iPhone 6S los toestel

iPhone 6S los toestel kopen? Bekijk hieronder de goedkoopste aanbieders van een losse iPhone 6S.

iPhone 6S los toestel kopen – De goedkoopste aanbieders:

los toestel

iPhone 6S los

De lancering van de nieuwe iPhone 6S en de iPhone 6S Plus in september van dit jaar komt steeds dichterbij. Fans zijn dan ook al tijden met zichzelf aan het debatteren: sluiten ze een abonnement af of kopen ze een iPhone 6S los toestel? Beide opties hebben zowel voor- als nadelen. Het grootste voordeel van een abonnement ligt voor de hand: je hoeft de telefoon, die toch tussen de 699 en 899 euro gaat kosten, niet in een keer te betalen, terwijl je hem wel meteen na de release mee naar huis mag nemen. Er kleven echter ook nadelen aan het afsluiten van een abonnement. Ten eerste zit je er voor langere periode aan vast. Als de telefoon niet bevalt of je wil volgend jaar een iPhone 7 kopen, dan moet je je abonnement wel doorbetalen. Daarnaast kost een iPhone 6S abonnement op de lange termijn vaak méér dan de aanschaf van een los toestel in combinatie met een sim only abonnement. Met name als je niet de behoefte hebt aan veel belminuten, smsjes en MB’s internet is dit het geval. Als je het geld bij elkaar kan sprokkelen, dan kan het dus ook voordelen hebben om een iPhone 6S los toestel te kopen.

Waarom een iPhone 6S los toestel kopen?

Voordat je over gaat tot de aanschaf van een iPhone 6S los toestel is het verstandig om eens te kijken waarom je deze telefoon wel, of misschien juist niet, zou moeten kopen. De iPhone 6S is de opvolger van de iPhone 6. Hoewel er nog niks zeker is, de telefoon is immers nog niet officieel gelanceerd, door er al een hoop geruchten de ronde over deze telefoon. Zo zou de iPhone 6S wat betreft uiterlijk niks verschillende van de iPhone 6. Het enige verschil is dat je de telefoon in de kleur roségoud kan krijgen. Waarschijnlijk wordt de telefoon gemaakt van een speciaal soort aluminium, dat ook gebruikt wordt voor de Apple Watch. De iPhone 6S is hierdoor steviger dan zijn voorganger en zal niet meer buigen wanneer je hem in je broekzak stopt. Een grote verandering is dat de iPhone 6S waarschijnlijk een scherm met Force Touch heeft. Met Force Touch maakt het scherm onderscheid tussen of je hard of zacht drukt. Hard en zacht drukken krijgen op de nieuwe iPhone dan ook verschillende functies. Andere veranderingen zijn dat de iPhone 6S meer werkgeheugen, een nieuwe grafische chip en een snellere processor krijgt. Ook wordt het moederbord mogelijk kleiner, waardoor er in de telefoon meer ruimte overblijft voor een grotere batterij. De iPhone 6S zal waarschijnlijk dus minder vaak opgeladen hoeven worden dan zijn voorganger. Als laatste krijgt de iPhone 6S een betere camera en ondersteunt de telefoon mogelijk 4G+.

iphone 6s los kopen

Prijzen van iPhone 6S los toestel vergelijken?

Als je een iPhone 6S los toestel gaat kopen, dan heeft prijsvergelijken in eerste instantie geen zin. Het toestel krijgt namelijk een vaste prijs. Naar verluidt gaat een iPhone 6S los toestel met 16 GB intern geheugen 699 euro kosten, een iPhone 6S met 64 GB geheugen 799 euro en een iPhone 6S met 128 GB geheugen 899 euro. Voor de iPhone 6S Plus kan je bij elk van deze bedragen 100 euro optellen. De iPhone is te krijgen in vier verschillende kleuren, namelijk spacegrijs, zilver, goud en roségoud, maar de kleur die je kiest heeft geen invloed op de prijs. Uiteraard zullen de prijzen op den duur gaan dalen en dan kunnen er per winkel ook prijsverschillen ontstaan. Prijsvergelijken en dan met name het in de gaten houden van aanbiedingen kan dan veel voordeel opleveren. Met name wanneer de volgende iPhone aangekondigd wordt, waarschijnlijk de iPhone 7 genoemd, dalen de prijzen van de iPhone 6S naar alle waarschijnlijkheid.

IPhone 6S los toestel: vergelijkingssites

Als je op den duur een iPhone 6S los toestel wil kopen en de prijzen zijn inmiddels wat gedaald, dan ga je natuurlijk prijsvergelijken. Dit kan je, net als bij abonnementen, doen op vergelijkingssites. Je kan kijken op reguliere vergelijkingssites, zoals kieskeurig.nl, beslist.nl en vergelijk.nl, maar je kan ook kijken op speciale vergelijkingssites voor telefoons of iPhones kijken, zoals iphoned.nl, gsminfo.nl en goedkoopste-iphone.nl. De website iphone6kopen.nl, waar ongetwijfeld ook een iphone 6S variant van komt, geeft op de homepagina sowieso altijd een paar aanbiedingen van het moment weer. Het is dus handig om deze website goed in de gaten te houden.

Waar op letten als je een iPhone 6S los toestel koopt?

Als je een iPhone 6S los toestel gaat kopen, dan zijn er een aantal dingen waar je even op moet letten. Ten eerste is het belangrijk dat de telefoon simlockvrij is. Als de telefoon niet simlockvrij is, dan leest de telefoon de simkaarten van slechts één provider. Dit kan dus problemen veroorzaken als je een andere provider hebt of op den duur van provider wil wisselen. Verder is het belangrijk dat je bij een goed bedrijf koopt. Als je tegen problemen aanloopt met je telefoon, dan kan je als je een abonnement hebt bij je provider terecht. Als je een iPhone 6S los toestel koopt, dan moet je bij eventuele problemen terug naar de winkel en dan ben je blij als je je telefoon bij een fatsoenlijk bedrijf hebt gekocht.

Refurbished iPhone 6S

Als je graag een iPhone 6S los wil kopen, maar niet het geld hebt om een nieuwe direct na de release aan te schaffen en geen abonnement af wil sluiten, dan kan je wachten tot de toestellen refurbished of tweedehands aangeboden worden. Refurbished betekent dat een telefoon gebruikt is, maar daarna schoongemaakt en gerepareerd is. Dit is dus niet hetzelfde als wanneer je een tweedehands telefoon koopt op marktplaats. Refurbished telefoons zijn tweedehands, maar worden schoongemaakt, gerepareerd en onderdelen die snel kapot gaan of beschadigen, zoals de batterij en de cover, worden vervangen. Je hebt dus eigenlijk bijna een nieuwe telefoon. Deze telefoons hebben vaak ook garantie van het bedrijf waar je ze koopt. Refurbished telefoons heb je in verschillende gradaties. Welke gradatie je krijgt hangt af van het bedrijf waar je koopt en de prijs. B-grades zijn het goedkoopst. Deze telefoons zijn technisch nagekeken, maar verder niet schoongemaakt en de covers zijn niet vervangen. Accessoires, zoals laders, het doosje, et cetera, zitten er vaak niet meer bij en de telefoons zijn vaak beschadigd. A-grades hebben minder beschadigingen, maar zijn niet perfect. Certified pre-owned modellen van Apple en alle toestellen die je koopt via sites als iPhoneOutlet.nl, een populaire site voor refurbished iPhones, zijn dat eigenlijk wel. B-grades en A-grades kan je kopen op sites als Leapp. Als je een iPhone 6S los toestel refurbished wil kopen, dan moet je overigens nog wel lang geduld hebben. De iPhone 6, die vorig jaar gelanceerd is, is momenteel namelijk nog niet eens refurbished te krijgen.

Tweedehands iPhone 6S los kopen

Als je refurbished nog steeds te duur vindt, dan kan je je kansen wagen met een tweedehands telefoon. Als mensen zat zijn van hun telefoon of er om een of andere manier niet tevreden over zijn, dan bieden ze ze soms aan op verkoopsites als marktplaats. De verkoper bepaalt de prijs waarvoor hij zijn telefoon verkoopt helemaal zelf. Je kan dus geluk hebben en over een jaar een prachtige iPhone 6S scoren tegen een lage prijs. Bij deze telefoons heb je echter geen garanties. Als de telefoon niet goed werkt, dan is je enige optie klagen bij de verkoper. Het kan echter zijn dat je je geld gewoon kwijt bent.

iphone-6s10[1]

IPhone 6S los eerder in handen krijgen

Als je toch geen abonnement af gaat sluiten, maar de nieuwe iPhone 6S als los toestel gaat kopen, dan hoef je ook niet te wachten tot de telefoon in Nederland gelanceerd wordt voor je hem in handen kan krijgen. IPhones worden over het algemeen later in de Benelux gelanceerd dan in verscheidene andere landen. Als je de iPhone 6S als eerste wil hebben in Nederland, dan kan je er voor kiezen om de telefoon in Duitsland te kopen. Apple Stores in bijvoorbeeld Keulen en Oberhausen, steden vlak langs de Nederlandse grens, hebben de nieuwste iPhones over het algemeen eerder in handen dan winkels in Nederland. Overigens zijn er ook in Duitsland vele Apple fans. Als je verzekerd wil zijn dat je de telefoon als eerste hebt, zal je dus toch voor de Duitse Apple Stores in de rij moeten gaan liggen. Een andere optie is om de telefoon via internet te kopen. Slimme handelaren gaan soms in Duitsland in de rij liggen en kopen vervolgens meerdere iPhones, om deze op Nederlandse verkoopsites als marktplaats met winst weer te verkopen. Uiteraard kan je de telefoon ook zelf importeren of gewoon bij de Nederlandse lancering een kopen.