‘iPhone 6S wordt eind september gelanceerd’

By | 17 augustus 2015

Als je geïnteresseerd bent in producten van Apple en de ontwikkeling en lancering van dergelijke producten een beetje in de gaten houdt, dan ga je bijna vanzelf geruchten voor waar aannemen. Zo gaat het ook met de nieuwe iPhone 6S en de iPhone 6S plus. Het is niet eens zeker dat deze nieuwste telefoons van Apple deze namen gaan krijgen. Gezien de geschiedenis van Apple licht dit echter wel in de lijn der verwachting. Ook omtrent de lancering van de telefoons hebben zich al heel wat geruchten de ronde gedaan. Analist Ming-Chi Kuo, die blijkbaar regelmatig uitspraken en voorspelling doet over de nieuwste producten van Apple en daarmee meestal goed zit, had al voorspeld dat de nieuwe iPhones in augustus gelanceerd zouden worden. Inmiddels lijkt het erop dat je tot september moet wacht tot je de nieuwe iPhone 6s kan kopen.

iphone 6s abonnement vergelijken

iPhone 6S release op 25 september?

Gezien de gelekte foto’s, de berichten over de gestarte massaproductie van de iPhone-schermen en de berichten dat Apple inmiddels 90 miljoen exemplaren verkocht heeft, kan je gerust aannemen dat de iPhone 6S en de iPhone 6S plus in aantocht zijn. Maar wanneer worden ze nou daadwerkelijk gelanceerd en verkocht. Apple zelf wil er nog niks over loslaten, maar als je je oren openhoudt dan hoor je wel een paar suggesties. Uit een gelekte e-mail, in handen van Mobile News, is gebleken dat de iPhone in Groot-Brittannië gelanceerd gaat worden op 25 september. De voorverkoop zou naar verluid starten op 18 september. Vodafone zou dit inmiddels aan interne medewerkers hebben verteld. In het rapport werd niet direct verwezen naar de iPhone 6S, maar naar “de nieuwe iPhone”. Het lijkt echter zeer waarschijnlijk dat de iPhone 6S en de iPhone 6S plus hiermee bedoeld worden, aangezien inmiddels gelekte foto’s duidelijk hebben gemaakt dat het waarschijnlijk een S-model en niet de iPhone 7 is die dit jaar geproduceerd en gelanceerd wordt.

iPhone 6S aanbieding

Wil je eind september het iPhone 6S abonnement vergelijken? Op onze homepage zetten wij de beste iPhone 6S aanbieding neer bij de release van het toestel. Daarnaast gaan wij op zoek naar de top 10 beste en goedkoopste iPhone 6S aanbiedingen door alle aanbieders en webwinkels af te speuren.

Rate this post