iPhone 6 128GB

Op zoek naar een iPhone 6 128GB abonnement? Op deze pagina zetten wij de goedkoopste iPhone 6 128GB abonnementen voor je op een rijtje.
[slidetabs id=”688″]De iPhone 6 is in September 2014 uitgekomen, een smartphone ontworpen door het befaamde Apple Inc. Verschillende generaties van de iPhones hebben allemaal een multifunctioneel touchscreen, ze zijn met twee vingers te besturen en Apple noemt dit de Multi-touch technologie. De iPhone heeft besturingssysteem iOS 8, een touchscreen schermresolutie van 134 bij 750 pixels en 16 miljoen schermkleuren. Recensenten waren positief over de verbeterde camera’s van de telefoons. De kwaliteit van de foto’s is flink vooruit gegaan in vergelijking met de iPhone 5S, oudere modellen en andere telefoons. De iPhone 6 maakt foto’s met een lens die net iets uit de behuizing steekt, waarbij de 8 megapixel sensor scherpe foto’s maakt. Wil je ook een iPhone 6? Kies dan voor een iPhone 6 128GB abonnement.

iPhone 6 128GB: Een topmodel

Met de iPhone 6 participeert Apple in de vintage trends van groter wordende telefoons, want het 4,7 scherm zorgt ervoor dat hij groter is dan voorgaande iPhones. Het scherm ziet er mooi uit met hoge helderheid. Ondanks het grotere scherm is de telefoon niet zwaarder geworden. Het toestel weegt 129 gram en is minder zwaar dan het merendeel van de Android-telefoons. Apple heeft de powerknop van de bovenkant naar de rechterzijkant verplaatst, de volumetoetsen zitten aan de linkerzijkant en de knop om het belsignaal te dempen is boven de volumetoetsen te vinden. In het geval je een iPhone 6 128GB abonnement hebt zul je direct opmerken dat het design bijzonder fraai is. Aan de onderkant zijn de ingangen voor de koptelefoon en lightning-kabel te vinden, alsmede de speaker en de microfoon. De smartphone voelt stevig aan maar is tegelijkertijd licht als een veertje en mooi afgewerkt.

Kiekjes

De iPhones zijn altijd voorzien van goede camera’s, maar bij de iPhone 6 is een nieuwe sensor met grotere pixels geïnstalleerd, zodat je ook in situaties met een gebrek aan licht mooie foto’s kan maken. Met een iPhone 6 128GB abonnement kun je dus uitstekende foto’s maken. De front en backcamera hebben een diagrafma van f/2.2 en je kunt hd-video’s met 30 of 60 frames per seconde schieten. Je kunt ook in slowmotion filmpjes maken, met 240 beelden per seconde. De kiekjes die je met de iPhone maakt zijn haarscherp en gedetailleerd. Als objecten van dichtbij gefotografeerd worden stelt de camera scherp, foto’s maken met een scherpte-diepte effect is hierdoor mogelijk. Dit maakt de iPhone geschikt voor fotoliefhebbers die veel in de weer zijn met Photoshop, Instragram, Pomelo of soortgelijke fotoverwerkingsprogramma’s. Dat is één van de vele voordelen die je hebt als je een iPhone 6 128GB abonnement hebt.

De 6e generatie

De iOs 8 van de iPhone 6 sluit volledig aan op de klassieke iMac filosofie en is dus zowel esthetisch gezien om door een ringetje te halen als gebruikersvriendelijk. De producten van Apple zijn altijd gericht op de gebruiker en makkelijk in de omgang. Dit zul je ook merken bij een iPhone 6 128GB abonnement. Het systeem werkt soepel, fijn, eenvoudig en draait op een door Apple zelf ontworpen processor. Dat betekent ook dat na een aantal maanden van gebruik de iPhone 6 niet hapert, geen vertragingen vertoont en het nog steeds goed doet. Na verloop van tijd worden websites, foto’s en video’s nog steeds goed weergegeven. De kijkhoeken van het ips-paneel zijn uitstekend en de kleurproductie is prima. Kom je echt onder donkere wolken terecht of in een felle zon, dan moet de helderheid van het scherm verbeterd worden om het beeld goed af te lezen. iPhones staan er bekend om dat de software en hardware perfect op elkaar afgestemd zijn en dat is voor de zesde generatie iPhones niet anders. Navigeren door de iOS 8 is makkelijk; het wisselen tussen apps, homescreens tot het checken van notificaties, schrijven van mails en updaten van je Facebookstatus. Alles is makkelijk als je een iPhone 6 128GB abonnement hebt. Daarnaast is de iPhone 6 de eerste Apple telefoon die over de nfc beschikt, dit is een chip die ook te vinden is in de huidige ov-chip, in de bankpassen van de ING en ABN AMRO, waarmee het mogelijk zal worden om te betalen door de telefoon tegen een pin-automaat te leggen. Het betaalplatform Apple Pay laat alleen nog even op zich wachten, dus voorlopig is het bijna contactloos betalen nog toekomstmuziek.

Goede hardware

De iPhone 6 draait op de iOS 8, dit is de nieuwste versie van Apple’s besturingssysteem en dit systeem is te downloaden voor de 5e generatie van iPhones, iPads en iPod touches. Het nieuwe besturingssysteem lijkt op het eerste oog op het oude systeem, maar het brengt verbeteringen met zich mee. Je kunt gebruik maken van een keyboard met een slimmere tekstvoorspelling, verbeterde autocorrectie en daarnaast zijn er interactieve notificaties die je bij hun binnenkomst meteen kunt aanklikken. De iMessages kunnen beantwoordt worden zonder dat de gelijknamige app hoeft te worden gestart. Apple is hierin een voorloper, want er zijn nog maar weinig apps die dit soort interactieve notificaties ondersteunen (los daarvan is Apple natuurlijk in alles een voorloper). Daarnaast kun je sneller video’s en foto’s delen, mailtjes verwerken en de timelapse functie voorautomatische fotografie zorgt voor een mooie vloeiende video met vertraagde beelden. Het besturingssysteem van de iPhone werkt met behulp van software die door Apple is goedgekeurd, wat niet betekent dat hackers het niet hacken. Dergelijke verbeteringen maken een iPhone 6 128GB abonnement zeker interessant.

Een beter geheugen

De standaardversie van de iPhone komt met 16GB, maar je kunt ook kiezen voor de 64GB of voor de 128 GB. Als je kiest voor 128 GB heb je genoeg opslagruimte voor een digitaal circus van app’s, foto’s en video’s. Een iPhone 6 128GB abonnement is wel duurder, maar je hebt dan wel de beste iPhone 6. De accuduur van de iPhone 6 is door enthousiaste recensenten getest en gaat in verhouding natuurlijk minder lang mee bij zwaar gebruik, maar dat is voorlopig nog bij iedere telefoon zo. Het advies is dan ook om de telefoon hetzelfde slaapritme te geven als je zelf hebt, zo hoef je halverwege de dag niet te balen omdat je batterij plotseling leeg is. De 128 GB versie koop je gemiddeld voor 100 euro meer dan de 64 GB versie, dat is dus dubbel zoveel geheugen tegen een in verhouding relatief goedkoop bedrag.

Verschillende abonnementen

Een iPhone 6 128GB abonnement is beschikbaar in het goud, grijs en het zilver. Je kunt kiezen tussen de 0-17 belminuten, 75-150 belminuten, 150-250 belminuten, 250 belminuten tot 350 belminuten of voor een onbeperkt aantal belminuten. Het aantal MB’s voor het internet varieert tussen de 0-500, 500-1000, 1000-2000 of meer dan 2000 MB. Qua providers kan je kiezen voor Ben, hollandsniewe, de KPN, Simpel, Simyo, T-Mobile, Tele2, Telfort of Vodafone. Qua contractduur kun je kiezen voor 1 maand, 1 jaar of twee jaar om de telefoon te leasen. Maar één maand slaat natuurlijk nergens op, zo snel gaan de technologische ontwikkelingen nu ook weer niet. De maandprijs begint vanaf 15 euro, maar je kunt ook kiezen voor een iPhone 6 128GB abonnement van meer dan 55 euro, wat automatisch meer capaciteit betekent. Je kan de Apple iPhone 6 met 128GB bij Tele2 bestellen, dan betaal je 40 euro per maand en 960 euro over twee jaar. Je hebt bovendien twee jaar garantie en 31 dagen bedenktijd om de telefoon gratis te retourneren, mocht hij toch niet bevallen.

Onbeperkt versus prijzen

Je kunt echter bijvoorbeeld ook kiezen voor een iPhone 6 128GB abonnement bij Vodafone van 2 jaar met een onbeperkt aantal belminuten, onbeperkt sms’en, 3000 MB aan internet voor 56 euro per jaar, mits je de toestelprijs van 108 euro per jaar betaalt. Dat is voor twee jaar 1482 euro. Een andere optie is een abonnement bij de KPN voor twee jaar met een onbeperkt aantal belminuten, onbeperkte sms-bundel en 1000 MB aan internet voor 59 euro per maand, met de eenmalige toestelprijs van 150 euro per maand. Na twee jaar ben je dan 1596 euro kwijt. Bij Telfort kan je de telefoon leasen met 1000 belminuten, onbeperkt aantal sms’jes, 2500 MB, voor 57 euro per maand, hier komt de eenmalige toestelprijs bij van 151 euro. De telefoon en de belbundel kosten dan in zijn totaliteit 1549 euro. Je kunt het beste voor de belbundel kiezen die het beste bij je bel en internet gedrag past.

Goedkoop iPhone 6 128GB abonnement

Daarnaast zijn er een aantal goedkope abonnementen die je kunt afsluiten als je op zoek bent naar een iPhone 6 128GB abonnement. Stel je wilt het toestel gratis en kiest voor de Apple iPhone 6 128GB in het Silver, dan kom je volgens Belsimpel bij de keuze voor een Tele 2 abonnement met 150 minuten, 150 sms’jes en 500 MB het goedkoopst uit met 44 euro per maand en 1086 per jaar, het enige minpuntje is dat mensen over het algemeen via Tele 2 geen bereik hebben. T-Mobile heeft de glanzende zilveren-versie voor 15 euro per maand met als toestelprijs 736 per maand, waarbij je ook onbeperkt kan sms’en, 500MB internet hebt, en waarschijnlijk ook bereik.

Voor de archiveer-liefhebbers

Als je naar een iPhone 6 128GB abonnement verlangt maar het prijzig vindt, kan je het beste gebruik maken van 150 belminuten, een sms-bundel met 150 smsjes en voor 500 MB aan internet. Maar als je vergoeid bent met je telefoon zal dat lastig worden en kan je voor de zekerheid beter voor een T-Mobile abonnement gaan. Kiezen voor de iPhone betekent een 4.7. inch touchscreen, een 8 megapixel camera en 1080p video-opname, ondersteuning voor 4G-internet en een 128 GB opslaggeheugen. Kies voor een iPhone 6 128GB abonnement als je in de creatieve sector zit en veel geheugen nodig hebt, dan hoef je minder in de iCloud weg te zetten (en wees sowieso altijd voorzichtig met wat je in de iCloud zet).