iPhone 6S Plus abonnement

iPhone 6S Plus abonnement of iPhone 6 Plus abonnement vergelijken? Op deze pagina vind je de top 10 goedkoopste iPhone 6S Plus aanbiedingen en abonnementen in één overzicht!

iPhone 6S Plus abonnement

Wil je ook een iPhone 6S Plus abonnement afsluiten? Een iPhone 6 Plus abonnement of iPhone 6S Plus abonnement is verkrijgbaar in de modellen 16GB, 32GB, 64GB en 128GB en in de kleuren Space Gray (zwart/grijs), Gold (goud), Silver (zilver) en Rose Gold (rose goud). Je kunt een iPhone 6 Plus abonnement of iPhone 6S Plus abonnement afsluiten bij KPN, T-Mobile, Vodafone, Tele2, Telfort en Hollandsnieuwe. Op iPhone6Sabonnementen.nl vergelijken wij voor jou alle abonnementen en de goedkoopste iPhone 6S Plus aanbiedingen op de Nederlandse markt. Scroll dan ook snel naar boven en vind direct het goedkoopste abonnementen dat perfect aansluit op jouw wensen!

Een introductie: De iPhone 6S Plus

Voor alle Applefans wordt het weer uitkijken naar september. Zoals ieder jaar brengt Apple ook dit keer weer rond deze tijd een nieuwe iPhone uit; de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus. Ga maar vast klaar zitten voor een iPhone 6S Plus abonnement, want de verwachtingen voor deze telefoon zijn hoog. De telefoon zal iets dikker zijn dan zijn voorganger, de behuizing zal sterker zijn, er wordt waarschijnlijk gebruik gemaakt van saffierglas en er is sprake van een force touch functie.

3D Touch
Met force touch, ook wel 3D Touch genoemd, komen er meer mogelijkheden vrij om te doen met je telefoon. Apple heeft deze functie inmiddels al verwerkt in de Apple watch en in het trackpad van de nieuwe Macbook, maar waarschijnlijk zal de iPhone 6S Plus de eerste telefoon zijn waar dit ook in verwerkt zal worden. Op dit moment kan je iPhone vooral detecteren hoe lang je het scherm aanraakt. Met force touch zal die ook kunnen nagaan hoeveel druk je uitoefent. Tik je het glas enkel even kort en zachtjes aan, of oefen je echt druk uit op het scherm? Bij de Apple Watch, waar deze functie dus al in is verwerkt, kun je hiermee toegang tot nieuwe functies krijgen in de context waarin je bezig bent. Bij de iPhone 6S Plus zal in tegenstelling tot bij de iPhone 6 Plusde force touch functie waarschijnlijk als een soort rechter muisknop gaan functioneren waarmee je extra opties kunt openen. Het vermoeden dat er gebruik zal worden gemaakt van force touch in de nieuwste telefoons werd aangewakkerd door een gelekte afbeelding in augustus. Hierop is naar alle waarschijnlijkheid het scherm van de nieuwe iPhones te zien, waarbij er boven het scherm een uitsparing waar te nemen is. De kans is groot dat deze ruimte gebruikt zal worden voor de trilmotor die gebruikt wordt voor de force touch. Een iPhone 6S Plus abonnement wordt op deze manier wel erg interessant.

iPhone 6S PlusSaffieren scherm

Een saffier is een zeer kostbare edelsteen. Deze wordt vaak verwerkt in sieraden zoals oorbellen en ringen. Saffier heeft een hardheid van 9 op de schaal van Mohs. 10 is hierbij het hoogste en wordt vertegenwoordigd door de diamant. Dat Apple nu misschien kiest voor een scherm van saffier zou geen slechte stap zijn. Er was al sprake van dat ze dat zouden doen bij de iPhone 6 en 6 Plus, maar door omstandigheden van de leverancier en de kwaliteit van het saffierglas, is dit niet doorgegaan. Saffierglas is gemaakt van aluminiumoxide. Door dit te laten smelten en heel langzaam weer te laten afkoelen, vormen zich kleine kristalletjes rondom een kristallisatiestaaf. Daardoor krijg je een groot blok van kleurloos saffier. Dit is de grondstof voor het saffierglas wat Apple nu wil gaan gebruiken. Door de hardheid van dit glas is er bijna geen enkel materiaal wat voor krassen kan zorgen. Daarvoor heb je tenslotte een materiaal nodig dat harder is dan 9 op Mohs’ hardheidschaal. Dat zou dus betekenen dat je enkel een beetje moet uitkijken als je bijvoorbeeld een ring draagt met daarin een diamant verwerkt. Sleutels en zelfs schuurpapier zou die met gemak moeten kunnen ondergaan zonder dat deze sporen achterlaten. Dus als je iemand bent die niet snel gooit met een telefoon, maar de telefoon wel eens tussen allemaal spullen laat slingeren in bijvoorbeeld een tas, dan kun je gerust een iPhone 6S Plus abonnement of iPhone 6 Plus abonnement nemen.

iPhone 6S Plus

De iPhone 6S Plus; iets dikker en veel sterker

Door het gebruik van force touch is er waarschijnlijk wat meer ruimte nodig waardoor de iPhone 6S Plus iets dikker gaat worden dan zijn voorganger. Wees gerust, dit zal slechts 0,2 millimeter bedragen, maar het is wel de eerste keer in de geschiedenis van de Iphone dat een nieuwe telefoon dikker wordt dan zijn voorganger. In dat geval dus uniek. Als je besluit een iPhone 6S Plus abonnement te nemen, wees dan niet bang dat je het verschil zult merken, 0,2 millimeter is zeer weinig. Wat overigens ook een goede reden voor een iPhone 6S abonnement zal zijn, is dat de nieuwe telefoon waarschijnlijk van sterker materiaal gemaakt gaat worden; het zogeheten 7000 Series aluminium. Dit aluminium is gelegeerd met zink en is de sterkste aluminiumlegering die er bestaat. Dit materiaal wordt ook gebruikt in de ruimtevaart waarbij je je kunt voorstellen dit dus een zeer sterk en degelijk materiaal is. Geen Bendgate meer voor de iPhone 6S Plus. Daar kun je gerust een hele dag mee rondlopen in je broekzak zonder dat die kromtrekt. Zeer positief dus wat betreft je iPhone 6S Plus abonnement, maar ook het goedkopere iPhone 6 Plus abonnement is een aanrader; de iPhone 6 Plus verschilt namelijk niet enorm veel met de 6S Plus.

iPhone 6S Plus 3D Touch

Verdubbeling van het geheugen
De huidige iPhone 6 Plus heeft een intern geheugen van 1 GB. De nieuwe iPhone 6S Plus krijgt een intern geheugen van 2 GB. Dat is letterlijk een verdubbeling, waardoor je meer uit je iPhone 6S Plus abonnement zal kunnen halen dan nu het geval is. Daarbij krijgt de nieuwe iPhone ook nog een nieuwe A9 chip. Deze wordt geproduceerd door Samsung.

iPhone 6S Plus met verbeterde camera

Foto’s van topkwaliteit, gemaakt met je telefoon. Dat hadden ze vroeger ook niet kunnen denken. Apple vindt het heel erg normaal en zorgt er zelfs voor dat je steeds betere foto’s kunt maken. Op de iPhone 6S Plus komt waarschijnlijk een camera van 12 megapixel. Sommige compact camera’s doen het met nog minder. Daarnaast wil Apple in deze tijd van de selfies niet achterblijven met de camera op de voorzijde. Tenminste, in de code van iOS 9 zijn aanwijzingen gevonden voor een camera met flitser. Deze kan tevens filmpjes maken van 1080p. De laatste keer dat Apple het aantal megapixels verhoogd heeft was in 2011, met de iPhone 4S. Mocht je dus een iPhone 6S Plus abonnement nemen, dan is de kans groot dat je mooie foto’s zal kunnen maken. Nu enkel de gelegenheid nog.

Goedkoopste iPhone 6S Plus abonnement vinden

Als we er vanuit gaan dat bovenstaande verwachtingen allemaal uit gaan komen, dan wordt het iPhone 6S Plus abonnement zeker de moeite waard. De telefoon is sterker, krasbestendig, bevat meer geheugen, maakt gebruik van force touch en heeft een betere camera. Apple heeft weer goed z’n best gedaan de Applefans te verrassen en niet teleur te stellen. Geen Bendgate dit keer, maar een ijzersterke telefoon. Dus wil je een iPhone 6S Plus abonnement, ga dan maar vast klaar zitten. De kans is groot dat deze in september zal verschijnen. Tot die tijd kun je ook gaan voor het goedkopere iPhone 6 Plus abonnement.

aanbiedingen