Enkele redenen om over te stappen op de nieuwe iPhone

By | 8 oktober 2015

Als je er over nadenkt om van een Android toestel over te stappen op een iPhone 6s maar je bent nog niet helemaal zeker, laat ons je dat overtuigen. Naar onze mening heeft Apple met de nieuwe iPhone 6s een toestel ontwikkeld dat zelfs die hard Android gebruikers aan het twijfelen moet brengen. Als die twijfel er al was voordat de iPhone 6s op de markt was, dan moet de keuze volgens ons snel gemaakt zijn. De iPhone 6s is een prachtig apparaat en er zijn talloze redenen om deze telefoon te verkiezen boven bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S6.

iPhone 6S vergelijken

3D Touch Display

Een van de features die mensen ervan zal overtuigen over te stappen op de iPhone 6s is de nieuwe beeldschermtechnologie die Apple introduceert. Op de iPhone 6s kun je met verschillende soorten aanrakingen verschillende functies benutten. Deze mogelijkheid heb je niet met een Samsung telefoon. De prijzen van de twee toestellen zijn nagenoeg hetzelfde, dus wat dat betreft is er ook geen reden om niet over te stappen. Het is bovendien in het verleden gebleken dat de iPhone toestellen meer waardevast zijn dan de Samsung toestellen. Daarnaast is Apple wat software betreft altijd up to date. Hierdoor zal je telefoon niet snel verouderen, iets wat bij Android telefoons nog wel eens het geval kan zijn.

Kwetsbaarheid toestel

In het verleden presteerden Samsung toestellen vaak beter in breekbaarheidstests. Met de iPhone 6s is dit niet meer het geval. Tests hebben uitgewezen dat de iPhone 6s de stevigere telefoon is. Wat Apps betreft wint de iPhone 6s het van de Samsung. De Appstore heeft veel meer Apps dan de Playstore. Ten slotte willen we vermelden dat Apple geweldige ondersteuning geeft wanneer je een probleem hebt met je toestel. Het feit dat je gewoon een Apple store kunt inlopen om je telefoon te laten maken is altijd geruststellend.

Rate this post