iPhone 6 64GB

Op zoek naar een iPhone 6 64GB abonnement? In het onderstaande overzicht plaatsen wij de goedkoopste iPhone 6 abonnementen (64GB) en aanbiedingen van deze week, of kun je de beste aanbiedingen direct met elkaar vergelijken:


De voordelen van een iPhone 6 64G abonnement

Het lijkt voor sommige mensen een moeilijke beslissing: moet ik nu wel of niet overstappen op de nieuwste telefoon? Wat schiet ik er precies mee op? Mijn oude doet het toch ook gewoon goed? Dat is natuurlijk wel zo, maar de iPhone 6 biedt toch wel een hoop extra’s. Zo is het alleen al mogelijk om gebruik te maken van het 4G-netwerk. Dat kan met een ‘5’ ook, maar de oudste telefoons kunnen alleen het verouderde 3G-netwerk aan. Daarnaast is de steeds ontwikkelende software die op de telefoons staat een struikelblok. Met een ouder toestel loop je eerder tegen problemen aan als gaat om snelheid in vergelijking met een nieuw toestel. Dit komt doordat nieuwe toestellen modernere chips hebben die sneller en zuiniger werken. Het hangt er natuurlijk ook vanaf hoe groot de opslagcapaciteit is die je bij de aanschaf van het toestel kiest. Door te kiezen voor een iPhone 6 64GB abonnement kies je voor een moderne telefoon, met een voordelig abonnement.

Snelheid van de iPhone 6 64GB

Het nieuwste toestel is dus vooral sneller. Indien je een iPhone 6 64GB abonnement hebt zul je dit ook direct merken. Sneller in het gebruik, met name op internet. En hoe meer het internet zich aanpast aan die nieuwe snelheid, hoe meer last je hebt van een langzamer toestel als deze ouder is. Met de huidige ontwikkelingen is het handig om na elke twee jaar een nieuwere telefoon te kiezen en de oude in te ruilen. Wellicht een moment om over te stappen naar een nieuw iPhone 6 64GB abonnement om van nieuwe functies gebruik te kunnen maken en van sneller mobiel internet te kunnen genieten.

Wat kan deze iPhone?

Maar wat kan een iPhone 6 nu precies wat zijn voorgangers niet kunnen? Dat is natuurlijk direct iets wat je je afvraagt bij het eventueel afsluiten van een iPhone 6 64GB abonnement. Allereerst is het apparaat een stukje groter dan de eerdere versies. Waar andere merken eerder al een groter formaat telefoon op de markt brachten, deed Apple dat in 2014 ook. Er is keuze uit verschillende formaten van toestel, iets wat eerder niet mogelijk was. De iPhone 5 was er in 4 inch scherm, de 6 is er in 4.7 inch en 5.5 inch scherm. Dat is toch een aanmerkelijk verschil in grootte. Daarnaast is het display gemaakt van safierglas wat nog bestendiger is tegen krassen en beschadigingen.

Kleuren

De nieuwe generatie iPhones verlaat de standaard van zwarte en witte telefoons. De ‘6’ is er in vier nieuwe, gewaagde, kleuren. Je hebt dus bij het kiezen van een iPhone 6 64GB abonnement meer keus als het gaat om kleur. Goud, roségoud, zilver en spacegrijs. Die laatste is toch wel de meest gangbare kleur van de vier. De andere uitvoeringen zijn er vooral voor de gebruikers die op willen vallen. Hoewel alles weer te maskeren valt met het niet onbelangrijke telefoonhoesje.

Inhoud versus uiterlijk

Bij een iPhone 6 64GB abonnement gaat het natuurlijk ook om de inhoud en niet alleen om het design. Maar dan toch vooral de inhoud: de chip van de iPhone 6 is ook vernieuwd. Hierdoor verbruikt het toestel minder energie en spaart het de batterij. De telefoon gaat daardoor twee uur langer mee dan zijn voorganger. Dit alles wel bij gebruik van een 3G-ntewerk. Bij sneller internet wordt het batterijverbruik hoger. Daarnaast is de zogenoemde A8-chip zo’n twintig procent sneller in het denkwerk. Vooral de chip die de bewegingsgegevens opslaat en monitort, is energiezuiniger geworden. En laat dat nu een veelgebruikte toepassing zijn van de smartphone. Steeds meer sporters gebruiken tijdens het trainen hun smartphone als trainingsondersteuning of motivator. Dan is het praktisch dat je telefoon de belangrijkste trainingsgegevens registreert en opslaat. Het nieuwste toestel is daar het beste voor geschikt. Sterker: een verouderde iPhone 4 heeft niet eens zo’n bewegingschip. De zogenoemde M8 processor ziet bij de ‘6’ het verschil tussen bijvoorbeeld fietsen, lopen en rennen. Ook is er een barometer aan toegevoegd waardoor je kunt aflezen op welke hoogte je bent. Wel handig als je in de bergen traint. Met het iPhone 6 64GB abonnement kun je deze functies onbeperkt toepassen.

Mooie plaatjes schieten met een iPhone 6 64GB abonnement

De iPhone 6 heeft daarnaast ook nog een verbeterde camera. Dat is wel zo handig als je een iPhone 6 64GB abonnement hebt. Het belangrijkste wapenfeit: de beeldstabilisatie. Deze zorgt ervoor dat tijdens het maken van filmpjes en foto’s de lens stabiel wordt gehouden en er daardoor een scherpere beeldkwaliteit ontstaat. De camera is, net als bij zijn voorganger, uitgerust met een 8 megapixel camera, die ook bijdraagt aan de scherpte van de beelden. Hij schiet wel meer plaatjes in korte tijd. 240 frames per seconde ten opzichte van 120 frames per seconde bij de iPhone 5. Ook de Face Time camera aan de voorzijde van de ‘6’ is scherper en staat videoverbindingen in een hogere resolutie toe.

Betalen met je iPhone

In Nederland is het nog steeds toekomstmuziek maar het zit eraan te komen: betalen met je smartphone. Bij Apple hebben ze deze functie gekoppeld aan een beveiliging met je vingerafdruk. Doordat deze mogelijkheid bij de iPhone 5 ontbreekt, zal het in de toekomst niet mogelijk zijn met die telefoon te betalen. Met de ‘6’ is dit echter wel mogelijk. Dus hoewel nog niet gereed kun je hem over een aantal jaar wel gebruiken als betaalmiddel.

3, 4 of 5G?

Dan heb je dat nieuwe toestel en wil je vervolgens weten wat je er allemaal mee kunt. Wat is bijvoorbeeld het verschil in internetsnelheid? Door een 4G-abonnement te nemen kun je meer data binnenhalen met je smartphone waardoor er minder haperingen in het internetgebruik ontstaan. Dit is vooral belangrijk als je vaak spelletjes op je iPhone speelt of er veel filmpjes op kijkt. Dat zijn activiteiten die veel internetsnelheid vergen. Ook het plaatsen van een foto op Facebook kan met 4G sneller dan met 3G. Tevens is het bereik van het 4Gnetwerk betrouwbaarder dan die van het 3G-netwerk als het gaat om bereik. Er wordt al gesleuteld aan de opvolger: 5G. Nu dus nog niet beschikbaar, maar dit netwerk moet over een aantal jaar het mobiel internet nog een stuk sneller maken. Het iPhone 6 64GB abonnement maakt dit snellere mobiele internet mogelijk.

Waarom 64GB opslagcapaciteit?

Als je de smartphone een beetje gretig gebruikt, loopt de opslagcapaciteit snel vol. Een iPhone 6 64GB abonnement is dan wel zo handig. Bij de varianten met de minste opslagmogelijkheid is dat al snel bereikt. Vaak wordt het dan een kwestie van vaak opschonen en kritisch zijn op de inhoud van de telefoon. De veelzijdigheid van de smartphone breekt zich dan op. Apps, foto’s en muziekbestanden slurpen de gigabytes op. Het is vervolgens lastig een keuze te maken welke apps er wel moeten verdwijnen en of er nog ruimte is voor om die geluidsopname te maken. Daarnaast moet er tijdens een software update nog weleens extra capaciteit beschikbaar zijn. Een 64GB telefoon kan 28.000 foto’s opslaan. Een verbluffend mooi aantal, maar dan past er voor de rest niks meer op. Je kunt ervoor kiezen bestanden in een clouddienst op te slaan als Icloud of Dropbox, maar dat beheer kost wel meer moeite dan het simpelweg op je telefoon te laten staan. Het opslaan van bestanden in de cloud is bovendien ook niet altijd gratis. Het is dus van tevoren zaak goed na te denken hoeveel opslagcapaciteit je nodig hebt. Want als je eenmaal met een te krappe iPhone zit, kun je er geen geheugen bijkopen.

Het iPhone 6 64GB abonnement

Ga je dus snel over een aantal gigabytes heen dan is het verstandig voor meer opslagmogelijkheid te kiezen. Gebruikers met een neiging naar een ‘schone’ telefoon met weinig extra’s kunnen wel met een 16 GB abonnement toe. Maar vooral als je veel foto’s of filmpjes maakt, graag spelletjes speelt en ook die muziek op je playlist wil laten staan, heb je meer capaciteit nodig. En vergeet al die handige apps niet. Als je van veel applicaties gebruik maakt, moet je de impact van deze programma’s op je opslagcapaciteit niet onderschatten. Gemiddeld gebruiken deze programma’s tussen de 30 en 40 MB aan opslag. Wil je snel en onbezorgd van alle toepassingen op je smartphone gebruik maken, is het wellicht beter te kiezen voor één met een ruimere kofferbak. De iPhone 6 64GB is daar een mooi voorbeeld van. In combinatie met een 4G-netwerk is het een snelle smartphone met veel opslagmogelijkheden. Je zult dus zeker tevreden met je iPhone 6 64GB abonnement. Het voordeel: snel internet, snel gebruik van de verschillende toepassingen op je smartphone en geen stress over te weinig opslagcapaciteit. Verstokte gamers of professionals uit het grafische werkveld kunnen zich beter bedienen van het grootste aantal gigabytes om de vaart erin te houden. De abonnementskosten worden hierdoor wat hoger of de aanschaf van de telefoon duurder, maar daar krijg je snelheid voor terug. Dat betaalt zich uit op de momenten dat je vaak op internet zit of in meerdere apps tegelijk werkt. Daarnaast is de ‘overstap’ naar meer opslagruimte goedkoper geworden dan bij de voorganger. Kostte dit bij de iPhone 5 nog 200 euro extra, bij zijn opvolger is dit, van 16GB naar 64GB, nog maar 100 euro.

De topper in prijs/kwaliteit

Kort samengevat is het dus een kwestie van gebruik. Hoe vaak gebruik je de smartphone en, met name, waarvoor? Gebruik je veel data met gamen of series kijken op je telefoon? Sla je veel beeldmateriaal op en wil je niet te vaak opschonen? Dan is het prettiger een iPhone 6 64GB abonnement te nemen. Sobere gebruikers kunnen met de basisuitvoering vooruit. De echte grootgebruikers zullen door moeten naar een nog grotere capaciteit. Daarnaast voorziet de iPhone 6 met het 4G-netwerk in razendsnel internet. Deze combinatie brengt snelheid voor de gebruiker. Kies je voor een iPhone 6 64GB abonnement? Veel plezier gewenst met je telefoon en het abonnement.