‘Geen nieuw 4-inch iPhone 6 toestel in 2015’

Zoals wel vaker het geval is bij een nieuwe productintroductie van Apple, gaan er ook dit jaar allerlei geruchte de ronde over potentiële nieuwe modellen van de iPhone van Apple. Zo werd er gesproken over een mogelijk nieuwe 4-inch iPhone, die naast de iPhone 6s geïntroduceerd zal worden aan het eind van dit jaar. Het nieuwe 4-inch model zou gelanceerd worden voor mensen die liever een klein formaat iPhone willen, omdat zij de iPhone 6s, de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus te groot zouden vinden. Echter, hoewel velen dachten dat de nieuwe 4-inch iPhone dit jaar zeker een feit zou worden, spreekt Ming-Chi Kuo van KGI Securities dit tegen. Hij zegt dat er dit jaar geen nieuw 4-inch model op de markt komt, maar dat liefhebbers van kleinere toestellen het moeten doen met de iPhone 5s.

iPhone 6S abonnement

iPhone 6S of iPhone 6C?

Op dit moment heeft Apple de iPhone 5c en de iPhone 5s op de markt voor mensen die de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus te groot vinden. Omdat de nieuwe iPhone 6s die in september van dit jaar waarschijnlijk wordt verkocht, met waarschijnlijk een aluminium behuizing en een nieuwe processor, hetzelfde formaat zal krijgen als de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus, werd er gesproken van een extra release van een 4-inch toestel om liefhebbers van kleine toestellen tegemoet te komen. Dit toestel zou naast de iPhone 6s gelanceerd worden en dezelfde verbeteringen van de iPhone 6 krijgen in combinatie met een 4-inch plastic behuizing. Wanneer een iPhone 6C of iPhone 6S abonnement afsluiten mogelijk is, moet nog blijken.

iPhone 6S geruchten

Ming-Chi Kuo spreekt het gerucht tegen. Hij zegt dat Apple niet met een nieuw 4-inch model komt, maar dat de iPhone 5c uit het assortiment wordt gehaald na de introductie van de nieuwe iPhone 6s. De iPhone 5s wordt hierna het nieuwe budgettoestel, wat de introductie van een nieuw 4-inch toestel overbodig zou maken. Of dit ook echt het geval is, moet natuurlijk nog blijken bij de productrelease in september van dit jaar.

Rate this post