Gelekte foto’s tonen nieuwe iPhone 6S?

By | 22 augustus 2015

Er zijn wederom foto’s gelekt van de nieuwe iPhone 6S. Op deze foto’s kan je de voorkant van de nieuwe telefoon bewonderen. Hoewel op deze foto’s eigenlijk niet veel nieuws te zien is ten opzichte van de iPhone 6, lijken de foto’s wel te bewijzen dat de massaproductie van de telefoon dan toch echt begonnen is begin juli. Als liefhebber kan je dus vast beginnen met sparen.

iPhone 6S prototype

Massaproductie iPhone 6S

De foto’s van de voorkant van de iPhone 6S zijn in handen van het Franse nowhereelse. Dit bedrijf heeft blijkbaar goede informatiebronnen, want het is niet de eerste keer dat ze met foto’s van nieuwe iPhones komen. De geruchten dat de productie van de iPhone 6S en 6S plus wat eerder zou starten dan normaal is voor Apple, lijken dankzij deze foto’s te worden bevestigd. Ter vergelijking: de productie van de iPhone 6 startte vorige jaar pas eind juli. Als je de geruchten mag geloven is er een goede reden achter deze vroege start van de productie. Apple zou namelijk 90 miljoen exemplaren van de nieuwe telefoons besteld hebben. Dit is een absoluut record. Van de iPhone 6S bestelde Apple vorig jaar 10 tot 20 miljoen minder.

Wat niet te zien is op de foto’s

Wat betreft de technologie van de iPhone 6S vertellen de foto’s je niet veel nieuws. Uit de foto’s valt niet af te leiden of de nieuwe telefoons daadwerkelijk Force Touch krijgen. Ook is het onduidelijk of de grotere variant van de telefoon, de iPhone 6S plus, inderdaad een laagje saffierglas op de voorkant krijgt. Wel is uit eerder gelekte foto’s van de achterkant van de gouden iPhone 6S gebleken dat de nieuwe telefoons van sterker aluminium gemaakt worden. Ook zou de behuizing een stuk gladder zijn. Naar verwachting worden de iPhone 6S en 6S plus in september gelanceerd, vanaf dan kun je alle aanbiedingen op deze website vinden.

Rate this post