‘Apple lanceert iPhone 6S op 25 september’

De WWDC-keynote is net achter de rug, waardoor er weer vooruit kan worden gekeken naar het volgende evenement waar Apple aan het woord zal zijn. De volgende iPhone-introductie zal zeer waarschijnlijk in augustus of september 2015 plaatsvinden. Volgens de laatste geruchten zou de lancering van de nieuwe iPhone 6S (?) in september al plaatsvinden.

iPhone 6S release mogelijk op 25 september

De website Mobile News heeft naar eigen zeggen een intern bericht van Vodafone in handen gekregen waarin staat vermeld dat de volgende generatie iPhones vanaf 18 september besteld kan worden door middel van een pre order. De provider noemt in zijn bericht slechts de woorden ‘New iPhone’, wat eventueel zou kunnen betekenen dat Apple geen getallen meer gaat voeren in zijn naamgeving, of Vodafone zelf ook nog niet te benaming van de nieuwe iPhone 6 weet. Voor de hand liggend is dat er een iPhone 6S en iPhone 6S Plus wordt uitgebracht. Waar vorig jaar nog een iPhone 5C werd uitgebracht, is het ook mogelijk dat er ditmaal ook een iPhone 6C wordt gelanceerd.

Geen iPhone 6S Plus?

Ook wordt de optie open gehouden dat Apple geen opvolger van de iPhone 6 Plus zal introduceren, aangezien Apple eerder heeft aangegeven dat de phablet mogelijk de iPad zou kannibaliseren.

iPhone 6S Plus

Rate this post