iPhone 6S kopen

Wil je de iPhone 6S kopen? Dat zal vanaf oktober 2015 mogelijk zijn in de kleuren Space Gray, Gold, Silver en Rose Gold.

iPhone 6S los kopen? De goedkoopste aanbieders:

iPhone 6S kopen

iPhone 6S kopenEen innovatief merk als Apple is altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe telefoons en gadgets. Zo zijn de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus eigenlijk pas net op de markt gebracht, maar gaan er op dit moment al geruchten rond over een nieuw toestel van Apple. Deze nieuwe iPhone zal de iPhone 6s worden genoemd en wordt gezien als de opvolgers van de (nu nog vrij nieuwe) iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Wil je misschien ook een iPhone 6s kopen? Lees dan snel verder, want in dit artikel lees je onder andere waarom je de iPhone 6s moet kopen, wanneer je kunt kiezen voor iPhone 6s los kopen en waar je de iPhone 6s kunt kopen na de lancering van dit nieuwe toestel. Lees je dit artikel, dan ben je dus op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van de iPhone 6S.

Waarom moet ik de iPhone 6s kopen?

iPhone 6S bestellenNet zoals bij de andere ‘s’ modellen van de iPhone het geval was, zoals de iPhone 4s en de iPhone 5s, zal ook de iPhone 6s de verbeterde variant van zijn voorgangers worden. Heb je op dit moment bijvoorbeeld een iPhone 6 of een iPhone 6 Plus, dan weet je dus dat de iPhone 6s een betere versie van jouw huidige telefoon zal worden. En zeker als je altijd het nieuwste van het nieuwste wil hebben en de beste producten op de markt wil gebruiken, kan het dan ook interessant zijn om te kiezen voor iPhone 6s kopen.

Op dit moment is nog niet precies duidelijk wat er zal verbeteren aan de iPhone 6s ten opzichte van zijn voorgangers, de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus. Er gaan al enkele geruchten rond met betrekking tot de technologische innovaties van de iPhone 6s, maar deze geruchten zijn nog niet bevestigd door Apple. Enkele geruchten die op dit moment de ronde doen die het interessant maken voor jou om te kiezen voor iPhone 6s kopen, zijn de volgende:

  • De iPhone 6s krijgt hoogstwaarschijnlijk een betere processor dan de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus, waardoor de telefoon sneller is.
  • De iPhone 6s krijgt hoogstwaarschijnlijk een betere camera dan de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus, zowel aan de voorzijde van het toestel als aan de achterzijde van het toestel.
  • De iPhone 6s krijgt waarschijnlijk een beter besturingssysteem dan zijn voorgangers, die eenvoudiger te begrijpen is voor alle gebruikers van de iPhone. Zo wordt naar verwachting onder andere de instellingen-app verbeterd, waardoor het invoeren van persoonlijke instellingen gemakkelijker wordt.
  • De iPhone 6s wordt waarschijnlijk uitgerust met Force Touch, een innovatie die op dit moment alleen nog verwerkt is bij de Apple Watch en die het mogelijk maakt om bepaalde acties op te roepen door hard of juist zacht te drukken op het scherm van de iPhone 6s.

Wil je profiteren van bovenstaande voordelen? Dan wordt zeker aangeraden om te kiezen voor iPhone 6s kopen na de lancering van dit nieuwe toestel van Apple. Meer over wanneer je de iPhone 6s kunt kopen en waar het iPhone 6s kopen mogelijk is, lees je in onderstaande alinea’s.

Wanneer kan ik de iPhone 6s kopen in Nederland?

Op dit moment is er nog weinig bekend over de iPhone 6s van Apple. Zo zijn alle nieuwsberichten over de iPhone 6s gebaseerd op geruchten en uitgelekte informatie, maar is er door Apple zelf nog niets bevestigd. Dit geldt niet alleen voor de specificaties van de iPhone 6s, maar ook voor de releasedatum van de iPhone 6s.

iphone 6S plusWil je niet een iPhone 6S abonnement afsluiten maar de iPhone 6s kopen, dan kan dit waarschijnlijk vanaf september van dit jaar. Specialisten op het gebied van iPhone 6s los kopen denken dat de iPhone in september 2015 gelanceerd wordt in Nederland en dat het aanschaffen van het nieuwe toestel vanaf deze maand mogelijk is in Nederland. Of dit ook echt het geval zal zijn, is nog even afwachten. Apple heeft de geruchten met betrekking tot de releasedatum van de iPhone 6s namelijk nog niet bevestigd. Wil je de exacte releasedatum voor iPhone 6s kopen weten? Houd dan deze website goed in de gaten en volg het iPhone 6s nieuws op de voet.

Waar kan ik de iPhone 6s kopen in Nederland?

Hoewel het nog niet bekend is wanneer de iPhone 6s en iPhone 6S Plus precies verkocht zal worden, zijn er al wel enkele Nederlandse aanbieders die hebben aangegeven de nieuwe iPhone na de lancering te gaan verkopen. Net zoals bij de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus het geval was, bieden deze aanbieders de iPhone 6s aan in combinatie met een iPhone 6s abonnement of iPhone 6S Plus abonnement. Met dit abonnement neem je niet alleen de telefoon zelf af bij het iPhone 6s kopen, maar ook direct het aantal belminuten dat je wil gebruiken en het aantal MB’s dat je nodig denkt te hebben om te internetten. Vaak krijg je een iPhone 6S gratis bij het afsluiten van een abonnement.

Enkele aanbieders die al hebben aangegeven de iPhone 6s te gaan verkopen, zijn de volgende:

iphone 6s aanbiedersWanneer deze aanbieders de iPhone 6s precies gaan verkopen, welke prijzen deze aanbieders zullen hanteren bij het iPhone 6s kopen en uit welke abonnementen je kunt kiezen bij het iPhone 6s kopen bij deze aanbieders, is nog niet bekend gemaakt. Wel wordt verwacht dat als de releasedatum van de iPhone 6s bekend wordt gemaakt door Apple, er ook meer informatie online zal komen over de verkoop van de iPhone 6s door T-Mobile, KPN, Telfort, Vodafone en Tele2. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van de iPhone 6s en de iPhone 6s kopen? Houd dan deze website goed in de gaten, want op deze website lees je altijd het laatste nieuws met betrekking tot de iPhone 6s. En wordt de iPhone 6s eenmaal verkocht door bovenstaande aanbieders, dan weet je dit als eerste als je de website goed in de gaten hebt gehouden en kun je de nieuwe telefoon als een van de eersten in Nederland aanschaffen. Op onze homepage kun je de beste iPhone 6S aanbiedingen met elkaar vergelijken.

Wil je een iPhone verkopen of inleveren, kijk dan eens op iphoneverkopen.nl