Hoe krijgt je de nieuwe iPhone 6S in handen?

By | 24 augustus 2015

De nieuwe iPhones komen in de hele Benelux, dus ook Nederland, altijd iets later uit dan in andere landen. Voor jou als echte iPhone fan is dit erg vervelend, aangezien je de nieuwe gadgets van Apple het liefst altijd als eerste in handen wil hebben. In september van dit jaar wordt waarschijnlijk de nieuwe iPhone 6S gelanceerd. Dit betekent dat deze telefoon pas eind september of misschien zelfs nog later in Nederland te krijgen is. Als je de telefoon toch echt meteen bij de lancering wil hebben, dan zal je daar dus iets meer moeite voor moeten doen. Maar het is niet onmogelijk. Hieronder een aantal tips.

Koop de telefoon in Duitsland

Duitsland is er altijd als de kippen bij als er nieuwe iPhones uitkomen. In tegenstelling tot de Benelux heeft dit land de telefoons altijd direct naar de lancering in de verkoop. Als je als Nederlander dus een nieuwe iPhone wil, dan kan je deze het beste gaan kopen bij de Apple Store in bijvoorbeeld Keulen of Oberhausen. Je moet, als je deze strategie wil hanteren, echter wel vroeg in de rij gaan staan, of beter, in de rij gaan liggen, want ook Duitsland heeft vele iPhone fans.

Via internet

Als je geen zin hebt om in Duitsland in de rij te gaan liggen, maar wel geld over hebt, dan kan je in de eerste weken na de lancering van de iPhone 6S ook wel op verkoopsites als marktplaats gaan zoeken naar een exemplaar. Er zijn namelijk mensen die in Duitsland in de rij gaan liggen tijdens de nacht van de lancering van de nieuwe iPhone, als ze eenmaal aan de buurt zijn meerdere exemplaren kopen en deze vervolgens voor honderd of zelfs tweehonderd euro meer op verkoopsites zetten. Uiteraard kan je ook gewoon voor kiezen de telefoon te importeren of direct bij de lancering in Nederland aan te schaffen.

Rate this post