Apple of Samsung? iPhone 6S vs Samsung Galaxy

By | 7 oktober 2015

Met het voor het bedrijf kenmerkende showgevoel heeft Apple onlangs aangekondigd een aantal nieuwe producten op de markt te gaan brengen. Een van deze producten is de nieuw iPhone 6s. Zoals het geval was bij eerdere S varianten van de iPhone, moet deze smartphone de vervolmaking vormen van zijn directe voorganger, maar tegelijkertijd duidelijk naar de toekomst wijzen. Een combinatie van optimalisatie van beproefde technologie en functies en een kennismaking met nieuwe, aan de toekomst appellerende en innovatieve, mogelijkheden. Zoals altijd bestaat er in Nederland voldoende interesse als Apple een nieuw product aankondigt, zo ook nu met de iPhone 6s. De iPhone is al jaren bijzonder populair onder Nederlanders.

Apple of Samsung

Toch heeft Apple in Nederland genoeg te duchten van haar concurrenten en hoezeer de iPhone hier ook gewaardeerd wordt, het is niet gezegd dat de iPhone 6s de slag zomaar gaat winnen van haar tegenstrevers. Sterker nog, de Samsung smartphones zijn over het algemeen iets populairder bij de Nederlander dan de iPhone. Ook dit merk brengt dit jaar een nieuw model uit. Het is interessant om te gaan zien welke van deze twee toestellen uit het topsegment de voorkeur van het Nederlandse publiek zal gaan wegdragen. De iPhone 6s zal ongetwijfeld weer veel tevreden klanten opleveren in Nederland, maar is het genoeg om nu eens die eerste plek af te dwingen, dat is de vraag.

Apple of Samsung

Smartphones in Nederland

De mobiele telefoon is in Nederland, zoals dat het geval is voor zo’n beetje de gehele wereld, met geen mogelijkheid meer weg te denken. Dat is duidelijk. De Nederlander echter, is het internet en daarmee ook de smartphone, zo langzamerhand gaan beschouwen als een eerste, volstrekt noodzakelijke levensbehoefte. Het gehele sociale verkeer zou waarschijnlijk meteen uiteenvallen en uiteindelijk verworden tot een chaotische warboel, mocht de smartphone bij donderslag uit de handpalm verdwijnen. Apple heeft in het Nederlandse publiek kortom in principe altijd een goede doelgroep. Ongetwijfeld ook voor de iPhone 6s.

Rate this post