iPhone 6S T-Mobile abonnementen

Op zoek naar een T-Mobile iPhone 6S abonnement? Op deze pagina zetten wij de beste T-Mobile abonnement aanbiedingen voor de iPhone 6S voor je op een rij:

iPhone 6S abonnement bij T-Mobile: Alle aanbieders:

T-Mobile iPhone 6S abonnementDe iPhone 6s en iPhone 6S Plus zijn de nieuwste versies van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus, die waarschijnlijk in september van dit jaar wordt gelanceerd door Apple. Heb je op dit moment al een toestel van Apple en mag je bijna een nieuw toestel uitkiezen omdat jouw abonnement afloopt? Lees dan op deze pagina meer over de iPhone 6s en het iPhone 6s abonnement van T-Mobile en je maakt jouw keuze voor een nieuw toestel gemakkelijker. Zo lees je op deze pagina waarom je kunt kiezen voor een iPhone 6s, welke opties je hebt bij het afsluiten van een iPhone 6s abonnement met T-Mobile, en wanneer je precies een iPhone 6s T-Mobile abonnement aan kunt schaffen in Nederland.

Waarom kiezen voor de iPhone 6s met T-Mobile?

T-Mobile iPhone 6sEr zijn enkele redenen om te kiezen voor een iPhone 6 T-Mobile abonnement. Omdat de iPhone 6S in feite de verbeterde versie van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus is, brengt het iPhone 6s kopen namelijk diverse voordelen met zich mee. De belangrijkste voordelen van het kopen van de iPhone 6s, zijn de volgende:

  • De iPhone 6s krijgt waarschijnlijk een betere processor dan de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus.
  • De iPhone 6s krijgt waarschijnlijk een betere camera dan de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus.
  • De iPhone 6s krijgt waarschijnlijk een beter besturingssysteem dan zijn voorgangers, die eenvoudiger te begrijpen is voor alle gebruikers van de iPhone.
  • De iPhone 6s wordt waarschijnlijk uitgerust met Force Touch, een innovatie die op dit moment alleen nog verwerkt is bij de Apple Watch.

Wil je profiteren van bovenstaande voordelen? Schaf dan een T-Mobile iPhone 6 abonnement aan.

Opties bij het afsluiten

T-MobileAls je kiest voor de iPhone 6s met een T-Mobile abonnement, kun je zelf kiezen welke kleur iPhone je aan wil schaffen (spacegrijs, zilver of goud), of je een iPhone 6s wil met 16GB, 64GB of 128GB en of je een iPhone 6s wil met veel/weinig belminuten en sms’jes en veel/weinig MB’s om te internetten. Kortom: bij het afsluiten van een T-Mobile abonnement kun je helemaal zelf kiezen hoe jouw abonnement eruit moet zien en welke opties jouw abonnement moet hebben, zodat je een abonnement af kunt sluiten die helemaal bij jou past.

Wanneer kan ik het T-Mobile abonnement afsluiten?

Op dit moment is nog niet bekend wat de officiële datum is waarop je de iPhone 6s kunt kopen. Er wordt gesproken over een officiële release van de T-Mobile in september van dit jaar, maar of dit ook daadwerkelijk het geval zal zijn, moet nog blijken. Daarnaast is ook nog niet bekend of T-Mobile direct zal starten met het verkopen van de iPhone 6s na het lanceren van deze nieuwe telefoon, waardoor er op dit moment in feite nog niets gezegd kan worden over de verkoopdatum van het abonnement. Wil je op de hoogte blijven van de releasedatum van de iPhone 6s met een T-Mobile abonnement? Houd dan deze website in de gaten voor het laatste iPhone 6s nieuws.

Bekijk de andere iPhone 6S providers