct zien waar je het goedkoopste iPhone 7 abonnement kunt vinden bij de providers KPN, T-Mobile, Vodafone, Tele2, Telfort of Hollandsnieuwe.

iPhone 7 evenement

21 augustus 2016: ‘De naderende iPhone 7 krijgt maar liefst 256GB opslag voor het grootste model’
Zeer waarschijnlijk worden we op 7 september aanstaande verblijdt met de aankondiging van de nieuwe modellen van Apple. Maar welke modellen worden er eigenlijk uitgebracht met hoeveel geheugen? Dat is een vraag waar nog altijd weinig duidelijkheid over bestaat in het geruchtencircuit rondom het nieuwe vlaggenschip van Apple. Maar daar lijkt nu verandering in te zijn gekomen. Het toestel zou namelijk niet meer worden uitgebracht in een 16GB uitvoering. Het instapmodel zou de iPhone 7 32GB zijn en vervolgens zou de 64GB worden overgeslagen. Naast de 32GB-uitvoering wordt er volgens de laatste geruchten een 128GB en 256GB-variant op de markt gebracht. Een 256GB en 32GB-variant is opvallend; Apple heeft er in de geschiedenis nog niet eerder voor gekozen een toestel met deze geheugenvarianten te lanceren.

20 augustus 2016: ‘iPhone 7 abonnement verkrijgbaar vanaf 23 september in eerste groep landen’
Het is nog altijd de vraag of de aankomende mobiele telefoon van Apple inderdaad wel de ‘7’ heet, of dat er wellicht toch wordt gekozen voor de 6SE. Afijn, los van de naam is het natuurlijk erg belangrijk om te weten wanneer de nieuwe iPhone daadwerkelijk op de markt wordt gebracht en vanaf wanneer het mogelijk is voor ons allen om een iPhone 7 abonnement af te sluiten, of een iPhone 7 Plus abonnement uiteraard. Als we de AT&T medewerkers mogen geloven, dan start de verkoop van het iPhone 7 los toestel en het iPhone 7 abonnement vanaf 23 september 2016 in een eerste groep landen. Zoals we gewend zijn van Apple, brengt het bedrijf het toestel eerst uit in landen zoals de Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, etc. Enkele weken later zijn wij in Nederland waarschijnlijk aan de beurt en kunnen wij zo snel mogelijk een iPhone 7 abonnement afsluiten bij verschillende aanbieders in Nederland, zoals Belsimpel, Mobiel.nl of bij de providers KPN, T-Mobile, Tele2 en Vodafone zelf. De pre orders starten naar alle waarschijnlijkheid gewoon op 7 september.

iphone 7

13 augustus 2016: ‘Geen koptelefoonaansluiting voor nieuw vlaggenschip Apple’
Het zou de naderende 7 en 7 Plus ontbreken aan een koptelefoonaansluiting. Althans, dat voorspellen de laatste geruchten. In plaats daarvan komt er mogelijk een speakerkapje, maar daarachter zit mogelijk helemaal geen tweede speaker zoals de afgelopen weken wel werd beweerd. Er wordt vanuit gegaan dat twee gaatjes, die op verschillende tekeningen te zien zijn, niet duiden op een tweede speaker maar een microfoon. Wel zouden de antennelijnen, die voorheen dwars over het scherm liepen. Nu zijn verplaatst naar een andere plek op het toestel in vergelijking met de iPhone 6S.

Er is volgens de laatste geruchten nog wel enige onzekerheid of het aankomende vlaggenschip van Apple daadwerkelijk de iPhone 7 gaat heten, of dat er wordt gekozen voor een naam die lijkt op de iPhone 6, 6S of een andere naam. Verwacht wordt namelijk dat de aankomende smartphone van Apple nog erg veel zal lijken op de laatste toestellen van het Amerikaanse bedrijf.

abonnement

10 augustus 2016: ‘Apple annuleerde iPhone 7 Pro op het allerlaatste moment’
Eerder gingen er geruchten ten ronde dat er naast de 7 en 7 Plus, ook een Pro-versie zou worden uitgebracht. Apple zou er voor kiezen om dit laatste toestel nu niét meer te lanceren in september. Reden zou zijn dat er waarschijnlijk toch te weinig animo zou zijn voor het ‘Pro’-toestel en dat dit daardoor alleen maar negatieve impact zou hebben op Apple, aangezien die verkoopcijfers waarschijnlijk tegen zouden vallen. Apple heeft er daarom voor gekozen zich volledig te richten op de 7 en 7 Plus, in de geheugenvarianten 32GB, 128GB en 256GB. Wederom zou er worden gekozen voor een Space Gray, Gold, Rose Gold en Silver-variant, hoewel sommige insiders weten te melden dat Apple een nieuwe kleur gaat introduceren op het Apple Event van 7 september. Mogelijk zou er een meer donker-zwarte variant worden uitgebracht in plaats van de meer zwart/grijze variant, die nu nog het meeste wordt verkocht op de (Nederlandse) markt.