‘Amerikanen ontvangen iPhone 6S te vroeg’

By | 24 september 2015

Sommige Amerikaanse iPhone 6S-kopers hebben hun nieuwe iPhone al in ontvangst mogen nemen. Volgens de website MacRumors is de bezorging van de iPhone 6S opmerkelijk, omdat zowel de 6S als de 6S Plus op 25 september pas officieel gelanceerd worden door Apple.

Webwinkels te vroeg met leveren iPhone 6S

We zien het bijna ieder jaar terug; de nieuwe iPhone-toestellen worden door Apple altijd op tijd uitgeleverd aan de (web)winkeliers, maar sommige winkeliers versturen de iPhone 6S te vroeg. Mogelijk doen de winkeliers dit met omzet om zo meer reclame te krijgen voor hun bedrijf. Apple keurt de vroege bezorging af, het bedrijf beklemtoont ieder jaar dat de apparaten pas één dag voor de releasedatum verzonden mogen worden.

iPhone 6S release in Nederland

Wanneer de iPhone 6S in Nederland gelanceerd gaat worden, is nog niet bekend. Eerder werd gesproken van een release op 2 oktober aanstaande, maar de laatste geruchten wijzen er op dat de mogelijkheid om een toestel te reserveren bij de providers (Vodafone.nl, KPN.nl etc.) op 2 oktober valt. De release is dan mogelijk een week daarna. Bij aanbieders als Belsimpel is het al wel mogelijk om de iPhone 6S te reserveren.

Belsimpel iphone 6S

Rate this post