iPhone 6S Gold

iPhone 6S Gold abonnement afsluiten? Op deze pagina zetten wij voor jou de top 10 iPhone 6S Goud aanbiedingen op een rijtje voor providers als KPN, Vodafone, T-Mobile, Telfort, Hollandsnieuwe, Tele2 en meer.

Bekijk de top 10 iPhone 6S Gold aanbiedingen van deze week:

[slidetabs id=”688″]

Bekijk zelf de goedkoopste aanbieders:

Toch liever een andere kleur? Bij het openen van de aanbiedingen kun je zelf de gewenste kleur nog veranderen naar Gold (goud), Space Gray (zwart), Silver (zilver) of Rose Gold (rosegoud). De prijzen wijken niet af per kleur.

iPhone 6S Gold abonnement

iPhone 6S Gold (goud)

Er wordt reikhalzend naar uitgekeken door talloze iPhone-gebruikers. De introductie van de iPhone 6S Gold (goud). Het wachten op de opvolger van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus duurt langer dan verwacht. De komst was al eerder aangekondigd. Nu staat de datum vast: 9 september 2015. En je zult zien, het was het wachten meer dan waard. Het is een geweldige….., ja, geweldige wat? Telefoon kan je het niet noemen, daarmee doe je de deze gouden iPhone echt te kort. Nou ja: het is dus een geweldige iPhone 6S Gold. Het goudhaantje onder de iPhones.

iPhone 6S Gold

iPhone 6S Goud: Design en scherm

Het design is geweldig. Hoe is het mogelijk dat Apple toch steeds opnieuw een nieuwe vormgeving weet te ontwikkelen die volledig past in deze tijd? Met uiteraard een wat groter scherm, want dat is toch wel een veelgehoord verzoek van de iPhone-consumenten. Want dat was natuurlijk wel een klein minpuntje van zijn voorganger, de iPhone 5S. Je kunt deze “compact” noemen en daarmee doe je hem ook recht. Maar ja: “compact” is natuurlijk iets anders dan groot. Tegelijk willen de consumenten geen full screen scherm, omdat je dan bijna een kleine IPod hebt. Apple heeft het gouden midden gevonden met deze gouden iPhone. Het is functioneel groot en tegelijk praktisch qua omvang. Uiteraard met een glashelder display, zoals we gewend zijn van de iPhones van Apple. De iPhone 6S Goud heeft een resolutie van maar liefst 1334 x 750 pixels. Omgerekend is dat dus 326 per inch. En dat betekent dat de display haarscherpe beelden geeft, met heel natuurlijke kleuren.

Apps

Een groter display betekent natuurlijk ook dat er meer plek is voor allerlei apps. Zeker nu het aantal apps hand-over-hand toeneemt is (weet je dat er al ruim 1 miljoen zijn in de App Store?) dat van groot belang om zoveel mogelijk uit je eigen iPhone te kunnen halen en deze optimaal te benutten. Dus je bent niet meer beperkt in het downloaden van het aantal apps en dat is een fijn gegeven.

Surfen en downloaden

Gouden iphone 6SEn dan surfen over internet. Dat gaat als een speer. Het browsen verloopt uitermate soepeltjes, het downloaden van webpagina’s verloopt supersnel, het bekijken van hd-video is een feest, ook al vanwege de eerder genoemde natuurlijke kleuren, maar ook omdat de snelheid zodanig is dat er nooit, maar dan ook nooit sprake is van welke hapering dan ook en dan is er nog een geweldige kwaliteit van fotografie. Je kunt zien dat Apple alleen het beste goed genoeg vindt voor zijn klanten en werkt met gedreven innovators, die tot het uiterste gaan. Dankzij de ongelooflijk snelle 64-bit A8 dualcore-processor kan de iPhone 6S Gold alle taken moeiteloos aan. Let wel: deze prestaties worden gerealiseerd met deze dual-core processor en 1 Gb. Dat is heel bijzonder. Concurrerende phones hebben quad-processor, die uiteraard behoorlijk zwaarder is en die heeft dus tot zelfs 3GB werkgeheugen nodig. En dat is jammer van de ruimte. De techniek van de 64-bit voorkomt dat, zeker in combinatie met het snelle iOS 8 besturingssyteem. Daardoor heeft de iPhone 6S Gold voldoende aan een accu van zeer beperkte omvang (1810 mAh). Dat betekent tegelijk dat het toestel lekker licht is en daar is iedereen bij gebaat. Het basismodel van de iPhone 6S Gold heeft 16 GB opslag. Voor minder gaat Apple niet, dat is bekend.

De grootste innovatie is misschien nog wel de iOS 8. Dit is tegelijk gelanceerd met de iPhone 6S Gold en dat is natuurlijk niet toevallig. Daarmee worden nieuwe horizonten bereikbaar. Met de komst van iOS 8 komen namelijk steeds betere apps beschikbaar. Deze zijn ook slimmer. Zo is een onderdeel van de gouden iPhone 6S dat het ingebouwde gezondheids- en fitnessapps heeft. Deze houden bij hoe het staat met je fysieke gezondheid. Je kunt er de hartslag mee meten, het cholesterolgehalte, de calorieën die op per dag verbrandt, je kunt een medisch paspoort opstellen met informatie over de bloedgroep, allergieën, medicijngebruik en dergelijke. Zo maar wat voorbeelden van de mogelijkheden. Er zijn er natuurlijk nog veel meer.

Wat erg handig is, is de mogelijkheid om de bestanden weg te schrijven naar iCloud Drive. Die is je online opslag ‘in the cloud’. Zo heb je altijd bereik tot alle relevante documenten. Tegelijk kan je op de iPhone 6S Gold foto’s bewerken en video’s opnemen.
De camera van de iPhone 6S Gold kent namelijk ook verbeteringen, met name op videogebied. Het is nu mogelijk om in 1080p te filmen met 60 beelden per seconde. Let wel, dat betekent een verdubbeling, want voorheen was dat 30 beelden per seconde. Een ongelooflijke kwaliteitsverbetering dus. Wat ook een leuke optie is, is de mogelijkheid van het slow-mo opnemen met maar liefst 240 beelden per seconde. Het grote voordeel is dat je de video langzamer kunt afspelen, zelfs tot 8 maal. Uiteraard stelt de camera zich naadloos scherp op het voorwerp dat je aan het filmen bent. O ja: hadden we de HDR-vbeeldverbetering al genoemd? Dat is standaard voor zowel foto als video. En gezien het toenemend aantal selfies, heeft Apple ervoor gekozen om ook de front-camera te verbeteren, waardoor je nu altijd goed voor de dag kunt komen met je selfies. En met de burst-mode neem je razendsnel tal van foto’s achter elkaar. Kies de mooiste uit en laat de rest vervallen. Uiteraard is er gezichtsherkenning en deze is eveneens fors verbeterd.

iPhone 6S Gold i.c.m. Apple Watch

Tot slot: de Apple Watch en de iPhone 6S Gold vormen een fantastische combinatie. Dit pluspunt willen we nog even noemen, voordat we afsluiten met het feit dat de iPhone 6S Gold ongetwijfeld het goudhaantje is onder de smartphones. Zeker een reden om een iPhone 6S abonnement te overwegen!