iPhone 6S Silver Abonnement

iPhone 6S Silver abonnement vergelijken? Bekijk hieronder de beste iPhone 6S Silver abonnementen en aanbiedingen van dit moment, bij providers als KPN, Vodafone, Telfort, Tele2, T-Mobile en Hollandsnieuwe:
[slidetabs id=”688″]

Bekijk zelf de goedkoopste iPhone 6S Silver abonnementen bij:

Stel de filters in en vind alle iPhone 6S Silver aanbiedingen:


iPhone 6S Silver

De iPhone 6S Silver is een weergaloos stuk innovatieve techniek, echt een feest voor de gebruiker. Jawel: je kunt er mee praten en dan is spreken letterlijk zilver. Maar in feite verdient de iPhone 6S Silver een gouden medaille. De eerste plek binnen de phones. Hij presteert namelijk op het hoogste niveau op alle fronten.

iPhone 6S Silver: Het display

Laten we beginnen met het scherm. Deze is groter dan de display van de iPhone 5S, die wel erg compact was. Tegelijk is het ook niet zo’n bakbeest dat je een extra handtas moet kopen om ‘m kwijt te kunnen. Nee, die iPhone 6S Silver heeft de juiste middenmaat tussen compact en full screen. Klein genoeg om makkelijk mee te nemen, groot genoeg om er handig mee te kunnen omgaan.
Dat laatste is van belang. Want inmiddels zijn er zo’n miljoen apps in omloop in de App store. Natuurlijk wil je die niet allemaal gebruiken, maar het aantal apps op je Phone neemt gestaag toe. Het is prettig als je de zaken goed kunt onderscheiden en dat is zeker het geval op de display van deze zilveren iPhone. Het heeft een resolutie van 1334 x 750 pixels, ofwel: 326 pixels per inch. Dat biedt gegarandeerd een haarscherp beeld, met daarbij ook nog eens prachtige kleuren die heel naturel zijn. De tijd van de felle kleurtjes ligt echt achter ons.

iPhone 6S SilverSnel, snel, snel

Uiteraard beschikt de iPhone 6 Silver over razendsnel 4G internet. Dat geldt ook bij gebruik van Wifi. Want dankzij de dual-band wifi kun je supersnel surfen over wereldwijde web, maar je kunt ook je muziek streamen en probleemloos grote bestanden downloaden. GPS en Bluetooth 4.0 zijn standaard zodat je je iPhone 6 zilver eenvoudig met elk ander Apple apparaat kunt verbinden, bijvoorbeeld de iPad, iMac of Apple TV.

Snelheid, snelheid, snelheid. Dat heeft alle aandacht bij Apple. Deze iPhone 6S Silver is dan ook weer sneller dan zijn voorganger. Het heeft een 64-bit A8 dual-coreprocessor, waardoor je altijd moeiteloos en razend snel bestanden kunt downloaden, webpagina’s oproepen, films kijken, en noem maar op. De processor heeft een werkgeheugen van slechts 1 GB. Heel wat minder dan bij concurrenten die soms maar liefst tot 3G nodig hebben. Daarom heeft de zilveren iPhone ook genoeg aan een kleinere accu, namelijk van 1810 mAh en dat scheelt natuurlijk direct in gewicht. Vanzelfsprekend is er 16 GB opslag.

Lifestyle

iphone 6S zilver editieEen detail, maar wel een grappig detail: de iPhone 6S Silver met de iOS8 werken met ingebouwde leefstijl-apps. Denk aan gezondheids- en fitnessapps om je in beweging te houden en te observeren hoe het met je gezondheid staat. Zo kun je je hartslag meten, de verbrande calorieën, hoeveel en hoe intensief je beweegt, en dergelijke. Aangezien zitten het nieuwe roken is, is aandacht voor een goede lifestyle zeker zinvol. Ook heeft de Phone een ingebouwde barometer, hoogtemeter en andere meters. Doe er je voordeel mee.

Perfecte camera
Minder een detail en dus in feite belangrijker zijn de verregaande verbeteringen aan de camera van de iPhone 6S 16GB Silver . Zo kun je nu filmen in 1080p met 60 beelden per seconde en dat is een verdubbeling van de 30 beeldjes van de iPhone 5. En je kunt in slow-motion opnemen met zelfs 240 beelden per seconde. Dat betekent tegelijk dat je je video’s tot 8 keer langzamer kunt afspelen. Mooi meegenomen, niet waar? Of je doet het andersom: je laat foto’s versneld afspelen met de optie Time Lapse. Zo breng je uren foto’s terug tot een kort filmpje. De fotocamera zorgt altijd voor een haarscherp beeld dankzij de Focus Pixel-techniek. Uiteraard stelt de camera zich zelf scherp op het te filmen of te fotograferen object en dat doet hij razendsnel. Om precies te zijn: 2 maal sneller dan bij zijn voorganger. geen verrassing zijn. Het toestel past naadloos in elk Apple ecosysteem waardoor het delen van bestanden en streamen van media probleemloos gaat. Andere aanpassingen zijn onder meer de vernieuwde front-camera, waardoor de selfies gegarandeerd beter lukken en de verbeterde gezichtsherkenning. Zaken die je zo op het eerste oog niet ziet, maar die je zeker zult ervaren in het dagelijks gebruik van de iPhone 6S Silver.

Pluspunten iPhone 6S Zilver

Enkele pluspunten van de iPhone 6S Zilver zijn:

  • prachtig vormgegeven
  • een stijlvolle zilverkleurig uiterlijk
  • handzame omvang
  • een perfecte, bijna professionele camera
  • goedwerkende iOS 8
  • hoge snelheid
  • alle onderdelen en mogelijkheden werken uitstekend
  • Reken maar dat deze opsomming volstrekt onvolledig is. Kortom: de aanschaf van een iPhone 6S silver is het overwegen waard. De koper krijgt zeer veel waar voor zijn geld en dan ook nog eens in een prachtige uitvoering. De iPhone 6S silver is goud!