‘iPhone 6S en iPhone 6S Plus worden op 9 september gepresenteerd’

By | 28 augustus 2015

De nieuwe iPhone 6, die vermoedelijk de naam iPhone 6S gaat krijgen, wordt door Apple gepresenteerd op een evenement dat plaats vindt op 9 september. Dat meldt Buzzfeed vrijdag op basis van verschillende anonieme bronnen die het bedrijf heeft. De iPhone 6 werd vorig jaar ook al op 9 september gepresenteerd door Apple.

Mogelijk toont Apple ook nieuwe iPads en een nieuwe versie van Apple TV. Deze zou kunnen worden aangestuurd door Siri, de spraakassistent van Apple.

iPhone 6S

Foxconn produceert groot deel van iPhone 6S

De Chinese fabrikant Foxconn neemt naar verluid zo’n 60 procent van de productie van de iPhone 6S voor haar rekening, en de gehele productie van de iPhone 6S Plus. De rest van de productie zou worden afgehandeld door een andere fabrikant genaamd Pegatron.

iPhone 6S abonnement: Wat heb ik daarvoor?

Overweeg je een iPhone 6S abonnement af te sluiten bij een release? Dan zul je tijdig moeten zijn, want waarschijnlijk zal de iPhone 6S in de eerste periode wat schaars op voorraad zijn. Volgens de laatste geruchten beschikt de nieuwe iPhone 6S over Force Touch. Dit is een nieuwe vorm van besturing waardoor je door hard of zacht te drukken verschillende functies kunt uitoefenen op de iPhone 6S.

Op onze homepage zullen wij rond de release de beste iPhone 6S aanbiedingen voor jou op een rij zetten, dit geldt voor wanneer je een iPhone 6S abonnement of iPhone 6S Plus abonnement wil vergelijken, maar ook wanneer je een los toestel van de iPhone 6S wil kopen.

Rate this post