iPhone 6 abonnement (16GB)

apple-iphone616gbgold-gsmc_2d_02[1]Op het gebied van de mobiele telefonie heb je met een iPhone 6 abonnement of iPhone 6S abonnement het beste van het beste in handen. In dit artikel bespreken we de reguliere iPhone 6. Met dit toestel en dit abonnement is voor jou de meest geavanceerde mobiele technologie altijd binnen handbereik. De iPhone 6 16GB van Apple staat garant voor de nieuwste functies, het grootste gebruiksgemak en het mooiste design. Bestel nu een goedkoop iPhone 6 abonnement (16GB) en ervaar het zelf.

iPhone 6 abonnementen vergelijken:


iPhone 6 beeldscherm

Het display van de iPhone 6 16GB is groter dan dat van haar voorganger de iPhone 5. Apple heeft wat dat betreft duidelijk goed geluisterd naar de wensen van de consument. Want hoewel de iPhone 5 een compact, handzaam en haarscherp beeldscherm had van 4 inch, ging de voorkeur van consumenten vaak uit naar de concurrerende toestellen met een groter beeldscherm. In dit geval heeft Apple voor een middelweg gekozen. Het beeldscherm is met 4,7 inch groter dan dat van de iPhone 5, en ontloopt wat dat betreft haar 5 inch- concurrenten niet veel, maar is ook compact genoeg om de handzaamheid te waarborgen. Het beeldscherm van de iPhone 6 16GB heeft een resolutie van 1334 x 750 pixels, en met 326 pixels per inch is de beeldscherpte en kleurintensiteit ongeëvenaard. Dit grotere beeldscherm heeft veel voordelen. Uiteraard is het prettig om video’s op een groter beeldscherm te bekijken, maar je kunt er ook meer Apps op kwijt. Bovendien maakt dit grotere beeldscherm het een stuk makkelijker om foto’s te bewerken, te beoordelen en te ordenen.

iphone-6-size-comparison-100437672-large[1]

Vermogen iPhone 6 16GB

Met deze iPhone schaf je een van de snelste en krachtigste toestellen aan die op dit moment op de markt zijn. De 64-bit A8 dual-coreprocessor die in de iPhone 6 16GB zit, is dermate krachtig dat je elke taak eigenlijk zonder problemen kunt uitvoeren. Grote, zware Apps draaien snel en bijzonder efficiënt op deze telefoon. Het is geen probleem om meerdere taken tegelijk uit te voeren; terwijl je bestanden download, kun je probleemloos in high-definition video kijken of foto’s maken. Dit toestel heeft een dual-core processor en 1GB Ram werkgeheugen. Concurrerende toestellen draaien vaak op een zwaardere processor en hebben vaak wel 3GB nodig om de functies in stand te houden. Dat de iPhone het met veel minder afkan is achtenswaardig. Dit heeft vooral te maken met het zeer geavanceerde iOS 8 besturingssysteem. Een en ander heeft tot gevolg dat deze telefoon een minder grote accu heeft dan veel van haar concurrenten en daardoor lichter is. Dit betekend overigens niet dat de batterij duur korter is. Deze gaat zeer lang meer en het opladen gaat snel. Bovendien ligt het toestel prettig in de hand en voelt het solide en stevig aan. Kortom, reden temeer om een iPhone 6 abonnement af te sluiten.

Verbeteringen/vernieuwingen iPhone 6

Het besturingssysteem van de iPhone 6 16GB, het iOS 8 besturingssysteem, dat tegelijk met dit toestel door Apple is gelanceerd, brengt vele nieuwe mogelijkheden met zich mee. Waar Apple voor ontwikkelaars van Apps en programma’s voorheen een vrij gesloten bedrijf was, dat vooral de door haarzelf ontwikkelde technologie wilde huisvesten, zijn de mogelijkheden met de iPhone 6 flink toegenomen. Op de iPhone 6 kunnen nu meer Apps draaien die niet noodzakelijk uit de koker van Apple zelf komen. Hierdoor kun je je toestel beter naar je eigen voorkeuren inrichten. Nieuwe nuttige en geavanceerde Apps kunnen zonder probleem op je toestel worden geïnstalleerd. Hierdoor krijg je een meer op maat gemaakte telefoon, die tegemoetkomt aan jouw eigen wensen. Bovendien is het zo makkelijker je toestel up-to-date te houden, omdat de allernieuwste Apps, ook als ze niet van Apple komen, zonder probleem kunnen worden geïnstalleerd.

Wat betreft de al op het toestel geïnstalleerde Apps is er ook veel te genieten. Vooral voor consumenten die hun gezondheid scherp in het oog willen houden. Met cutting- edge gezondheidsapps kun je op zeer efficiënt wijze je lichamelijke gesteldheid monitoren. Deze Apps registreren bijvoorbeeld je cholesterolgehalte, hartslag en het aantal calorieën dat je verbrand. Daarnaast kun je gepersonaliseerde fitnessprogramma’s doorlopen en een medisch paspoort opstellen waarin bijvoorbeeld informatie over allergieën, medische geschiedenis en bloedgroepen is opgenomen. Sluit een iPhone 6 abonnement om kennis te maken met deze fantastisch Apps.

goedkoop iPhone 6 abonnement

Camera

Een volgende goede motivatie om een iPhone 6 abonnement af te sluiten, is de fantastisch camera die op dit toestel zit. De camera van de iPhone 6 is namelijk een stukje technologie waar de concurrenten van Apple een voorbeeld aan kunnen nemen. Veel nieuwe features zorgen ervoor dat deze camera uw foto’s van ongeëvenaarde kwaliteit schiet. Zo beschikt deze camera over de zogenaamde FocusPixel, een functie die zelf registreert waar je op focust en het beeld direct haarscherp bijstelt. Daarnaast is de camera voorop het toestel aanzienlijk beter dan die van de voorganger. Ook is de gezichtsherkenningsfunctie verbeterd en kun je nu in zeer hoog tempo reeksen van foto’s maken. Al met al is de camera van de iPhone 6 16Gb op alle fronten aanzienlijk verbeterd.

Upgraden naar een iPhone 6 abonnement (16GB)?

Als je al in het bezit van een Apple iPhone 5, is het dan raadzaam een iPhone 6 abonnement (16GB) aan te schaffen? Hoewel het natuurlijk geheel afhankelijk is van jouw eigen voorkeuren en hoezeer je gehecht bent aan je huidige telefoon, wij vinden de iPhone 6 een aanzienlijk verbetering op de voorganger, dus zeggen: ja. Ten eerste is het vermogen van deze nieuwe iPhone 6 een stuk groter dan haar voorganger. Met het oog op nieuwe Apps en programma’s die al op de markt zijn en die nog zullen worden ontwikkeld, is het handig een toestel te hebben die compatible is met de nieuwste software. De iPhone 6 is dat zeker en dus ben je met dit toestel voor een langere periode in het bezit van de meest geavanceerde technologie. Daarnaast zijn de nieuwe features van deze telefoon dermate indrukwekkend dat het aangaan van een 16GB iPhone 6 abonnement volgens ons een slimme keuze is. Het beeldscherm, de processor, de camera, het design en de behuizing, zijn allemaal aanzienlijk verbeterd ten opzichte van de iPhone 5. Hiermee is dit een toestel dat in vele opzichten de meerdere is van haar voorganger en van de concurrenten op de markt. Kortom een 16GB iPhone 6 abonnement is een goede keuze.

iPhone-6-Plus-review-6[1]