iPhone 6S abonnement informatie, wat kunnen we verwachten?

By | 17 augustus 2015

Hoewel de iPhone 6s nog niet verkocht wordt en zelfs nog niet officieel gepresenteerd is door Apple, is er al wel veel bekend over deze opvolger van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus. Dit komt omdat er steeds een beetje informatie wordt uitgelekt over dit nieuwe model van de iPhone, waardoor er een steeds duidelijker beeld ontstaat van de nieuwste telefoon van Apple. Ben je benieuwd wat er al bekend is over de iPhone 6s en wil je de specificaties van deze nieuwe telefoon weten? Lees dan snel verder, want in dit artikel lees je alles wat er al bekend is over de iPhone 6s en lees je bovendien alvast meer belangrijke informatie over het afsluiten van een goedkoop iPhone 6s abonnement.

iPhone 6S abonnement

De iPhone 6s: een verbeterde versie van de iPhone 6 en 6 Plus

Waarom zou je moeten kiezen voor een iPhone 6S abonnement in plaats van een goedkoop iPhone 6 abonnement? Net zoals de andere telefoons waar Apple een ‘s’ achter heeft gezet, zal de iPhone 6s zich onderscheiden van zijn voorgangers (de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus) vanwege het feit dat de iPhone 6s een iets betere hardware heeft. Zo wordt verwacht dat dit nieuwe toestel van Apple wordt voorzien van een nieuwe processor en meer werkgeheugen, waardoor de telefoon over het algemeen van betere kwaliteit zal zijn dan de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus. Bovendien wordt ook verwacht dat de iPhone 6s met iPhone 6s abonnement een betere grafische chip krijgt, waardoor er grafisch nog meer uit de hardware kan komen. En net zoals eigenlijk steeds het geval is geweest bij het lanceren van een nieuwe iPhone, wordt ook dit keer verwacht dat de camera aan de voorkant en aan de achterkant van het toestel zal verbeteren. Dit is namelijk nog steeds het geval geweest bij het lanceren van een nieuwe iPhone en men verwacht dat de camera van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus ook nog verbeterd zullen worden in de iPhone 6s.

Verwachte specificaties van de iPhone 6s

Omdat alles wat nu bekend is over de iPhone 6s nog niet bevestigd is door Apple, kunnen er nog geen definitieve uitspraken in dit artikel worden gedaan over de kwaliteit van de telefoon, het design van de telefoon en eventuele verbeterde specificaties aan de telefoon. Wel kan er aan de hand van uitgelekte informatie een beeld gegeven worden van de verwachte kwaliteit, het verwachte design en de verwachte verbeterde specificaties. Welke specificaties er precies verwacht worden voor de iPhone 6s aan de hand van de uitgelekte informatie, lees je in onderstaande tekst.

Het design van de iPhone 6s

iPhone 6s vs Samsung

Over het design van de iPhone 6s is op dit moment nog niet zo veel bekend. Men verwacht dat het design ongeveer hetzelfde zal zijn als het design van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus, omdat dit eigenlijk steeds het geval is geweest als er een nieuw ‘s’ model werd gelanceerd door Apple. Zo wordt verwacht dat het toestel waarschijnlijk beschikbaar is in dezelfde kleuren als de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus, namelijk spacegrijs, zilver en goud.

Over het formaat van de nieuwe iPhone van Apple, is nog niets bekend. Wel wordt verwacht dat hetzelfde formaat gehanteerd zal worden als bij de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus, wederom omdat Apple dit bij nieuwe ‘s’ modellen altijd gedaan heeft. Als dit klopt, zal de iPhone 6s uitgebracht worden in een formaat van 4,7 inch en een formaat van 5,5 inch. Wel wordt er ook rekening gehouden met de mogelijkheid dat Apple alleen een model van 4,7 inch uitbrengt (ofwel een grootte die vergelijkbaar is met de iPhone 6), omdat dit toestel eenvoudiger te bedienen is dan een toestel van 5,5 inch, zoals de iPhone 6 Plus. Of er daadwerkelijk alleen een kleiner toestel op de markt gebracht zal worden, moet nog blijken. Dit nieuws is enkel gebaseerd op geruchten en kan dus niet bevestigd worden.

Verder is er nog niets bekend over de behuizing en het design van de iPhone 6s met iPhone 6s abonnement. Er wordt verwacht dat er vergelijkbare afmetingen en een vergelijkbaar gewicht gehanteerd wordt, maar de mogelijkheid bestaat ook dat de iPhone 6s nog dunner en lichter wordt dan zijn voorgangers. Qua prijs voor het goedkoopste iPhone 6S abonnement kun je er van uit gaan dat deze hoger zal liggen dan de prijs voor het goedkopere iPhone 6 abonnement, de voorganger van de 6S. Bovenaan deze pagina kun je echter de top 10 goedkoopste iPhone 6S aanbiedingen en iPhone 6S deals vinden, waarmee deze high-end telefoon toch betaalbaar is voor de gemiddelde consument!

Technische innovaties van de iPhone 6s

goedkoop iPhone 6S abonnementSluit je na de release van de iPhone 6s een iPhone 6s abonnement af, dan profiteer je hoogstwaarschijnlijk van een gloednieuw toestel met vele technische innovaties ten opzichte van zijn voorgangers, de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus. Apple brengt namelijk niet voor niets een nieuw model iPhone op de markt: bij de nieuwe modellen iPhone worden er altijd enkele technische innovaties doorgevoerd die het toestel beter maakt dan zijn voorganger of voorgangers. Het is dan ook logisch dat dit ook gaat gebeuren bij de iPhone 6s met iPhone 6s abonnement.

Ten eerste wordt verwacht dat het nieuwe toestel van iPhone wordt voorzien van nog snellere hardware, die wederom feilloos afgestemd wordt op iOS. Zo wordt er rekening mee gehouden dat er een vernieuwde processor wordt gebruikt in de iPhone 6s (waarschijnlijk met de naam Apple A9) dat er een verbeterde coprocessor wordt doorgevoerd in het nieuwe toestel en dat er een snellere grafische chip in het toestel wordt verwerkt. Voornamelijk het feit dat er een snellere gratische chip in het toestel wordt gebruikt is interessant, want de grafische chip van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus is op dit moment al zeker indrukwekkend. Wordt de grafische chip van de iPhone 6s nog beter en sneller, dan betekent dit een ware innovatie op de gehele markt voor smartphones en niet alleen voor Apple toestellen.

Een saffieren scherm en een nieuw besturingssysteem

Sommige Apple liefhebbers verwachten dat de iPhone 6s volledig wordt uitgevoerd in een saffieren scherm. Het saffieren scherm wordt op dit moment alleen gebruik bij de vingerafdrukscanner en de cameralens van zijn voorgangers, maar sommige mensen verwachten dat het saffieren scherm bij de iPhone 6s helemaal doorgevoerd zou worden. Dit betekent dat de iPhone 6s een scherm zou krijgen die meer krasbestendig is, maar ook steviger is dan het scherm van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus. Of het gerucht van het saffieren scherm daadwerkelijk uit zal komen, is natuurlijk nog maar de vraag.

Wat wel in de lijn der verwachting ligt, is het fei dat de iPhone 6s op iOS 9 zal draaien. Dit nieuwe besturingssysteem is er vooral op gericht om iOS te versimpelen, zodat iedereen begrijpt hoe dit besturingssysteem precies werkt en zodat iedereen kan profiteren van de vele opties en mogelijkheden van de iPhone 6s. Zo zou voornamelijk de instellingen-app onder handen genomen worden, omdat uit de praktijk blijkt dat deze app nog niet gebruiksvriendelijk genoeg is. Hierdoor laten veel mensen kansen liggen om de iPhone daadwerkelijk in te stellen op basis van hun wensen en behoeften. Tot slot wordt ook verwacht dat Siri eindelijk de Nederlandse taal kan spreken bij de iPhone 6s met iPhone 6s abonnement.

Meer werkgeheugen en een verbeterde camera

iPhone 6 GratisEen andere technische ontwikkeling die wordt verwacht voor de iPhone 6s met iPhone 6s abonnement, is het feit dat de iPhone 6s wordt uitgerust met meer werkgeheugen. Zo hebben de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus nog de beschikking over een werkgeheugen van 1GB, maar wordt bij de iPhone 6 verwacht dat dit werkgeheugen wordt verdubbeld. Het gaat hierbij om het zogeheten LPDDR4-werkgeheugen, ofwel de snellere variant van het LPDDR3-werkgeheugen dat nu in de toestellen van Apple gebruikt wordt. Het enige nadeel van de nieuwe variant van het werkgeheugen, is het feit dat dit werkgeheugen tot 35 procent duurder is om te verwerken in de nieuwe toestellen van Apple. Dit komt omdat het moeilijker is om te produceren, waardoor de productieprijs automatisch omhoog zal gaan. Omdat het nieuwe werkgeheugen moeilijker is om te produceren, wordt helaas verwacht dat er bij de eerste release niet zo veel toestellen beschikbaar zijn en dat er grote wachtlijsten gaan ontstaan voor de iPhone 6s. Dit zijn echter alleen nog verwachtingen, want er kan op dit moment simpelweg nog niets gezegd worden dat op werkelijkheden en feiten gebaseerd is.

Naast de verwachting dat er meer werkgeheugen in de iPhone 6s met iPhone 6s abonnement wordt verwerkt, wordt er ook verwacht dat de camera van de iPhone 6s flink verbeterd zal worden. De iPhone 6 en de iPhone 6 Plus zijn op dit moment voorzien van een 8-megapixel-camera aan de achterzijde van het toestel en een 1,2-megapixel-camera aan de voorzijde van het toestel (de frontcamera genoemd), maar naar verwachting zal de iPhone 6s betere camera’s bevatten. Wat de kwaliteit van de camera van de iPhone 6s met iPhone 6s abonnement precies zal zijn, is nog niet bekend. Wel wordt verwacht dat de iPhone 6s betere foto’s en video’s zal kunnen schieten vanwege de zogeheten dual-lens camera. Door deze dual-lens camera krijgen de foto’s en video’s van de iPhone 6s dezelfde kwaliteit als de foto’s en video’s die met een DSLR-camera zijn geschoten, waardoor de kwaliteit van de foto’s en video’s van de iPhone 6s veel vooruit zou gaan. Tot slot gaat tevens het gerucht rond dat de iPhone 6s betere foto’s in het donker kan schieten door de verbeterde camera.

iPhone 6s en Force Touch

iPhone 6S force touchEen ander gerucht dat de ronde gaat over de iPhone 6s met iPhone 6s abonnement, is het gerucht over de verwerking van Force Touch in het toestel. Force Touch is een techniek die ook verwerkt wordt in de Apple Watch en ervoor zorgt dat de iPhone acties uitvoert op basis van de kracht waarmee je op het scherm drukt. Druk je bijvoorbeeld hard op het scherm, dan wordt er een andere actie uitgevoerd dan wanneer je zacht op het scherm van jouw iPhone 6s met iPhone 6s abonnement drukt. Overigens wordt dit niet gedaan door de druk op het scherm te meten, maar simpelweg door de omvang van je vinger op het scherm te gebruiken. Door deze omvang kan het toestel namelijk achterhalen of je hard drukt (grotere omvang) of zacht drukt (kleinere omvang). Op dit moment is Force Touch al verwerkt in de Apple Watch, maar de iPhone 6s met iPhone 6s abonnement zou een verbeterde versie van deze Force Touch krijgen.

iPhone 6s releasedatum

Er is nog geen officiële releasedatum van de iPhone 6s bekend gemaakt, maar naar verwachting wordt het nieuwe toestel in september van het jaar 2015 gelanceerd. Vanaf dit moment zou je dus een iPhone 6s toestel met iPhone 6s abonnement aan kunnen schaffen, maar of het toestel daadwerkelijk in september 2015 wordt gerealiseerd is nog maar de vraag.

Sommige mensen suggereren bijvoorbeeld dat het nieuwe toestel met nieuwe iPhone 6s abonnement al eerder wordt gelanceerd, zodat het toestel tegelijkertijd met de Apple Watch verkocht kan worden. Deze mensen zeggen dat Apple het niet zou aandurven om de Apple Watch alleen op de markt te brengen (zonder sterk, groot product) en dat daarom besloten is om de iPhone 6s met iPhone 6s abonnement eerder uit te brengen. Of dit ook daadwerkelijk het geval is of er gewoon sprake is van een gerucht, moet nog blijken. Over het algemeen wordt verwacht dat de iPhone 6s met iPhone 6s abonnement in september 2015 wordt gelanceerd, samen met de iPhone 7. Ben je in september op zoek naar het goedkoopste iPhone 6S abonnement? Houd dan deze pagina in de gaten, bovenaan deze pagina zetten wij het goedkoopste iPhone 6 abonnement of iPhone 6S abonnement die rond die tijd beschikbaar is voor je uiteen.

iPhone 6S Prijs en uitvoeringen

iPhone 6S rose goldWil je een iPhone 6s abonnement afsluiten of een iPhone 6s kopen, dan kun je waarschijnlijk kiezen voor een iPhone 6s abonnement met iPhone 6s met 16GB, 64GB of 128GB aan opslagruimte. Daarnaast kun je bij het afsluiten van een iPhone 6s abonnement wederom kiezen uit drie kleuren, namelijk spacegrijs, zilver en goud. Volgens de laatste geruchten zou de iPhone 6S kopen ook mogelijk zijn in een nieuwe kleur; rosé goud. Uiteraard is het ook mogelijk een regulier iPhone 6 abonnement te kiezen en daarmee niet te gaan vol de nieuwe 6S-versie. Verwacht wordt dat de maandelijkse prijs voor een iPhone 6 abonnement zal dalen wanneer de iPhone 6S reeds is gelanceerd.

De prijs van de nieuwe iPhone 6s is nog niet bekend gemaakt, maar men verwacht dat de nieuwe telefoon verkocht zal worden vanaf een bedrag van 699 euro voor het 16GB model. Kies je voor een model met 64GB of 128GB, dan moet je waarschijnlijk 100 of 200 euro meer betalen voor jouw iPhone 6s. Over de prijs van een iPhone 6s abonnement, is op dit moment nog niets bekend. De prijs van het goedkoopste iPhone 6s abonnement wordt namelijk pas bekend gemaakt als de prijs van het iPhone 6s los toestel ook bekend is.

iPhone 6s abonnement vergelijken?

iphone 6s aanbiedingWil je na de release het iPhone 6S abonnement vergelijken? Net zoals op dit moment het geval is bij de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus, wordt er na de release van de iPhone 6s weer verwacht dat er diverse aanbieders van een goedkoop iPhone 6s abonnement zullen zijn. Door een iPhone 6s abonnement te vergelijken, kun je jouw nieuwe toestel voor een scherpe prijs aanschaffen zonder dat je dit toestel in een keer hoeft te betalen. Met een goedkoop iPhone 6s abonnement betaal je namelijk per maand, waarbij je tevens direct betaalt voor een X aantal belminuten en sms’jes en uiteraard een X aantal MB’s om te internetten op jouw toestel met iPhone 6s abonnement. Wat de inhoud van jouw iPhone 6s abonnement precies is, kun je uiteraard helemaal zelf bepalen.

Diverse aanbieders van het iPhone 6s abonnement

Verwacht wordt dat de iPhone 6s na de lancering snel uitverkocht zal zijn, aangezien de interesse in nieuwe toestellen van Apple altijd erg groot is. Daarom wordt verwacht dat het aanbod van het iPhone 6s abonnement groot zal worden om aan de grote vraag naar een goedkoop iPhone 6s abonnement te voldoen, wat betekent dat er veel aanbieders zullen verschijnen waar je terecht kunt voor een iPhone 6s abonnement na de lancering van dit nieuwe toestel. Enkele populaire aanbieders die in ieder geval hebben aangegeven een iPhone 6s abonnement te gaan verkopen, zijn de aanbieders KPN, Vodafone, Tele2, Telfort, T-Mobile en Hollandsnieuwe. Wil je een iPhone 6s abonnement afsluiten na de release van dit nieuwe toestel, dan kun je jouw iPhone 6s en iPhone 6s abonnement dus bij een van deze aanbieders kopen.

Korting op jouw iPhone 6s abonnement

iPhone 6S abonnement vergelijkenDirect na de start van de verkoop van de iPhone 6s met iPhone 6s abonnement, zal de vraag naar het iPhone 6s abonnement waarschijnlijk erg groot zijn. Dit betekent dat je er niet op hoeft te rekenen dat je in de eerste maand kunt profiteren van korting bij het aanschaffen van een goedkoop iPhone 6s abonnement, simpelweg omdat de vraag naar het iPhone 6s abonnement te groot is om kortingen te lanceren. Echter, als je bereid bent om even te wachten met de aanschaf van jouw iPhone 6s abonnement en jouw iPhone 6s abonnement niet meteen als eerste hoeft te hebben, heb je wel de kans dat je kunt profiteren van een interessante iPhone 6s aanbieding als je kiest voor iPhone 6s kopen met een iPhone 6s abonnement. Na de eerste maanden van de lancering is de vraag namelijk wat minder groot dan in het begin, waardoor de kans groter is dat je het goedkoopste iPhone 6s abonnement kunt afsluiten met een interessante korting. Heb je geen haast met het afsluiten van een iPhone 6s abonnement om dit nieuwe toestel van Apple thuis te ontvangen, dan wordt dus zeker aangeraden om te wachten tot de grootste vraag naar het iPhone 6s abonnement voorbij is en er kortingen voor het iPhone 6s abonnement worden gelanceerd. Wil je de kortingen op het iPhone 6s abonnement in de gaten houden om op de hoogte te blijven van eventuele prijsdalingen, dan wordt aangeraden om deze website in de gaten te houden. Het iPhone 6S abonnement vergelijken is bovenaan deze pagina mogelijk, daar zetten wij namelijk de top 10 goedkoopste iPhone 6S abonnementen voor je op een rijtje!

Rate this post