Enkele reden om een iPhone 6 te gaan kopen

By | 28 februari 2015

Waarom de Iphone 6 kopen?

Het is bijna zo ver, de lang verwachtte iphone 6 komt op de Nederlandse markt. Wanneer? Dat weten we nog niet, maar lang zal het niet meer duren. Vraag jij je ook af of je de iphone 6 kopen zal en waarom? Hieronder een paar redenen.

De iphone 6 wordt groter
Er is al een hele tijd vraag naar een grotere iphone met een betere resolutie en daar heeft Apple dan nu op geantwoord door een grotere telefoon dan de voorgangers aan te bieden. Je kunt namelijk bij de iphone 6 uit twee schermen kiezen, eentje van 4,7 inch en eentje van 5,5 inch. Hierdoor wordt het nog leuker om foto’s, filmpjes of spelletjes te spelen op deze mobiel. Door het aanbieden van de iphone 6 hoopt Apple de concurrentie weer de baas te zijn.

Is dit nog niet genoeg om de doorslag te geven waarom je een iphone 6 zal aanschaffenl? Dan hebben we nog andere verbeteringen die we bij jou onder de aandacht willen brengen.

Grafische kwaliteiten nog beter
Behalve dat het scherm groter en mooier wordt, worden de grafische kwaliteiten flink verbeterd door de  A8 processor die erin wordt gebouwd. Deze A8 processor zou wel drie keer zo krachtig zijn als de processoren die de concurrenten in hun telefoons gebruiken. Hierdoor kun je nog zwaardere spellen en programma’s op je telefoon installeren en afspelen. De kwaliteit die deze processor heeft te bieden, schijnt te vergelijken zijn met de kwaliteit van de Xbox360 of de playstation 3.

Ons lijkt dit al een hele goede reden om de iphone 6 te kopen, maar er zijn nog meer verbeter punten waar we je graag op attenderen.

Het geheugen wordt uitgebreider
Behalve dat de grafische kwaliteiten het toelaten, moet natuurlijk ook het geheugen geschikt zijn voor zwaardere apps en spelletjes. Apple zou Apple niet zijn als ze daar niet voor hadden gezorgd. Het geheugen van de iphone 6 wordt namelijk nog groter dan die van de iphone 5. Er gaan zelfs geruchten dat het geheugen twee keer zo groot wordt, waardoor je nog meer op kunt slaan op je iphone. Je kunt dus nog meer apps, films, spelletjes en foto’s opslaan zonder bang te hoeven zijn dat je telefoon vol raakt.

Een nog betere camera
Om het allemaal nog mooier te maken, zit er op de iphone 6 een nog betere camera. De camera van de iphone 5 was al super. Maar bij deze iphone kun je nog scherpere foto’s maken, omdat je fotografeert met een nog hogere resolutie en een grotere diafragma. Hierdoor worden foto’s in donkere ruimte nog scherper en krijg je dus mooiere foto’s.

Kortom, een iphone 6 kopen is een echte aanrader gezien alle redenen. Deze iphone wordt dus een ware verbetering op al zijn voorgangers, het mooiste is dat niet eens alle verbeteringen aan bod zijn gekomen. Ben je op zoek naar een telefoon waar je alles mee kan, ga dan de iphone 6 kopen. Je zult er zeker geen spijt van krijgen!

Rate this post