iPhone 6S 64GB Abonnement

iPhone 6S 64GB abonnement afsluiten? Vergelijk de top 10 goedkoopste iPhone 6S 64GB aanbiedingen en abonnementen voor alle providers zoals KPN, Vodafone, T-Mobile, Telfort en Tele2:

Zelf het iPhone 6S 64GB abonnement vergelijken:

iPhone 6S 64GB los kopen? Reserveer hier:

iPhone 6S 64GB

iPhone 6S 64GBFans van Apple kunnen al bijna weer voor de deuren van de Apple stores gaan liggen. Naar verluidt worden in september namelijk de allernieuwste iPhones, de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus, gelanceerd in de geheugentypen 16GB, 64GB en 128GB. Hoewel de precieze datum nog niet zeker is, zal het niet lang meer duren voor Apple fans hun nieuwste gadget aan kunnen schaffen. Helaas is de afschaf van een dergelijke telefoon, helemaal zo kort na de lancering van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus vorig jaar, een prijzige aangelegenheid. Het aanschaffen van een iPhone 6S 64GB gaat naar verluidt 799 euro kosten. Dit is 100 euro duurder dan eenzelfde telefoon met 16GB geheugen. Echter voorspellen analisten dat de iPhone 6S 64GB op den duur het populairste wordt, aangezien 16GB te beperkt zal zijn.

Geen iPhone 6S 32GB variant

iPhone 6S 64GB abonnement afsluitenHoewel Apple fans over het algemeen geen kwaad woord willen horen over iPhones is er een ding waar ze zich massaal aan ergeren: de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus zijn namelijk alleen met 16GB, 64GB en 128GB geheugen te krijgen. Een iPhone 6S 32GB bestaat om onduidelijke redenen niet. Zoals het nu lijkt zullen ook de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus niet met in een 32GB variant te krijgen zijn. Voor iedereen die een beetje intensief gebruikt maakt van zijn of haar smartphone is 16GB geheugen echt te weinig. Liefhebbers zijn dus op de iPhone 6S 64GB variant aangewezen. De iPhone 6S 64GB is zoals gezegd nog duurder dan 16GB variant, die al 699 euro gaat kosten.

iPhone 6S 64GB abonnement

Als je toch een dure iPhone 6S gaat kopen, dan kan je maar beter een kopen waar je ook alles mee kan doen en waar het geheugen dus niet een twee drie van vol is. De meeste mensen hebben echter geen 799 euro op de plank liggen om een dergelijke telefoon in een keer te kopen. Als je de iPhone toch direct bij de lancering wil kopen, dan kan je het beste een iPhone 6S 64 GB abonnement afsluiten. Als je een iPhone 6S 64GB abonnement afsluit, dan krijg je direct een iPhone met 64 GB geheugen mee naar huis. Deze telefoon kan je direct gebruiken en de telefoon is ook echt van jou. Een of twee jaar lang betaal je elke maand een vast bedrag aan je provider. In ruil daarvoor krijg je dus de telefoon en een, afhankelijk van het bedrag dat je maandelijks betaalt, vast aantal belminuten, smsjes en MB’s internet. Je betaalt de telefoon dus eigenlijk in termijnen af. Het voordeel hiervan is dat het bedrag dat je maandelijks betaalt lang zo’n grote aanslag is op je budget als de 799 euro die je moet betalen als je de iPhone in een keer af wil betalen.

iPhone 6S abonnement 64GB

iPhone 6S Providers

iPhone 6S abonnementen vergelijkenOp dit moment is de iPhone 6S 64GB nog niet officieel gelanceerd. Dit betekent dat de prijs van het toestel nog niet officieel bekend is en dat providers nog geen iPhone 6S 64GB abonnementen aanbieden. Gezien de populariteit van de vorige iPhones kan je er echter vanuit gaan dat vrijwel alle providers een iPhone 6S 64GB abonnement aan zullen gaan bieden. Voorheen had T-mobile in Nederland het alleenrecht op iPhone abonnementen. Inmiddels is dit echter al lang niet meer het geval. Er zijn in Nederland een aantal grote providers. Daaronder vallen onder andere T-mobile, Vodafone en KPN. Deze providers hebben een eigen netwerk en bieden voor vrijwel alle populaire telefoons abonnementen aan. Dat deze providers groot zijn, wil echter niet meteen zeggen dat ze ook het goedkoopst zijn of dat hun abonnementen goed bij jouw wensen en situatie aansluiten, al kan dat natuurlijk wel het geval zijn. Er zijn ook providers die bepaalde diensten aanbieden die andere providers niet hebben, waardoor ze goedkoper zijn. Er zijn bijvoorbeeld speciale providers voor studenten. Als je student bent kan je via deze providers kortingen krijgen op je abonnement. Een iPhone 6S 64GB abonnement afsluiten is bij deze providers misschien gunstig voor studenten, maar minder gunstig voor niet-studenten. Ook zijn er providers die voordeliger zijn doordat ze bepaalde services niet aanbieden. Hollandsnieuwe is bijvoorbeeld een provider die geen winkels heeft. Als er iets mis is met je iPhone 6S 64GB abonnement kan je dus niet even naar de winkel gaan om het probleem op te lossen. In plaats daarvan moet je de klantenservice bellen. Hier staat tegenover dat Hollandsnieuwe geen kosten heeft van panden waar ze winkels in hebben, extra winkelpersoneel, et cetera. Daardoor kunnen ze bepaalde abonnementen goedkoper aanbieden dan andere providers. Het is dus maar net waar je de voorkeur aan geeft: goede service in een winkel of een zo goedkoop mogelijk abonnement.

iPhone 6S Acties

iPhone 6S 64GB aanbiedingenAls je een iPhone 6S 64GB abonnement af gaat sluiten, dan moet je dit gewoon zien als een product. Net zoals wanneer je andere producten gaat kopen is het verstandig om goed om je heen te kijken naar aanbiedingen et cetera. Aangezien iPhone 6S 64GB abonnementen rond de lancering van de iPhone 6S erg populair zullen zijn en toch wel verkocht worden, is het onwaarschijnlijk dat je in de eerste weken of zelfs maanden aanbiedingen zal vinden. Als je het je kan veroorloven om iets langer te wachten op je iPhone, dan is het de moeite waard om op den duur eens rond te gaan kijken naar aanbiedingen. Eens in de zoveel tijd bieden providers namelijk kortingen, bijvoorbeeld de eerste 6 maanden 50% korting op je abonnement. Dit kan je uiteindelijk een hoop geld schelen. Aangezien iPhone 6S 64GB abonnementen, gezien de geschatte prijs van deze smartphone, wel niet erg goedkoop zullen zijn, kan een dergelijke kortingsactie je een hoop geld schelen.

Voordelen van vergelijkingssites
Als je besloten hebt tot de aanschaf van een iPhone 6S 64GB abonnement over te gaan, dan is het verstandig om eens op vergelijkingssites te kijken. Er worden zoveel verschillende abonnementen aangeboden bij zoveel verschillende providers, dat je door de bomen het bos soms niet meer ziet. Vergelijkingssites kunnen je helpen helder op een rijtjes te krijgen wat je kan krijgen en onder welke voorwaarden. Vaak kan je op deze websites aangeven welke telefoon je wil, hoeveel geheugen de telefoon moet hebben, wat de gewenste looptijd van het abonnement is, hoeveel je direct bij aanschaf van het abonnement bij wil betalen, hoeveel belminuten, smsjes en MB’s internet je per maand wil, et cetera. De website zet alle mogelijkheden die je met de ingevulde voorwaarden hebt dan voor je op een rijtje. Vaak kan je je opties ook nog laten sorteren op prijs, zodat je als eerste de goedkoopste opties te zien krijgt. Let hierbij overigens wel goed op: extra voorwaarden, zoals of de provider in kwestie een winkel heeft in de stad waar jij woont en dergelijke zijn uiteraard niet zichtbaar in de overzichten van de vergelijkingssites.

iPhone 6S 64GB aanbiedingen

Welke vergelijkingssites zijn er?
Als je geïnteresseerd bent in het rondkijken op vergelijkingssites, heb je overigens ook een hoop om uit te kiezen. Allereerst zijn er meerdere sites speciaal voor iphones. Daarbij heb je onder andere iphoned.nl, die door gebruikers ontzettend goed beoordeeld wordt, maar ook iphone6abonnementen.nl, waarvan ongetwijfeld ook een 6S variant komt, goedkoopste-iphone.nl, et cetera. Al deze websites doen in principe hetzelfde en het kan lonen om er soms meerdere te bekijken. Daarnaast zijn er een aantal algemene mobiele telefoon vergelijkingssites, zoals gsmwijzer.nl en de smartphone afdeling van kiekeurig.nl. Sommige van deze websites, waaronder iphone6abonnementen.nl, houden ook acties en kortingen bij op hun websites. Bovengenoemde website heeft op de hoofdpagina een tiental aanbiedingen staan, die regelmatig bijgewerkt worden. Zo kan je op deze website altijd direct zien waar je op dit moment voordelig bepaalde abonnementen af kan sluiten. Uiteraard kan het voorkomen dat deze aanbiedingen niet van toepassing zijn op iPhone 6S 64GB abonnementen of op andere fronten niet aan jouw voorwaarden voldoen. Toch is nooit geschoten altijd mis en je kan dus altijd even kijken of je deze week toevallig geluk hebt.

64GBZelf een rekensommetje maken
Als je een abonnement af gaat sluiten is het tot slot altijd verstandig om zelf even een paar rekensommetjes te maken. Soms kan een abonnement goedkoop lijken, maar blijkt dat je bij aanschaf van het abonnement direct een fors bedrag neer moet leggen voor de telefoon. Het kan dan zijn dat je met een duurder abonnement uiteindelijk goedkoper uit bent, omdat het bedrag dat je elke maand extra moet betalen voor je abonnement bij elkaar opgeteld minder is dan het bedrag dat je bij het goedkopere abonnement direct bij aanschaf bij moet leggen. Andersom kan het echter ook zo zijn dat het uiteindelijk goedkoper is om in eerste instantie toch alvast een fors bedrag neer te tellen voor de telefoon, omdat je abonnementskosten anders zo hoog worden dat je aan het eind van je abonnement veel te veel hebt betaald voor je telefoon. Ook is het verstandig om bij het afsluiten van een abonnement rekening te houden met de toekomst. Sluit je nu een iPhone 6S 64GB abonnement af, maar wil je over een jaar al weer een (mogelijke) iPhone 7 kopen? Dan is het misschien verstandiger om een duurder, maar kort lopend abonnement af te sluiten. Ben je van plan om heel lang met iPhone 6S 64GB te doen? Dan kan je misschien beter voor een tweejarig iPhone 6S 64GB abonnement kiezen.