Apple brengt speciaal hoesje voor iPhone 6(S) uit

By | 17 december 2015

Apple kwam eerder deze week met een verrassing uit de hoge hoed. Er is een nieuwe iPhone 6 / iPhone 6S-case gelanceerd, uitsluitend verkrijgbaar in de bekende Apple Store. Deze geweldige gadget zorgt ervoor dat de iPhone zal opladen terwijl jij hem zal gebruiken. Wij willen niet te hard van stapel lopen, maar zijn erg blij met deze nieuwe technologie.

Slim batterijhoesje

Deze slimme hoes heeft de naam ‘Smart Battery Case’ gekregen. Dit hoesje kan gemakkelijk worden gevonden bij de accessoires van de iPhone 6S. Geen zorgen, het hoesje werkt ook op de populaire iPhone 6.

Het werkt heel simpel. Het hoesje kan aan de achterkant van de smartphone worden geplaatst, maar steekt aan de voorkant wel een beetje uit. Achterop is duidelijk een bult zichtbaar, daar zit de accu gevestigd. De één zal het handig vinden en de ander niet, maar de telefoon zal door het hoesje iets langer worden.

Het is geen kleine uitgave, dit hoesje kost namelijk bijna honderdtwintig euro. Hij is verkrijgbaar in twee kleuren, grijs en wit. De Smart Battery Case is nu verkrijgbaar in de Apple Store en kan binnen een enkele werkdag op je deurmat liggen.

iPhone 6 hoesje

Extra accu

De achterkant van het hoesje is gemaakt van silicone, van binnen is de hoes zacht. Met een opgeladen hoesje kan de telefoon meer dan vijfentwintig uur langer mee.

Rate this post