Goedkoop een iPhone 6 abonnement afsluiten?

By | 27 februari 2015

Ben je op zoek naar een nieuwe telefoon? Dan ben je waarschijnlijk al een beetje aan het rondkijken geweest welke je graag zou willen hebben. Waarschijnlijk ben je ook op deze manier terechtgekomen op dit artikel.

iPhone 6S vergelijken

Het zou je vast niet zijn ontgaan dat er binnenkort een nieuwe iphone uitgebracht gaat worden, en dan wel de iphone 6. Dit is spannend, omdat er wel veel geruchten over dit toestel de ronde gaan maar er eigenlijk nog niemand is die concreet weet wat we er van zouden moeten verwachtten. Apple houdt dit goed geheim in verband met de concurrentie, dit is logisch natuurlijk maar wat ik wel met zekerheid kan zeggen is dat de iphone 6 nu al bekend staat als een revolutionair nieuw model. Dit heeft te maken met zowel het nieuwe saffierscherm, als met alle nieuwe graphics en snufjes die op het toestel te vinden zullen zijn. Als ik dus zelf nog niet zou weten welke nieuwe telefoon ik zou willen dan zou ik waarschijnlijk de iphone 6 kopen. En als je even verder kijkt op onze website, dan kun je ook nog tips vinden over hoe je de iphone 6 goedkoop kunt kopen.

Waarom zou je nog meer een iphone 6 kopen ?

Met de nieuwe A8 processor is de iphone 6 naast super mooi ook nog eens super snel! En wanneer je van fotograferen houdt, dan geeft deze smartphone je waarschijnlijk al helemaal heel veel plezier samen met zijn vernieuwde 13megapixels Sony sensor die de kwaliteit van foto’s aanzienlijk zal verbeteren. Speel je graag spelletjes op je mobiel? Ook dit is verbeterd, en door de vernieuwde processor en grafische chip zullen spellen er beter en scherper uitzien, maar ook nog beter functioneren. Technische snufjes zullen ook nog worden toegevoegd aan de iphone 6, en er gaan geruchten dat er ook een systeem zal worden ingebracht waarmee je makkelijk kunt betalen via de telefoon. En voor wie het liefste hele dagen mobiel internet zal de nieuwe wifi chip ook een leuke verrassing zijn.

Abonnement of losse iphone 6 kopen ?

Wij kunnen natuurlijk in niemands portemonnee kijken, maar het aanschaffen van een iphone is nou eenmaal prijzig en dan vooral als we bedenken dat de prijzen nog omhoog zijn gegaan wat waarschijnlijk te maken heeft met het saffierglas in het scherm. Maar hoe dan ook, persoonlijk denk ik dat het qua prijs allemaal niet zo heel erg veel zou uitmaken. De maandelijkse kosten van een iphone 6 abonnement zullen rond de 55 euro liggen en als je dit over een abonnement van 2 jaar uitstrijkt dan betaal je uiteindelijk 24 x 55euro = 1320euro. Dit zou dus al de 800 euro van de telefoon zijn, en de rest voor bellen en internet. Het is hier dus maar net de vraag wat er uiteindelijk goedkoper zou zijn, en stel dat een los toestel goedkoper is of het dan zoveel zou schelen dat het bedrag ( over 24 maanden heen ) ook echt merkbaar is. Dit is iets dat je zelf zult moeten overwegen.

Rate this post