iPhone 6S Rose Gold

Een iPhone 6S Rose Gold abonnement afsluiten? Hieronder zetten wij de top 10 van iPhone 6S Rose goud abonnement aanbiedingen voor jou op een rij, voor alle providers zoals KPN, Vodafone, T-Mobile, Telfort, Tele2 en Hollandsnieuwe.
[slidetabs id=”688″]

Stel de filters in en vind jouw iPhone 6S Rose Gold abonnement:


Vind zelf het goedkoopste iPhone 6S Rose Gold abonnement bij:

iPhone 6S Rose Gold abonnement

iPhone 6S Roségoud

iPhone 6S Rose GoudLang, zeer lang circuleerden er geruchten dat de iPhone 6S zou worden uitgevoerd in een extra kleur. Dus niet het standaard grijs, zilver of goud, maar ook nog eens in een extra kleur. Maar welke kleur dan? Daarover gingen tal van geruchten die zo ongeveer alle kleuren van de regenboog benoemden. Zou het roze, rose goud of misschien wel een heel andere kleur worden? Inmiddels is het bekend wat het gaat worden. Namelijk roségoud (in het officiële Nederlands de iPhone 6S rozegoud, maar dat klinkt minder mooi). Of wel: de iPhone 6S Rose Gold. De Wall Street Journal heeft het daarmee bijna goed, deze krant voorspelde dat Apple zou komen met een iPhone in een roze kleur. Inmiddels is bekend dat de iPhone 6S en uiteraard ook de iPhone 6S Plus inderdaad zullen verschijnen in de kleur roségoud. Wat je je daarbij moet voorstellen? In 2013 was er de iPhone 5S met een goudkleurige optie. En net als op deze Phone is ook de voorkant van de de iPhone 6S Rose Gold helemaal wit. Dit in tegenstelling dus van het zwart, zoals bij de Space Grijs modellen. Je moet dus denken aan de gouden tinten van de Apple Watch, alleen is het roségoud gemaakt van aluminium. Dus geen echt goud, en zeker niet het 18-karaat, dat is gebruikt voor de Apple Watch Edition. Maar ja: die kost dan ook meer dan 10.000 euro.

iPhone 6S Rose Gold: Klasse straalt er vanaf

iPhone 6S Rose GoldKortom: een heel stijlvolle iPhone, die iPhone 6S Rose Gold. Deze zal zeker zijn weg naar de consument vinden. Juist de stijlgevoelige, modieuze koper zal enorm ingenomen zijn met deze keuze. Laten we eerlijk zijn: roze-goud past natuurlijk juist bij meiden, dames, vrouwen: nou ja de vrouwelijke helft van de bevolking. En juist deze helft is bewust bezig met het combineren van kleuren tot in de kleinste details. Dus de iPhone 6S Rose Gold zal zeker voorzien in een behoefte. Want natuurlijk: je kunt een roze hoesje kopen voor je iPhone, mogelijk zelfs een goudkleurige, maar de fraai afgewerkte iPhone 6S Rose Gold heeft natuurlijk helemaal geen hoesje nodig. Deze heeft klasse van zichzelf.

Uiterlijk en innerlijk van iPhone 6S Rose Gold

Hoe het ook zij: zilver, goud, grijs of roze-goud: dat is natuurlijk alleen het uiterlijk. Om ouderwets te zeggen: het gaat natuurlijk om het innerlijk. En dat zit bij de iPhone 6S absoluut wel goed. Dat is een understatement. Het kan gewoon niet beter! Naast het geweldige design heeft Apple gezorgd voor een iets groter scherm dan de iPhone 5S. Zeg maar: tussen compact en groot in. Een handig formaat, met voldoende ruimte op je touch screen om datgene te doen wat je wilt, tot spelletjes aan toe. Vanzelfsprekend met een loepzuiver display. De iPhone 6S Gold springt er uit met een resolutie van maar liefst 1334 x 750 pixels: 326 per inch.

Camera
iphone-6s-apple-plus-ios-9-force-touch-540x334[1]En dan nog even over de camera van de iPhone 6S. Je kunt daarmee filmen met 60 beelden per seconde. Let wel: dat was tot voor kort de helft: 30 beelden per seconde. Je snapt wat dat betekent voor het eindresultaat. Er is een leuke optie voor de mogelijkheid tot het filmen in slo-motion. Of juist van het razendsnel beelden achter elkaar nemen: dat kan met de vernieuwde burst-mode. Vanzelfsprekend richt de camera zich altijd haarscherp op het object dat centraal staat. Bovendien heeft de iPhone 6S een vernieuwde front-camera, vanuit de achterliggende gedachte dat er steeds meer selfies worden gemaakt. Met deze frontcamera lukt dat altijd. Ook de gezichtsherkenning is verbeterd.

Probleemloos
COe0NaNWgAA_YYy[1]De basishandelingen, zoals surfen, downloaden en dergelijke verloopt feilloos en tegelijk razend snel. Nooit meer haperingen of moeten wachten. Daarbij zijn de kleuren die worden weergegeven, heel natuurlijk. Dankzij de supersnelle 64-bit A8 dualcore-processor verricht de iPhone 6S alle taken probleemloos. Deze processor heeft een geheugen nodig van slechts 1 Gb. Dat is heel wat minder dan een aantal concurrerende phones, die maar liefst tot 3GB werkgeheugen nodig hebben. Dat gaat natuurlijk direct ten kosten van je eigen ruimte. Dankzij de verfijnde techniek heeft een iPhone 6S voldoende aan een accu van slechts 1810 JemAh, heel beperkt dus. En dat is de reden waarom het toestel zo lekker licht kan zijn. Het basismodel van de iPhone 6S Gold heeft 16 GB opslag. Dat is meer dan redelijk te noemen. Er is slechts één nadeel te bedenken: de iPhone 6S is niet waterdicht.

iPhone 6S: Klant is koning

Je kunt aan alles merken dat Apple luistert naar zijn klanten en deze echt ziet als koningen. Misschien zelfs als keizers. Bij keizers en keizerinnen past wel een iPhone 6S Rose Gold. Want alleen het beste is dan goed genoeg. Ga eens kijken na de release op 9 september hoe mooi een smartphone kan zijn.

Rose gouden iPhone 6S kopen