iPhone 6 kopen met abonnement?

By | 1 maart 2015

In september 2014 komt de iphone 6 uit, en daarom beginnen veel mensen zich nu al af te vragen wat de prijs van dit toestel zou gaan worden en of het verstandig is om hem los te kopen of te kopen met een abonnement. Hoe dan ook, wil je een iphone 6 kopen overweeg dan beide mogelijkheden maar hou er wel rekening mee dat een iphone 6 abonnement duurder in aanschaf zal zijn dan al zijn voorgangers. Het feit dat de telefoon duurder gaat worden, kan misschien de doorslag geven om toch te kiezen voor een abonnement in plaats van het toestel los te kopen. Wij proberen er met wat uitleg achter te komen wat interessanter is.

Als we kijken naar de Iphone 5 en de 5s, dan zien we dat de prijzen van beide toestellen al redelijk aan de hoge kant zijn en de geruchten gaan dus dat de Iphone 6 nog duurder zou worden vanwege het materiaal van het beeldscherm ( saffier ). De prijzen zullen waarschijnlijk tussen de €699 en de €899 komen te liggen, en worden bepaald door onder andere het geheugen, de kleuren en de groote van de Iphone 6. Deze zal namelijk verkrijgbaar zijn in 2 groottes ( 4,7” en 5,5” ).

aanbiedingen

Iphone 6 kopen met abonnement – prijzen

De prijzen van een abonnement bij de iphone 5 en 5s liggen gemiddeld tussen de 35 en 65 euro. We gaan er dan ook vanuit dat een abonnement met een iphone 6 zo’n 55 – 60 euro per maand zal gaan kosten, tenzij er sprake is van een leasetelefoon. Gezien de prijs berekend over 2 jaar, denken we dat de aanschaf van een losse iphone 6 of een iphon6 met abonnement weinig verschil zal opleveren.

Over het algemeen is het los kopen van een toestel op langere termijn een stuk goedkoper dan bij een 2-jarig abonnement. Ook nu zou dit weer het geval zijn, al zijn de verschillen een stuk kleiner dan een aantal jaar geleden. Dit heeft te maken met de prijzen van sim-only abonnementen die wat gestegen zijn, en omdat veel providers speciale iphone abonnementen hebben ( en die zijn altijd een stukje duurder ). Persoonlijk zou ik alsnog kiezen om het toestel los aan te schaffen, maar dit heeft er ook mee te maken dat ik zelf liever geen tweejarig contract aan ga.

Een Iphone 6 abonnement vinden

Wil je goedkoop een iphone 6 kopen met abonnement en ben je op zoek naar een goede provider, en ook nog eens lekker voordelig? Kijk dan zeker even verder rond op onze website, wij proberen namelijk zoveel mogelijk informatie te vinden aangaande de iphone 6 en daar horen natuurlijk ook goede en voordelige aanbiedingen van providers bij en informatie over abonnementen.

Een iphone 6 kopen met abonnement gaat snel en gemakkelijk via het internet. Een ander sterk pluspunt hieraan is dat je gemakkelijk zelf prijzen kunt vergelijken, en dus zeker bent dat je voor een topprijs een smartphone zult vinden.

Rate this post