Het uiterlijk van de iPhone 6S: Hoe ziet de nieuwe 6S er uit?

By | 10 augustus 2015

De iPhone 6 en de iPhone 6 plus zijn pas een paar maanden geleden op de markt verschenen. Toch staan de opvolgers van deze telefoons al klaar. De opvolgers van de iPhone 6 en de iPhone 6 plus zijn de iPhone 6S en de iPhone 6S plus. Naar verwachting zal Apple’s nieuwste mobiele telefoon in september van dit jaar in de Benelux gelanceerd worden. iPhone’s staan natuurlijk bekend om hun prachtige, strakke design. De vraag die je je als Apple fan daarom natuurlijk stelt is: hoe gaat de iPhone 6S eruit zien? Inmiddels zijn er een aantal dingen bekend over het uiterlijk van deze nieuwe gadget.

Hetzelfde, maar dan beter

Voor zo ver op dit moment bekend is, verandert er niet veel in het uiterlijk van de iPhone 6S ten opzichte van zijn voorgangers. Het design blijft grotendeels hetzelfde en de telefoon is ook beschikbaar in dezelfde drie kleuren, namelijk spacegrijs, zilver en goud. Naar verwachting wordt de iPhone 6S echter ook in een nieuwe kleur geleverd, namelijk roségoud, een kleur die momenteel ook bij sieraden erg populair is. Verder wordt verwacht dat de behuizing van de iPhone 6s steviger zal zijn dan die van zijn voorgangers. Er gaan ook geruchten dat de telefoon nog lichter en dunner zal worden, maar het is maar de vraag of dit technisch echt haalbaar is. Aangenomen wordt dat de 6S opnieuw een vingerafdrukscanner krijgt.

iphone 6s rose

Scherm met saffierglas

Ook wat betreft het scherm zal de iPhone 6S weinig verschillen ten opzichte van de iPhone 6 en de iPhone 6 plus is. Het standaard 4,7 inch scherm, dezelfde grootte als die van de iPhone 6, blijft beschikbaar en heeft een standaard krasbestendig scherm. Volgens de laatste berichten zal de iPhone 6S ook met een 5,5 inch scherm verkrijgbaar zijn, net zoals de iPhone 6 plus. Dit grotere scherm zou bij de iPhone 6S echter ook voorzien zijn van een beschermende laag saffierglas.

1/5 - (1 stemmen)