‘Camera van iPhone 7 steekt niet meer naar buiten’

By | 4 februari 2016

De volgende iPhone, waarschijnlijk de iPhone 7 genaamd, ziet er mogelijk niet veel anders uit dan de iPhone 6 en iPhone 6S. Dat meldt het doorgaans betrouwbare Macrumours op basis van enkele anonieme bronnen binnen Apple.

Camera steekt niet meer naar buiten

Eén van de wijzigingen zal zijn dat de camera niet meer naar buiten uitsteekt, zoals wel bij de iPhone 6S en iPhone 6 het geval is. Het is niet duidelijk of hiermee ook de dikte van het toestel iets dunner zal zijn dan de iPhone 6s.

Horizontale strepen

iPhone 7 abonnementVerder bevatten de vorige toestellen allen horizontale strepen op de achterkant van het toestel, die benodigd zijn om de antenne in de iPhone voldoende bereik te geven. Deze strepen zouden nu niet meer zichtbaar zijn, maar naar de onder- en bovenkant van het toestel zijn verplaatst.

Eerder gingen er geruchten dat de iPhone 7 geen koptelefoon-aansluiting zal hebben, maar zal werken op bluetooth koptelefoons en oordopjes. Daarnaast zou de Home-knop worden verwijderd, en zal deze geïntegreerd worden in het scherm. Mogelijk bevat de iPhone 7 Plus een dubbele camera, wat leidt tot een betere lichtgevoeligheid. Bovendien zou er een optische zoom van twee tot drie keer mee bereikt kunnen worden.

Release iPhone 7

De iPhone 6S werd in september 2015 gelanceerd door Apple. Verwacht wordt dat de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus in september 2016 aangekondigd gaat worden. Volgens de laatste geruchten zou Apple bovendien in maart 2016 de nieuwe iPhone 5se onthullen.

Rate this post