iPhone 6S abonnement of toch prepaid?

By | 10 augustus 2015

Apple’s nieuwste stukje techniek, de iPhone 6S, wordt naar verwachting in september van dit jaar in de Benelux gelanceerd. Naar verluidt zal deze ongetwijfeld populaire mobiele telefoon op zijn goedkoopst 699 euro gaan kosten. De meeste mensen zullen dit bedrag niet in één keer kunnen betalen. Wat kan je dan doen om toch zo’n telefoon in handen te krijgen?

iPhone 6S Abonnement

iPhone 6SEen eenvoudige en veelgebruikte manier om een dure telefoon als de iPhone 6S in handen te krijgen, maar niet in één keer te hoeven betalen is door een goedkoop abonnement af te sluiten. Als je een iPhone 6S abonnement gaat afsluiten dan krijg je de telefoon inclusief een vast aantal belminuten, smsjes en MB’s internet direct mee naar huis. In ruil hiervoor betaal je één of twee jaar lang een vast bedrag per maand. Hoe hoog dit bedrag is hangt af van de provider waar je je abonnement afsluit, voor hoe lang (één of twee jaar) je het abonnement afsluit en van welke uitgave van de iPhone 6S je hebben wilt. Varianten van de telefoon met een grotere opslagcapaciteit kosten bijvoorbeeld meer. Daarnaast is het bedrag afhankelijk van het moment waarop je het abonnement afsluit. Als je de iPhone 6S direct in de maand van de lancering wil hebben, dan zal je bij het afsluiten van een abonnement de hoofdprijs betalen. Als je echter wacht met afsluiten van een abonnement tot de iPhone 6S een paar maanden ouder is of, nog beter, tot dat de iPhone 7 gelanceerd is, dan zal je aanzienlijk minder geld neer hoeven te tellen.

iPhone 6S Abonnementen vergelijken

Als je besloten hebt een iPhone 6S abonnement af te sluiten dan wil je natuurlijk de beste prijs die je op dat moment kan krijgen. De beste en meest eenvoudige manier om de beste prijs te vinden is door op deze website de prijzen van abonnementen te vergelijken.

Rate this post