iPhone 6S 16GB Abonnement

iPhone 6S 16GB abonnement vergelijken? Op deze pagina zetten wij de scherpste aanbiedingen voor je uiteen van de iPhone 6S 16GB.

iPhone 6S 16GB abonnement afsluiten is mogelijk bij:

iPhone 6S 16GB los kopen? De goedkoopste aanbieders:

iPhone 6S 16GB

Alle Apple fans kijken er al tijden met smart naar uit: de release van de nieuwe iPhone 6S en de iPhone 6S Plus het komend najaar. De iPhone 6S 16GB en de iPhone 6S Plus 16GB zijn de opvolgers van de vorig jaar gelanceerde iPhone 6 en iPhone 6 Plus met een 16GB geheugen. Inmiddels doen er al allerlei geruchten de ronde over de specificaties, het uiterlijk en natuurlijk de prijs van de nieuwe iPhones. Een ding is daarbij in ieder geval zeker: de telefoons worden niet goedkoop.

Prijs iPhone 6S 16GB

Naar verluidt gaat de goedkoopste variant van de iPhone 6S 699 euro kosten. Even duur dus als de goedkoopste iPhone 6 ten tijde van de lancering was. Het gaat daarbij om de “gewone” iPhone 6S, niet de iPhone 6S Plus, met 16GB geheugen. Dit is het kleinste geheugen dat je kan krijgen bij de iPhone 6 en waarschijnlijk ook bij de iPhone 6S, en daarom het goedkoopste. Als je meer geheugen wil dan ben je meteen aangewezen op een iPhone 6S 64GB abonnement. Apple is namelijk een van de weinige fabrikanten die geen telefoons met 32 GB geheugen verkopen. Dit tot grote ergernis van de fans. Een iPhone 6S met 64 GB geheugen wordt waarschijnlijk 100 euro duurder dan eenzelfde telefoon met 16GB geheugen. De meeste mensen bevinden zich sowieso niet in een financiële positie waarbij het mogelijk is om in een keer 699 euro of meer uit te geven aan een mobiele telefoon. In plaats daarvan sluiten de meeste mensen die een telefoon met een dergelijke prijs aan willen schaffen een mobiel abonnement af. Ga je toch liever voor de iPhone 6S met het meeste geheugen? Dan is het verstandig te kiezen voor een iPhone 6S 128GB abonnement. Wanneer je liever niet er voor kiest om een los toestel van de iPhone 6S te kopen, kun je er ook voor kiezen om een iPhone 6S abonnement af te sluiten. Vaak krijg je zelfs een gratis iPhone 6S bij een abonnement!

Mobiele abonnementen iPhone 6S 16GB

Mobiele abonnementen zijn echt een uitkomst als je een mobiele telefoon wil hebben die je niet in een keer kan betalen. IPhone 6S 16 GB abonnementen sluit je af voor een periode van 12 of 24 maanden. Tijdens de looptijd van je abonnement betaal je maandelijks een vast bedrag. In ruil daarvoor krijg je, direct bij het afsluiten van het abonnement, een iPhone 6S en een bepaalde hoeveelheid belminuten, smsjes en MB’s internet per maand op je telefoon. Hoeveel je per maand betaalt hangt af van de marktwaarde van de telefoon die je wil hebben bij je abonnement, de hoeveelheden belminuten, smsjes en MB’s internet die je maandelijks gebruikt en de looptijd van je iPhone 6S 16 GB abonnement. Als je een hele dure telefoon wil, met heel veel belminuten, smsjes en MB’s internet, en dan ook nog een kort lopend abonnement wil, dan betaal je soms wel meer dan 50 euro per maand voor je abonnement. Als je een abonnement afsluit voor 24 maanden, minder belminuten, smsjes en MB’s internet gebruikt en een goedkopere telefoon neemt, dan betaal je aanzienlijk minder voor je abonnement. Het basisbedrag dat je betaalt voor je telefoon is eveneens bepalend voor de prijs van het abonnement. Als bij het afsluiten van het abonnement een basisbedrag betaalt voor de telefoon zelf, dan gaan de maandelijkse kosten van je abonnement achteruit. Als je de telefoon “gratis” wil hebben bij het afsluiten van je abonnement, dan kost het abonnement zelf op maandbasis meer. Gratis uiteraard tussen aanhalingstekens, aangezien het abonnement zelf duurder wordt omdat het bedrag dat je betaalt voor de telefoon over de maand verspreid worden, in plaats van dat je in een keer basisbedrag afbetaalt.

iPhone 6S abonnement: waar op letten bij aanschaf

Als je een zo goedkoop mogelijk iPhone 6S abonnement wil hebben, dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Ten eerste is het belangrijk dat je een abonnement afsluit waar je een zo goedkoop mogelijke iPhone 6S bij krijgt. Dit is de iPhone 6S met 16GB geheugen. Aangezien de iPhone 6S ongetwijfeld enorm populair wordt, is de kans groot dat de telefoons vrij snel uitverkocht worden. Als je zeker wilt zijn dat je de telefoon direct na de lancering in handen hebt, dan is het verstandig om je iPhone 6S 16GB abonnement al af te sluiten voor de telefoon überhaupt gelanceerd is. Vaak worden de abonnementen al een week voor de daadwerkelijke release van de telefoon aangeboden bij mobiele telefoonmaatschappijen. Als je een dergelijk abonnement van te voren bestelt, ook wel pre-order genoemd, dan krijg je de telefoon op de dag van de lancering toegestuurd en gaat je abonnement ook vanaf die dag in.

Verschillende abonnementen

Zoals gezegd zijn er veel verschillende iPhone 6S 16GB abonnementen te krijgen. Het ene abonnement loopt langer dan het andere, bij het ene abonnement moet je bijbetalen en bij het andere niet, et cetera. Als je een abonnement af gaat sluiten dan is het dus belangrijk dat je je van te voren goed oriënteert. Als je nu alvast een idee wil krijgen van wat de iPhone 6S en iPhone 6S Plus abonnementen gaan kosten, dan kan je op internet opzoeken wat iPhone 6 en iPhone 6 Plus abonnementen kostten ten tijde van de lancering van deze telefoons. Aangezien de nieuwe iPhone 6S en iPhone 6S Plus ongeveer hetzelfde gaan kosten bij de release als de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus destijds, is het waarschijnlijk dat abonnementen voor de nieuwe smartphones ongeveer hetzelfde gaan kosten als de eerste iPhone 6 en iPhone 6 Plus abonnementen, kleine verschillen daargelaten.

Verschillende maatschappijen, verschillende voordelen
De prijs van abonnementen is niet alleen afhankelijk van de specificaties van de telefoon zelf, hoeveel je in eerste instantie bijbetaalt, de loopduur van je abonnement en de hoeveelheid belminuten, smsjes en MB’s internet die je bij je abonnement krijgt, maar ook van de provider waar je je abonnement afsluit. Gezien de verwachtte populariteit van de iPhone 6S en iPhone 6S Plus, is het waarschijnlijk dat iPhone 6S 16GB abonnementen bij vrijwel elke provider af te sluiten zijn. Welke provider voor jou het meest gunstig is, hangt af van jouw positie en eisen. Als je bijvoorbeeld student bent, dan kan je je abonnement wel afsluiten bij een reguliere provider, maar je kan ook eens kijken bij speciale providers voor studenten. Deze bieden abonnementen met dezelfde telefoon en zelfde voorwaarden vaak aan tegen goedkopere prijzen. Soms krijg je direct korting omdat je student bent, maar in andere gevallen krijg je andere extra’s. Zo kan je bij enkele providers gratis onderling bellen als je dezelfde provider en/of hetzelfde abonnement hebt. Dit levert je niet direct een goedkoper abonnement op, maar kan wel voorkomen dat je uiteindelijk buiten je bundel gaat bellen. Als je veel mensen kent met dezelfde provider kan je dus ook een abonnement met minder belminuten afsluiten, wat uiteindelijk natuurlijk alsnog goedkoper is, omdat je met veel vrienden en familieleden toch gratis belt. Andere providers hebben uiteraard ook weer andere voordelen. Bij T-mobile kan je je oude telefoon bijvoorbeeld inruilen voor korting op je nieuwe telefoon. Als je oude telefoon in feite een nog redelijk nieuwe smartphone is, dan kan deze regeling je behoorlijk wat korting op je nieuwe iPhone 6S opleveren.

Vergelijkingssites
Als je echt precies wil weten wat een iPhone 6S 16GB abonnement gaat kosten, dan kan je te zijner tijd het beste op een vergelijkingssites kijken. Vergelijkingssites, zoals bijvoorbeeld iphoned.nl, zijn websites waarop verschillende abonnementen vergeleken worden, zodat je precies het abonnement kan vinden en afsluiten dat het beste bij jou past. Op iphoned.nl, een site die door klanten enorm goed beoordeeld wordt, kan je precies invoeren dat je graag een iPhone 6S 16GB abonnement wil. Ook kan je aangeven hoe lang het abonnement moet lopen, wat het toestel zelf mag kosten, hoeveel belminuten en MB’s internet je wil en bij welke providers je het abonnement eventueel wil afsluiten. De website zoekt dan alle beschikbare iPhone 6S 16GB abonnementen die aan jouw criteria voldoen. Deze abonnementen kan je vervolgens weer laten sorteren op de prijs die je per maand betaalt of op de prijs van het toestel. Eventueel kan je ook laten sorteren op aantal belminuten of aantal MB’s internet dat je per maand bij je abonnement krijgt. Het is dus maar net waar je zelf waarde aan hecht.

Verder geeft de website ook altijd tijdelijke aanbiedingen en goede deals weer. Zo heb je alle informatie keurig op een rijtje en kan je iPhone 6S 16GB abonnement kiezen dat het beste bij jou past. Overigens worden op deze website ook nog een overzicht gegeven van alles wat je moet weten van de iPhone 6S voor je overgaat tot aanschaf. Daarbij worden niet alleen specificaties en dergelijke besproken, maar ook de prijzen van het toestel, eventuele nieuwtjes en worden ook nog eens koopadviezen gegeven. Uiteraard is een dergelijk overzicht voor de iPhone 6S pas beschikbaar zodra deze officieel gelanceerd is en prijzen en dergelijke dus ook officieel bekend zijn gemaakt. Tot die tijd geeft de website, die uiteraard geen verkeerde informatie wil geven en dus ook niet wil speculeren, nog geen informatie over iPhone 6S 16GB abonnementen. Als je al wel een idee wil krijgen van de specificaties van et cetera van de iPhone 6S, dan kan je het beste nieuwssites gespecialiseerd in gadgets en de roddelwebsites bijhouden. Daarop is al een hoop te vinden over de nieuwste smartphone van Apple.