‘Apple druk bezig met ontwikkeling iPhone 7’

By | 4 december 2015

Het is de grote vraag die de iPhone fans bezig weet te houden, hoe zal de nieuwe iPhone 7 eruit komen te zien? Hoewel er nog geen antwoord op de vraag is, gaan de geruchten het internet over. Apple weet de gemoederen aardig bezig te houden, aangezien zij nu vijf verschillende modellen aan het testen is.

Verschillende modellen

De iPhone 6S is pas net uit, maar iedereen is nieuwsgierig naar het nieuwe model. Dat is zo gek nog niet, aangezien Apple altijd verrassend uit de hoek weet te komen. Het bekende ‘G For Games’ bracht onlangs naar buiten dat Apple vijf modellen aan het testen is. Alle modellen zouden zeer verschillend van elkaar zijn, waardoor alle opties nog open liggen.

De fans vragen zich af of dit bericht wel op waarheid berust, aangezien de nieuwe iPhone pas over een jaar zal worden verwacht. Het is niet onmogelijk dat Apple al in dit stadium van het ontwikkeling zit, aangezien er vervolgens nog verschillende tests, ontwikkelingsfases en productie op zich wacht. Mochten de geruchten waar zijn, dan bestaat de mogelijkheid dat de Lightning-aansluiting zal worden vervangen door een USB-C-poort. Er zou volgens de bekende website ook worden gekeken naar de mogelijkheid tot draadloos opladen en dual camera’s.
Nieuwste geruchten

iPhone 7 mogelijkheden

Welke mogelijkheden daadwerkelijk worden gebruikt in de nieuwe iPhone is nog onduidelijk. De nieuwste geruchten geven wel wat prijs. Apple zou zijn zinnen hebben gezet op een vingerafdrukscanner in de display, een aardige en welkome verbetering voor de gebruikers. Deze ontwikkeling zou namelijk betekenen dat de home knop verdwijnt, waardoor de mobiel kleiner kan worden gemaakt. Iphone 6 gebruikers merken al dat de mobiel wat moeilijker in de hand past, maar dat is dan ook persoonlijke voorkeur.

Rate this post