‘iPhone 6S krijgt verbeterde vingerafdrukscanner’

Hoewel er nog niet veel bekend is over de nieuwe iPhone 6s, is er door analistenbureau KGI enkele weken geleden bekend gemaakt dat de iPhone 6s van Apple wordt uitgerust met een verbeterde vingerafdruklezer, naast een nieuwe processor en een saffierglazen scherm. De vingerafdruklezer van de iPhone wordt ook wel Touch ID genoemd en wordt op dit moment in Nederland alleen nog gebruikt om het scherm te ontgrendelen of om apps te downloaden in de App Store van Apple. Echter, in het buitenland gaat de Touch ID vingerafdruklezer op korte termijn ook gebruikt worden als betaalmiddel, wat het erg belangrijk maakt dat de vingerafdruklezer goed werkt.

iphone 6s abonnement

iPhone 6S verbeteringen

Touch ID werkt op dit moment al vrij goed en functioneert in de meeste gevallen zonder grote fouten of storingen, maar in sommige gevallen kan de vingerafdrukscanner de vingerafdruk van de gebruiker niet goed lezen. Hierdoor moet de gebruiker steeds opnieuw de vinger op de homeknop met Touch ID leggen, waardoor het ontgrendelen van het scherm of het downloaden van apps langzamer gaat. Omdat Apple niet wil dat het betalen van producten en/of diensten met Touch ID ook vertraging oploopt door deze kleine foutjes in de vingerafdruklezer, wordt de vingerafdruklezer in de iPhone 6s hoogstwaarschijnlijk verbeterd. Op deze manier is het gemakkelijker om met Touch ID te betalen: ook als de mogelijkheid om te betalen met Touch ID in Nederland mogelijk wordt.

iPhone 6S abonnement

Ga jij ook een iPhone 6S abonnement afsluiten? Het afsluiten van een iPhone 6S abonnement zal waarschijnlijk vanaf september mogelijk zijn. Op onze homepage zetten we de beste iPhone 6S aanbieding voor je uiteen rond die tijd, zodat jij een goedkoop iPhone 6S abonnement kunt afsluiten en een losse iPhone 6 kopen!

iPhone 6S release

Of de vingerafdruklezer daadwerkelijk verbeterd wordt voor de iPhone 6s, is overigens niet helemaal duidelijk. Apple heeft nog niets bekend gemaakt over de iPhone 6s, dus alle nieuwsberichten en specificaties van de iPhone 6s die nu naar buiten komen zijn gebaseerd op verwachtingen, speculaties van specialisten en geruchten. Of de vingerafdrukscanner daadwerkelijk verbeterd zal worden bij de iPhone 6s, is dus nog even afwachten tot de release en de presentatie van het nieuwe toestel.

Rate this post