De 6S of juist een iPhone 6S Plus kopen?

By | 7 oktober 2015

Goed, de tijd is gekomen. De iPhone 6s en iPhone 6s plus liggen in de winkel. Je kunt niet wachten om het toestel in huis te halen, het uit de verpakking te scheuren en al de wondere mogelijkheden van het nieuwe Apple kunstwerk te gaan ontdekken. Maar dan, ga je de iPhone 6S kopen of juist de iPhone 6S Plus kopen? Ga je voor de standaard iPhone 6s of kies je de grotere variant, de 6s plus? We vergelijken de twee om de keuze misschien ietwat te vergemakkelijken. We bekijken wat de verschillen en wat de overeenkomsten zijn. We vergelijken de specs, functies en uiterlijke kenmerken, om zo de vraag te kunnen beantwoorden welke het best tegemoetkomt aan jouw specifieke voorkeuren.

iphone_6_plus_front_thumb800[1]

Waarom een iPhone 6s plus abonnement?

Allereerst kunnen natuurlijk de afmetingen van het toestel een reden zijn om voor de plus te kiezen. De iPhone 6s plus heeft een beeldscherm van 5.5 inch en is daarmee een stuk groter dan de Phone 6s van 4.7 Inch. Als jij veel video kijkt op je toestel kan dit dus een groot voordeel zijn. Daarnaast heeft het beeldscherm van de iPhone 6s plus een aanzienlijk hogere resolutie, de beeldkwaliteit is daarmee een stuk beter. Als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van het beeldscherm is de plus misschien de optie voor jou. Daarnaast heeft de plus meer werkgeheugen dat het andere toestel, wellicht een bee

Waarom een iPhone 6s abonnement?

Wat voor de een voordelig is, is voor de ander een nadelig. Niet iedereen werkt graag met een grote telefoon zoals de iPhone 6s plus. De iPhone 6s is aanzienlijk kleiner en voor veel mensen daarmee een stuk handzamer. De telefoon is, in tegenstelling tot de plus, gemakkelijk met een hand te gebruiken en is bovendien een stuk lichter. Bedenk dus goed hoe je je telefoon het meest gebruikt, met een of met beide handen. Ten slotte speelt de prijs van de toestellen natuurlijk een rol. De iPhone 6s plus zal uiteraard iets duurder zijn.

Rate this post