iPhone 6S vs Galaxy S7: welk toestel wordt vaker verkocht?

By | 11 augustus 2016

iphone 6sDe strijd tussen Apple en Samsung levert elk jaar verschillende winnaars op. Vorig jaar steeg Apple ver boven alles en iedereen uit met de verkoopaantallen van de iPhone 6. Dit jaar lijkt de strijd te gaan tussen de iPhone 6S van Apple en de Samsung Galaxy S7 van Samsung. En wat blijkt: momenteel lijkt de Samsung Galaxy S7 voor te lopen als het gaat om de verkoopaantallen over de gehele wereld.

Apple vs Samsung

Beide bedrijven lijken steeds meer moeite te hebben om nieuwe klanten te overtuigen van hun nieuwste toestel. De Samsung Galaxy S7 had toch best veel verschillende met zijn voorganger, maar Apple lijkt hier dit jaar meer moeite mee te hebben. In de basis is de iPhone 6S namelijk een iPhone 6, en dat maakt dat veel consumenten ook kiezen voor andere toestellen van Apple. Ook de iPhone SE lijkt enorm populair, wat geen positieve bijdrage levert aan de 6S in de strijd met de S7 van Samsung.

Samsung Galaxy S7

Daarnaast is het zo dat de Samsung Galaxy S7 begin dit jaar werd gelanceerd, terwijl de iPhone 6S al langer op de markt is. Het is echter de vraag of de naderende iPhone 7 de boel weer vlot kan trekken. Ook dit jaar lijken er geen grote vernieuwingen te komen. Vanaf 2017 wordt verwacht dat Apple voor het eerst weer met een geheel nieuw toestel op de proppen komt. Tot die tijd heeft Apple een zware kluif aan Samsung, die momenteel zeer tevreden kan zijn over de verkoopaantallen van de Samsung Galaxy S7.

Rate this post