Een iPhone 6S abonnement vergelijken met een beetje hulp van Google

By | 17 augustus 2015

Als je een iPhone 6S abonnement af wil sluiten en je bent je een beetje aan het oriënteren op internet, dan kan de hoeveelheid opties en keuzes je al snel overweldigen. Als je iets wil weten, dan is de eerste plek waar je over het algemeen kijkt de zoekmachine Google op internet. Als je een iPhone 6 abonnement wil vergelijken, dan ben je bij Google eveneens op de goede plek.

Google Shopping-resultaten

GoogleAls je het keyword iPhone 6S abonnement intikt op Google, dan is het eerste wat je krijgt de Google Shopping-resultaten. Als je deze optie aanklikt, dan kom je op de Shopping pagina van Google. Op deze pagina kan je iPhone abonnementen vergelijken. Je krijgt meteen meerdere website aangeboden waar je iPhone abonnementen kan bestellen. Eventueel kan je je zoekopdracht ook specificeren. Zo kan je ervoor kiezen om alleen die websites te bekijken die iPhones inclusief abonnementen naar jouw woonplaats versturen. Daarnaast kan je een prijscategorie bepalen en eventueel alvast een specifieke verkoper selecteren. Als de lijst is aangepast aan jouw zoekopdracht, dan kan je de resultaten ook nog laten selecteren op beoordelingsscore van recensies of op prijs.

Verkoper gevonden?

Als je de juiste verkoper eenmaal gevonden hebt, dan kan je de website van deze verkoper direct aanklikken in Google Shopping. In de meeste gevallen biedt de website van de verkoper dan meer informatie over de voorwaarden van het abonnement dat je af wil sluiten. In enkele gevallen biedt de verkoopsite je ook nog variaties op het gekozen abonnement aan. Let wel goed op. De prijzen die website voor telefoonabonnementen aanbieden kan soms een beetje misleidend zijn. Zo bieden sommige websites goedkope of gratis telefoons aan. De abonnementen die je hierbij echter af moet sluiten zijn vaak vele malen duurder dan abonnementen waarbij je ook een, vaak gereduceerd, bedrag betaalt voor de telefoon.

Rate this post